Ömer Bey merhaba...son durumunuz nedir? İyi olmanızı umarım...Ömer Bey ben de sizin 20 lik diş olayına takıldım ve daha önce çektirdiğim çene filmim aklıma geldi. Tekrar dişçiye gittim ve olayı anlattım. Dişçim 20 lik dişimin sol üstte olduğunu ve bunun distoniye neden olamayacağını çünkü oradan sinirlerin geçmediğini söyledi. Yalnız ben yine de çaresizliğin verdiği bir umutla aldırmak istiyorum 20 lik dişi. Merak ettim sizin 20 lik dişiniz sağ alttamıydı? Bunun önemi vardır mutlaka...Benim 4 yirmilik dişim de çıkmış fakat bu gömülü olan 5âinci 20 lik gibi sol üstte gömülü...ne düşünüyorsunuz bu konuda fikrinizi almak istedim...tşk ederim
Serkan Gürel merhaba...Benim de sıkıntım servikal distoni...botox oluyorum 3 ay da bir... Belli bir seviyeye kadar faydası var ama sıkıntımı gidermiyor. Ama şunu söyleyebilirim. Botox un etkisi zaten geçici o yüzden sizin botox un faydasını bloke eder düşüncesine katılmıyorum. Bence tedavi şansınızı deneyin olmazsa botox olmaya devam edersiniz. Ayrıca ben de düşünüyorum diş olayını...fayda görüp iyileşirseniz mutlaka paylaşın lütfen...
Serkan Gürel merhaba...Benim de sıkıntım servikal distoni...botox oluyorum 3 ay da bir... Belli bir seviyeye kadar faydası var ama sıkıntımı gidermiyor. Ama şunu söyleyebilirim. Botox un etkisi zaten geçici o yüzden sizin botox un faydasını bloke eder düşüncesine katılmıyorum. Bence tedavi şansınızı deneyin olmazsa botox olmaya devam edersiniz. Ayrıca ben de düşünüyorum diş olayını...fayda görüp iyileşirseniz mutlaka paylaşın lütfen...