Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Corona virüs sebebiyle çalışan engellilerin idari izinli sayılması..?

Okul da VHKİ memuruyum İdari İzin hâlâ devam eden varmı? 1 aydır iki engelliyiz ful gidiyoruz müdür psikolojik şiddet uygulayarak geleceksiniz dedi sesimizi çıkaramadık senelik iznimizi bile vermek istemeyen morali bozulan bir okul müdürü ile karşı karşıyayız :(

true blue
Ne zaman belli olacak ki valla artık çok tedirgin olduk resmen karnıma ağrılar giriyor ne olacak nasıl olacak diye.

Arkadaşlar idari izin devam ediyor. Neyini anlamadınız....

Devam eden birşey için açıklama yapılmaz... Bundan önceki genelgede,de buna benzer genelge yayınladı. Onda,da açıklama yoktu.

Lütfen herşeyi kafaya takmayın.
Tahmin ve varsayımlar ile yorum yapıb insanların kafasını karıştırmayın!

Hocam içişleri genelgesi çıkmış ama bize bişey yok sanırım baktınız mı

Aynen kardeşim şimdilik devam edilmesi yönünde uygun görülmüş. Burda bazıları boş boş yazıp kafa karıştırıyor hiç kimseyi kafana takma.

Önemli olan "genelge + e nabız"

Herkes için hayırlısı olsun.

mahmut56 ben de herhangi bir ibare olmayinca devam olarak düşündüm ama şöyle bir durum var biliyorsanız cevaplarsaniz cok sevinirim
Ben 2 senedir yıllık izin kullanmıyorum 2019 izinleri yandı artik kullanmak istiyorum ama pandemi sebebiyle verilmiyor tabii çalışma konusunda is yukleniyor ve ise de cagriliyorum yukarıdaki arkadaş gibi üzerimde baski var. Idari izinliyiz diye yillik izin hakkımızı kullanamaz miyiz? Ilce disina izin vermiyorum diyor hastaneye gitmem bile sıkıntı oluyor artik benim de ailemi görmeye ihtiyacım var. Bu konuda ne yapilabilir? Dilekce yazsam reddedecek zaman geçiyor ben bayram önü gitmeyi planladim ama inanin artik stresten hasta oluyorum. Bilen varsa aydinlatirsaniz sevinirim

Perşembe bizde (İlçe MEM) herkes sabah 8 akşam 5 başlıyor idari izinlerde dâhil

gul2011

Kurumunuza izin ile ilgili dilekçe yazın
Özetle; ailem, ... İlinde yaşamaktadır.
idari izin nedeniyle görev yaptığımız il dışında bir ile kurumumuzda izin alınarak gidebilmekteyiz. Arz edilen sebeple idari iznimi yada .... Yıllık iznimi ailem ile geçirmek istiyorum. Gereğini saygılarımla arz ve talep ederim.

Buna benzer bir dilekçe yazarsanız muhtemelen çıkarsınız.

mahmut56
İnşallah dediğiniz gibidir arkasından başka şey diyen olmaz. Benim korktuğum bu varyant virüs başka türlü sıkıntı yok zaten.

Perşembe bizde (İlçe MEM) herkes sabah 8 akşam 5 başlıyor idari izinlerde dâhil
Kim dedi şuan hiç bir yerde içişleri bakanlığı genelgesinde de dahil izinliler başlayacak diye bişey yok size ağrı yazı falan geldiyse bilmiyorum.

Aynen hatta ailevi nedenlerden dolayı falan da yazabilirsiniz ama acil değilse 1 2 gün bekleyin isterseniz bakalım bi gelişme olacak mı eğer değişen bir şey olmazsa haftaya izin için görüşürsünüz.

İbrahim Kardeşim, burada bazıları bilerek insanları en baştan beri boş boş yazarak insanların huzurunu kaçırıyor. Malasef bunlar her yerde var.

Sen benim yada başkasının demesine bakma! "Genelge + e nabız" bak...

Keşkem hastalığımız olmasaydı da bizde çalışıyor olsaydık. Kimseyi kafaya takma.

Burada boş yazanlara cevap yazmayın onların amacı başka... (öğretmenlerin eğitimhane.com sitesinde binlerce MEB personelinde idari izinliler başladı diye yazan tek kişi yok... Yine memurlar.net idari izin devam ettiğini yazıyor.. boş yazanlara cevap verme boşver)

Hocam alttaki yazıyı gördün mü ? şuan her yerde bu yazı konuşuluyor bu bizide kapsıyor diyen de var cumhurbaşkanlığı genelge çıkaracak diyende var. şuan herkes bunu tartışıyor ne izinmiş arkadaş ya. bence burda bizle ilgili herhangi bişey yok hatta cumhurbaşkanlığı genelgesinde belirlenecek şekilde demiş.

Temel usul ve esasları Cumhurbaşkanlığı Genelgesi'nde belirlenecek şekilde kamu kurum ve kuruluşlarında halihazırda uygulanmakta olan 10.00--16.00 mesai uygulaması sona erdirilerek, 1 Temmuz Perşembe gününden itibaren normal mesai düzenine geri dönülecektir. Kamu kurum ve kuruluşları için günlük çalışmanın başlama ve bitiş saatleri ile öğle dinlenme süresi bölgelerin ve hizmetin özelliklerine göre valilerce tespit edilecektir."

sonunda da bunu yazmışlar

[FONT=&quot]İçişleri Genelgesinde sadece [/FONT]normal mesai[FONT=&quot] hususu yer almıştır. Cumhurbaşkanlığı genelgesiyle düzenlemesi gereken idari izinlere ilişkin olarak bir belirleme yapılmamıştır. İdari izinler için yeni çıkacak olan Cumhurbaşkanlığı Genelgesi beklenmelidir.[/FONT]

i_brahi_m

Yukarıda anlatılmak istenen; illerde valiler ilin durumuna göre saatleri farklı olabilir demek istiyor. Örnek: 8:00-17:00 değil de 09:00-18:00 gibi

Sen beni yada başkasını boşver. Genelge + e nabız önemli. Gerisi boş...

Diyelim ki amirin sana idari izin bitti gel dedi diyelim ; 1 temmuz dan sonra e nabızda idari izin yazısını çıkart kurumuna ibraz et.

Burada boş yazanlardan dolayı ,Artık birşey yazmayacağım bu siteye de girmeyeceğim... Sırf moral bozuyor...

Herkese acizade önerim; Genel + e nabız önemli onun dışında kimseyi önemsemeyiniz

hocam sen burayı boşver diğer forum sitelerinde neler neler var burası oralara göre ooo hiç bir şey değil. ordaki okuduklarımdan sonra ne çok engelli düşmanı varmış diye düşünüyorum ister istemez pes diyorum başka bir şey demiyorum. şuan her şey bitti idari izinli engelli ve kroniklerin işe başlayıp başlamaması sorun oldu. ne diyelim inşallah hayırlısı olur. zaten son olarak genelge beklenmeli demiş bu bizi kapsamıyor demişler.

mahmut56
Teşekkür ederim

Ibrahim bey de yazmis o yazıyı ben de sizin dediginiz sekilde anladim mesela burada önceden 08:30-17:30du ogle arasi da 12:30-13:30 arasiydi muhtemelen eskiye dönüş bu sekilde olur. Ekstradan engelliler/kronikler icin bir sey yayinlanmazsa aynen devam.
Ama maalesef amirler uygulamıyor, herkes idari izinlilerin evde olmasina takmis valla benim evden yaptığım isi normal saglikli bir memur isteyken bile yapmiyordur. Millet ne merakli hastaliklarimizi hafife almaya, hep şunu söyledim ama söylediklerim karsidakine geçmediği için ne desek bos. Lafim da şu: ben zamaninda zaten belli bedeller ödemişim şükür calisabilecek kivama geldim ama insanlar o evde bos bos oturuyor diyorlar
Halbuki şu 1.5 senede kimse benim is yükümü almadi, tam tersine evdeyim diye ekstra işler yüklendi. Yani siz insanlarin bos beles konusmalarina bakmayin, herkes kendinden mesul. Ben kendimi biliyorum insanlar ne dese boş, bazen icimden diyorum ki yaşadıklarımı sen de yaşa gor bakalım bu kadar olgun karşılayacak misin! O yüzden bi yakamizi biraksalar iyi olacak

i_brahi_m ben çoğu işimi uzaktan çözemiyorum hergün olmasada işyerine gidiyorum.
iş daveti sözlü yazılı değil idari iznin sonunda kurum müdürü gerekli gördüğü zaman tüm personeli işe çağırabilir diyor.
hatta bayramlarda verilen idari izinlerde bile kurum müdürü kime derse gelmek zorunda kanun böyle yani İDARİ İZNİN TANIMI BÖYLE
Perşembe günü kuzu kuzu gidiyoruz.

sneyper
Ya seni çağırdılar mı ne demek kuzu kuzu resmi yazı ile yazdılar mı o iş sözlü olmuyor işte. Nasıl idari izin tanımı böyle tamam çağırıyor ama mutlaka resmi yazı ile hizmetine ihtiyaç duyuluyor demesi gerekmiyor mu. Diğer arkadaşlara öyle oldu sanırım ama şuan hiç bir yerde idari izinliler başlayacak diye bişey yok çarşamba ya kadar beni arayan olmazsa ben personele sorarım duruma göre hareket ederim. Ama dediğim gibi şuan hiç bir ibare yok izin bitti diye tekrar ayrı genelge çıkarsa bilmem

''Genelge yayımlandı'' diye bir haber okudum nedir ne değildir bilen var mı? Nerden okuyabilirim ?

İdari izinli sayılan personel Cumhurbaşkanlığı Genelgesini bekliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kabine toplantısı sonrasında yaptığı açıklamalar üzerine idari izinli olarak çalışan personel, idari izinlerinin sona erip ermediğini bilmek için Cumhurbaşkanlığı genelgesinin yayımlanmasını bekliyor.

https://www.memurlar.net/haber/9779...el-cumhurbaskanligi-genelgesini-bekliyor.html

https://forum.donanimhaber.com/turkiye-de-delta-varyanti-nedeniyle-ilk-yasaklar-basliyor--149632612

true blue
Aynen şuan delta varyantı başladı vede eskiye göre daha hızlı yayılıyormuş Allah sonumuzu hayretsin. Vakalar yeniden yükselmeye başladı nasıl olacak bakalım

merhana e nabızda idari izinlisin diye bende de var yazı şimdi baktım lakin ben özel sektörde aralıksız çalışıyorum.devlette çalışanın canı can da bizimkisi patlıcan mı demek geldi içimden ama burası çok gergin :) kısa çalışam ödeneği verilsin madem diyeceğim de aylardır maaş alıyorlarmış zaten sapasağlam olanlarda pandemi öncesi sağlık raporu alıp paris ten fotoğraf paylaşıyordu.ülkenin çivisi çıktı .hak haram karıştı.Engelli nice insan sadece ortopedi değil bağışıklık sorunu yaşayan metobalizma hastalığı olanlardan diye düşünmek de lazım.boşa devlet engelli raporu vermez heralde. delta çok kötü yayılıyor dün düşük risk olan yer bugün kıpkırmızı çıkıyor hes uygulamasında evden çıkmayın gerek yoksa.aşı olsanız da maskeyi özenle kullanın.

kabine toplantısı ne zaman bu belirsizlik daha can sıkıcı ya "başlıcaksınız" yada "başlamıcaksınız" densin artık ya!

druid
Şuan sizi çağıran yok ki zaten mayıs ayında çıkan genelge var ayrıca delta varyantından söz ediliyor aceleniz ne çağırırlarsa gideriz .

i_brahi_m

müdür bipden yazmış herkes 1 temmuzda gelsin izni olanlar belirtsin diye. mayıs ayındaki genelgeyi götürcem

Ben de iki haftadir 1 2 gunlugune gidiyorum en azindan yaptığım göze gozukuyor evde rahat oluyorum kalan zamanlarda. Perşembe günü icin de konuştuk, genelge çıkarsa baslarsin yoksa zaten belirsiz diyerek idari izinli kabul ettigini belirtti. Cagiramayacagini biliyor yani bu beni sasirtti aslinda

gul2011
Siz daireye gidip geliyor musunuz ne yapmamız gerekiyor genelge mi çıkması lazım herkes ayrı bişey söylüyor.

Üst Alt