Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
DPB'de 2013 ÖMSS Kadroları Yeni Şekliyle Tekrar Yayınladı
ilk okul ve ortaokul mezunları kuraya girecekler
lise mezunlari ortaöğretimden seçim yapabilecekler
2 yıllık üniversite mezunları ön lisanstan
4 yıllık üniversite mezunları ise lisanstan seçim yapabilecekler
orta okul mezunu iseniz orta öğretimden seçim yapamazsınız kuraya girebilirsiniz
arkadaşlar ben ömssye girdim.1.atamalarda olmadı raporum süreli 1 yıllıktı.halen tedavi görüyorum 15 martta süresi bitti.tekrar rapor almadan tercih yapabiliyormuyum yoksa tercihlerden önce raporumu yenilememmi lazım?
arkadaşlar kusura bakmayın bodoslama daldım ilgisiz bir konuya ama sizden bişe öğrenmek isterim burdaki yorum yazan arkadaşlar epey bilgisi olan arkadaşlar var yardımcı olaçaklarından eminim konuya geleçek olursak ben kuraya katılaçağım ilköğretim mezunu olan biri olarak gecensene çıkmadı busene şansımızı tekrar deneyeceğiz inşaaALLAH.sizden öğrenmek istediğim mrk ettiğim bir konu var bu DPB yapmiş olduğu tercih listesinde ilköğretimde olan 6103 olan ösym kodu diyenetin verdiği kadroda hizmetli bir kadro diyor burda hemde Trabzon-OF ilçesinde yani sizden öğrenmek istediğim ben bu kardoya atnanma şansım nedir sizce var sayalım bize kuradan çıktı bende istediğim kadroyu tercih yaptım ama bana bu OF daki kadoya girme şansım varmıdır ?
arkadaşlar kusura bakmayın bazı şeyleri algılayamıyoruz sizden ricam yardımcı olmanızı istirham ediyorum bu OFLİ kardaşunuza bu ösym kodunun hemen yanında DPB T 4897 atıyorum yani bu nedir anlamdım gitti kafam karştı sizden ricam ösymnin yapacağı tercih listesinde kod denen rakamların kaç haneden oluştuğunu veya nasıl gireceğimi yanlış yapmadan bana burdan yardımcı olmanızı istirham ediyorum
İLKÖĞRETİM MEZUNUYUM KUSURA BAKMAYIN...
bio kardeşim eywallah ama yinde işi bilelim acelmilik yapmayalım bütün umudumuz bu iş wallahi billahi inan.eğer bu konuda bilgin varsa kısa kısa yaz buraya ben anlarım
bio kardeş sen kayserilimisin beee ula elmezusun parmakların yorulmaz parayla değil buraya bir iki bildiğin cvp yazman ne olaçak yani bildiğin bişey varsa yaz sevaptur sevap
Yok be kardeşim malatyalıyım ben vallaha bildiklerimizi eksiksiz yazmaya çalışıyorum işin açığı tam net DP kadrolarının niteliklerine felan bakmadım sadece kadro sayısı v.s gibi konuları yüzeysel okudum ösym bi açıklasın bakalım gerisi kolay Allahın izni ile....
ben ortaokul mezunuyum anlamadığım geçen olan kura ile başvuru yaptım.çıkmadı şubat 28 de olacak kura ile atamada ben ortaöğretim olarak tercih yapacam demi
önceden kadrolar arttırılsın diye ortalığı ayağa kalkanlar şimdi neden memnun değiller acaba ve diyanetin engelli alımından bazı kesimler neden bu kadar rahatsız ayrıca onlar nasıl bir kadro sayısı ve atama düzeni istiyor hadi yarın bugün kadro artıp 10000 olsa bu sefer nasıl bir kulp bulacaklar merak ediyorum doğrusu
zaten o kadrolar ılk atamada da vardı. malesef o vasıfları tasıyan kımse olmadıgı ıcın boş kaldı. hıc bır degısıklık olmadan yenıden karsımıza cıkıyor bu kadrolar altı ayda bır sey degısmez yıne bos kalacak, kadroyu sen ıstedıgın kadar artır kımse secemeyecekse bır esprısı varmı?
Sağlamtürk neyi merak ediyorsun yada anlatmaya çalışıyorsun anlamıyorum kardeşım.Neyi savunuyorsun boş kalınacağı bütün engelli kardeşlerimiz ve bu kadroların karşılığı olmadığı halde tekrar önümüze süren diyanettimi veya diyanete söz geçiremeyen sorumlu yetkililerimi savunuyorsun?Sen bilgi veya kendi iradeni beyan etmede acziyet içindesin Ancak ezbere bildiğinle eylemler içindesin.Sana tavsiyem herzaman fıtri muhasebe içinde ol yoksa benliğin istemeden esaret altına girer herzaman bin düşün bir söyle.Söylemin bin düşüncenle paralel olsun.
Recep sağlammısın nesin konuları idrak etmeden gelip sondan yoruma başlayıp can sıkma yine zambak gibi çıkmışın daha önce sana söylediklerimi hatırlatıyorum işine gücüne bak..... Erdem o öyle arada konuşur idare edin...
Arkadaşlar yorumlarınızı okudum ama yine yine aynı konular üzerinde yazılar var hiç yeni bir yazı ekleyen yok onu anlamadım.Bir şey de ısrar edip durmaya gerek yoktur diye düşünüyorum ileriye bakmak daha mantıklı bu saatten sonra ne yapılabilir diye Asıl buradaki arkadaşların tümü daha şanslı diye düşünüyorum. Ben ömss sınavına girmedim geçen sene önümüzdeki sene girmeyi düşünüyorum ama bu sene kadroların bir çoğu dolacaktır. Seneye daha zorlu olacaktır. Kadrolar azalacak Şimdi size bir soru daha sormak istiyorum. Ben dış ticaret önlisans mezunuyum Milli eğitim onaylı ingilizce sertifikam var. on parmak bilgisayar her şey çok süper ama normal memur olarak mı atanacağım yoksa daha farklı mı ? Şansım nedir ? Bunları bilen varsa cevaplasın lütfen
Mkocak;
Ömss 2014 deki sınava iyi çalış iyi bir puanla alanında herhangi bir kurumun açacağı kadroya tercihte bulunup atanmana puanında yeterse istediğin işine kavuşursun durum bu yapabileceğin bukadar.Şunuda izah ediyim eğer mesleğinle ilgili bir kadro açılmasa bile herhangi bir önlisans alanından mezun olanların başvuracağı düz memurluk(3001kadro koduna)tercih yapıp başvurabilirsin