Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Devlet Memuru Olabilir yazısı istiyor kurumlar! Ne yapmak gerek?

Skolyoz23;

Yani bu Durum Bildirir raporunu, Devlet Memuru olabilir yazısını Aile hekimimiz de verebiliyor mu ?

Pelinsu hocam tam teşekküllü hastaneden heyete gireceksiniz engelli raporundan farklı bir olay ve en fazla iki günde çıkıyor

Selam@Skolyoz23 Benim raporum 2017 tarihli sürekli rapordu bu yıl sınava girdim puanımda iyi atanmayı bekliyorum ama istihdam kısmım boş olduğunu farkettim. Atama dönemnde sıkışmamak için önceden halletmek istedim ve hastaneye gittim rapor üzerinde oynayamaız ama tekrar aynı oranda çıkarabiliriz dediler ve tekrar rapor çıkardım raporum yine sürekli ve oranıda aynı. Yeni rapor çıkarmam atamamda sıkıntı olmaz dimi?

Son düzenleme:
Skolyoz23

Siz çıkarttınız mı.. Raporunda çalısabileceği alanlar boşsa yada istihdam işaretli değilse çıkartılıyor dye biliyorum yanlış mı biliyorum? Eger çıkartmak gerekli ise beklemeyelim bizde!

tato78 ]Selam. Benim raporum 2017 tarihli sürekli rapordu bu yıl sınava girdim puanımda iyi atanmayı bekliyorum ama istihdam kısmım boş olduğunu farkettim. Atama dönemnde sıkışmamak için önceden halletmek istedim ve hastaneye gittim rapor üzerinde oynayamaız ama tekrar aynı oranda çıkarabiliriz dediler ve tekrar rapor çıkardım raporum yine sürekli ve oranıda aynı. Yeni rapor çıkarmam atamamda sıkıntı olmaz dimi?

Peki bu Devlet Memuru Olabilir yasısını Engelli Raporumuzu Aldığımız aynı hastaneden mi almamız gerekiyor.

arkadaşlar bende kılavuzun çıkmasını bekliyorum sizler gibi ve atanacağım kurum benden böyle bir istekde bulunur ise ancak o zaman gidip çıkartırım çünkü bazı kurumlar hiç böyle şeylere takılmıyorlar biliyorsunuz

o yüzden kurum bizden çalıştırılamayacak alanlarınız boş der ise ben de gidip herhangi bir tam teşekküllü devlet hastenesine başvuru yapıp
durumu anlatacağım onlarda oraya misal sadece ağır işlerde çalışamaz gibi bir heyet raporu verecekler (engelli raporundan bağımsız)

Ben de eğer kısmet olur da atamam gerçekleşirse, kurumun tavrına göre hareket etmeyi planlıyorum.

Skolyoz23

Benim demek istediğim dokunduğum bir detay var onu anlamıyor kimse. Engelli Raporunu almadığımız başka bir hastaneden de alınabiliyormu durum bildirir raporu

Pelinsu daha önce de yazdım herhangi bir tam teşekküllü devlet hastanesinden alabilirsiniz engelli raporundan farklı bir olay bu
başka hastaneden gidip alabilirsiniz

Benim raporumda sosyal yardım işaretli başkada birsey yok atanirsam yeni baştan rapor mu çıkarmam gerek yoksa gidip eklememi yapıyoruz.atandıktan sonra mı bunları yapmak lazım yoksa şimdiden basvurmali miyim

Üst Alt