Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

DPB'de 2013 ÖMSS Kadroları Yeni Şekliyle Tekrar Yayınladı

arkadaşlar puanım 71 önlisans .myo işletme mezunuyum.6225 ve 3001 den tercih yapcağım. sizce önlisans puanı düşer mi 70 lere sadece bir tahminizi ögrenmek istiyorum...

Okan88;Bence 70 lere kadar düşer sizin sıralamanız kaç bunuda yazarsanız iyi olurdu
Pozitif+;
Hangi alandan sınava girdiniz herhangi bir meslek varmı sertvika ve benzeri vasıf.Hangi alandan sınava girdiyseniz çok düşük puan almışsınız.Ama umudunuzu kaybetmeyin Ağustos yada eylül gibi bu sene 2.bir atama olma ihtimali yüksek.inşallah atanırsınız

cevabın için teşekkür ederim şuan ki sıralamam 1300 lerde ...umarın herkesin gönlüne göre olur... açıkcası benim biraz umudum yok gibi önlisans 73-80 arası çok arkadaşımız var... sanki 73 de kapatacak gibi.. birazda tecih şansı tabi...

ÖMSS kadro dağılımı açıklandı ama kaç puan civarındaki arkadaşlar atamaya yakın ben orta öğretim mezunuyum puanım 63 genede tercih yapmalı mıyım ?

düz lise mezunuyum puanım 76 acaba atanma şansım var mıdır? tahminlerinizi merak ediyorum.

Aile ve sosyal politikalar bakanlığı 55 kişi olarak gözüküyor ama dpb listesinde göremedim.

osym sitesinde 2013/1 tercih kısmı acılmıs

ÖMSS-2013/1 Tercih İşlemleri
[FONT=Tahoma]Tercih süresi henüz başlamadı.[/FONT]
Tüm Adaylar
İnternet kullanımında deneyimli olmayan veya yanlış yapmaktan çekinen adayların tercih bildirimini Başvuru Merkezi aracılığıyla yapmalarında yarar olabilir. Tercihlerin İnternet üzerinden aday tarafından gönderilmesi durumunda yapılabilecek yanlışların sorumluluğu adaya ait olacaktır.

Tercih kaydınızı gerçekleştirmek için aşağıdaki işlemleri adım adım takip ediniz:
  1. Tercih Bildir bölümünde görüntülenen formu doldurunuz. Tercih işleminize devam etmek için "Tercih İşlemine Devam Et" düğmesine basınız.
  2. Çıkan ekranda tercih veya tercihlerinizi kontrol ederek "Tercih İşlemini Tamamla" düğmesine basınız.
  3. Tercihlerinizin sistem tarafından başarıyla alındığına dair mesajı aldıktan sonra tercih bilgilerinizi incelemek ve yazıcıdan çıktısını almak için soldaki "Tercih Görüntüle" bağlantısına girebilirsiniz.
Dikkat:
"Tercih İşlemini Tamamla" düğmesine basarak kaydınızı yaptığınızda, tercih bilgilerinizi değiştiremeyeceksiniz. Lütfen yaptığınız tercihlerin doğruluğundan emin olarak işlemlerinizi gerçekleştiriniz.

ne zaman tercihler yapılmaya başlanır bilgin var mı

atandıktan sonraki süreci bilen birileri var mı ne kadar bir zaman sonra işe başlanıyor ve sorun çıkartıyorlar mı lütfen yakın zamanda atanan arkadaşlar varsa cevaplasın tşkler

kamudaki özürlü engelli emekli maaşları nasıl bilen varmı..?

4 tane memur alacak galiba denizli il özel idaresinasıl başvuru yapacağım????

Arkadaşlar ortaöğretim tercih klavuzu yayınlamışmı göremedimde

Yayınlanmış nasıl görmediğini anlamadım

2 sorum olacak
1.si bu tercihleri sadece 2012deki sınava girenler mi terhcih yapacak
2.si peki bir daha ki sınav ne zaman bilgisi olan var mı..

sempatik.;
2012 de Ömss sınavına girenler sadece tercihte bulunacak.sınav 2 yılda bir tekrarlanıcak 2014 de yani..

hadi ya bizim gibi sınava giremeyenler tercih hAKkı yok yani
hay şansıma benim

teşşekkürler...

arkadaşlar geçen sene kura seçimine girmiştim çıkmamıştı şimdi tekrar napmam gerekiyor?

sfenoid;
Tercih yapma hakkın elbette var.Şimdiden kolay gelsin

derderbo abi tercihlerimi yaptım özelden yazsam değerledirirmisin

tercıhı nasıl ve nerden yaptın yazarmısın ben tercıh yapamıyorum zamansa azaldı

pazartesi günü sinav basvurusu yaptıgınız yere veya ÖSYM bürosuna giderseniz yardımcı olucaklardir. Böylelikle yanlış tercih de yapmamis olursunuz.

Kararımi bir türlü veremedim yav
1'li kadrolardan birkaç tane yazacağım.
Ama bu 1 kişi alan yerlerin çıkması için şans üstüne şans gerekiyor :D

puanım 78 arkadaşlar sizce tercihi nerelere yapmalıyım

2012 de tercihini yapmamış olupta 2013 te tercihini yapmış kura adayı kurada yer alırmı??? 2012 deki herhangi sebebten yani tercihini yapmayıpta kuraya katlılamış kişi 2013 de tercih yapıp kuraya dahil ediliyormu?tskler!:confused:

Mehmetsekçuk;Eğer mayıs 2012 de başvuru kaydını yaptırıp tercihte bulunmadıysan elbette tercihte bulunabilirsiniz yok kuraya söylediğim tarihte kayıt başvurusu yapmadıysanız tercih yapma şansınız malesef yok.

başvuru yaptımm harcınıda ödedim sadece tercxihte bir hata yapmıştım yani tercihi yapmamışım ama şimdi2013 tercihini doğru şekilde yaptım kurada şimdi yer alabiliyormuyum? sağol tşkler...

Mehmet selçuk; şuanda senin için bir sorun yok tercihlerinide yapmışsın Allah atanmanı nasip etsin

yerleşemeyen arkadaşlar için üzlmeyin derim bende yerleşemedim ama hepimiz için hakkımızda hayırlısı olur inşallah arkadaşlar.insallah bize de bi gün memur olmak nasip olur

Üst Alt