Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

DPB'de 2013 ÖMSS Kadroları Yeni Şekliyle Tekrar Yayınladı

dostum lise için söyleyim 85 in altını cok zor görür. Lisans ve önlisans için ise 75 in altını görür puanlar.

canyıldız ilk atamadaki puanlara bak bakalım kaçlara düşmüş...

ilk atamalarda yüksek puanlı tercih yapmayanlarıda göz önünde bulundurun

enemyhunter sıralamanın kaçta olduğunu bilirsen önünde az çok kaç kişinin kaldığını öğrenebilirsin

inanın bazen öyle iç karartıcı yorumlarınız oluyorki. . hz mevlana r.a: bu alemin ötesinde bir alem daha var orda sizinle ilgili uyuyan olaylar onları kötü düşünüpte uyandırmayın buyuruyor. peygamberimiz h.z muhammed s.a.s buyuruyorki. Allah cc iman eden ve ahirete inanan ya hayr konuşsun yada sussun.
inş anlatabildim.

yine kuranı kerimde Allah cc : Hayr ve yardım yanlız Allah tandır. o zaman bizde hep Allah cc yana olup hayr ve güzel düşünelim inş.

trtekin iç karartıcı konuşmak değil niyetim ilk tercihte tercih yapmayan yüksek puanlı kişiler var ondan ötürü o şekil söyledim burdaki sadece tahmin ilk tercihten öncede böyle tahminlerde bulunduk ama yüksek puanlılardan atanmayan çok oldu amacım kimseyi üzmek değil öyle anlaşıldıysa özür dilerim.

derderbo;

Ne demek ufak yanlışlık olmuş olabilir ! Eğer bir yardım yapılmak isteniyor ise bu yanlışlıklara meydan verilmemesi için bu yardımı tam ve eksiksiz yapılması gerekiyor, kaç kişinin senin verileri kullanmak isteyip de yapacağı yanlış tercihler senin vebaline olacak biliyormusun !!

Excel formatına dönüştürülmüş olan belgeleri indirirken diğer arkadaşların tekrar düşünmesini istiyorum !

Ben 4498 inciyidim ilk atamalarda 2174 atanmış önümde 2324 kişi var memurluk ve vhki lerin topları 3000 e yakın bu hesaplamayla atanmam lazım değil mi?

arkadaşlar 80 ve üstü 1500 kadararkadaşımız atandı 80 ve üzerinde atanmayan veya tercih hakkını ilk tercihte kullanmayan 2500 veya 3000 kişi var atama 2013 yılı için 80ile 81 puanda kalır diyanet normal kadro açsaydı 75 leri bile görürdü ama açılan diyanet kadroları yine boş kalacak hemde tatmına yakını zaten nitelikli arkadaşlar ilk yercihte 55 veya 60 puan arasında atandılar yani çogu arkadaş ilk atamada düşük puanlarla taban tabir edilebilecek puanlarla atandı

VHKİ demek biilgisayar demektir , ancak vhkiler için bilgisayar sertifikası istenmemiş . Millet burayı yazıp gider sonra pc den anlamıyorsa nolacak??

dıe another day;

bu devir bilgisayar devri az da olsa biliyordur demişlerdir belki bilgisayarı neler yapması gerektiğini biz öğretiriz deyip öle bir mantıkla öyle yapmış olabilirler bence:confused:

Kusura bakma ama bende imam hatipliyim. Fakat ben senden daha çok üzülüyorum diyanetin açmış olduğu kadrolara nitelik istemesine. Çünkü bende yeterlilik belgem olsa KPSS ile zaten en düşük şekilde yerleşirim. Fakat açmış olduğu kadroların imam hatiplilerle ne alakası var ? İmam hatipliler mi diyanete bu kadroları böyle aç ? Yada ilk tercihin imam hatipliler olsun ? eğer bu saydıklarım olsaydı gerçekten haksızlık olurdu. Ama bu saydıklarımın hiç biri gerçekleşmiyor. Gönül isterdi ki bu kadroların düzleştirilip daha fazla kader arkadaşlarımızın yerleşmesine imkan vermiş olurdu ama nafile gönlümüzden geçen onların gönüllerinden geçmemektedir.
Lütfen imam hatiplileri eleştirirken azcık düşünerek ve kendinizi onların yerine koyarak eleştirin.
Ben kendi şahsım adına şunu söylüyorum. Diyanetten yeterlilik belgesi almak Belediye başkan adaylığından daha zor ... Bu belge KPSS ve ÖMSS gibi sınavlardan daha zor . Alan arkadaşlar anlatıyor. Sınavdan sonra bir de sözlü... Türkiye genelinde birde bir kaç ilde yapılmaktadır. öyle pc başına geçip de eleştirmek hiç mi hiç güzel değildir.

Her zamanki gibi fiyasko alımlar diyanet kodrosu saglık kadrosu tekniker kadroları yine boş kalıcak yazık vallahi beklentilerimize alay konusu olmamamız lazımdı lise mezunu 5100 alıma ön lisans 1600 ve lisans 750 olması yazık adaletsizliktir bu biz o zaman okumuyalım...

trtekin;

senin yorumuna sonsuz teşekkur be allah razı olsun senden be allah ne muradın varsa versinn gecenin 2,30da okudum yemın ederim içim bi hoş oldu bursa 82,12 sıralama 3142 herkezin ataması olur dileğiyle inş hayırlı gceler

Nerde bu lisans mezunları arkadaşlar? Toplanalım da bir değerlendirme yapıp tez vakit harekete geçelim. DPB ortaya saçtığına göre yine bir nabız yokluyordur. Üniversite bitirmiş insanlarsınız ya, insan hakkını aramak için ses etmez mi, hayret bir şey.

yanlış tespit etmediysem 1 elektrik teknikeri ve hiç elektrik teknisyeni alımı var ???

arkadaslar ben makıne teknikerı alımı göremedim gören varsa yazsın.Mantarcılık bölümünü yazmıs makıne teknıkerı nı yazmamıs .Bu nasıl bır mantık anlamadım .Türkiyede hiç makıne teknıkerıne ıhtıyaç yokmuymuş yanı yuh olsun dıyorum.benım bıldıgım butun resmı kurumlarda makıne teknıkerı açıgı var.yuh olsun yanı.ancak bukadar olur.

Maalesef meslek alımları çok kısıtlı. Özürlüsün git düz memurluk yap, otur oturduğun yerde gibi bir mantık var. İnsanların yetenekleri göz önüne alınmıyor.

***Neri***;

tercih yapılmadan nasıl atama yapılacak neriman hanım...ösym sitesinde bi önceki gibi tercih ilanı verilecek tercihlerini girip ösym ye bildircen olay bu yani..

günaydın peki tercihler ne zaman başlıyor ösym bu konuda bir bilgi yok

orta okul mezunuyum ben buna göre ösym de kaydım ilkögretim geçiyor ben ilkögretim olarak mı yoksa ortaögretim olaramı başvuru yapacağım.

sonbahar.44;

valla benimde anlamadığım olayda bu zaten atamalar mart ayında yapılack diye ilan veriyorlar ama ortada daha ne zaman tercih yapacağımız belli değil

Öncelikle bütün arkadaşlara bu yerleştirme hayırlı uğurslu olsn ya arkadaşlar bu kadar İHL. mezunu var mı? ya geçen yerleştirmede boş kaldı yine boş kalacak gibi 2094 kadronun kaçı dolar acaba

merhaba tercihler ne zaman çıkacak bilgin var mı acaba

Mart ayına şurada ne kaldı ki, ne zaman tercih yapacağız ne zaman açıklanacak da ne zaman yerleşeceğiz, kpss sınavı gibi olacak sanırım 2 günde açıklanmıştı yerleştirme sonuçları, herkes şokta tabi, Umarım hakkımızda hayırlısı olsun, diyanet kadrolarını düzeltmediler mi acaba..

Üst Alt