Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

DPB'de 2013 ÖMSS Kadroları Yeni Şekliyle Tekrar Yayınladı

Peki bunun haricinde diyelimki açmadılar 3187'den ki ben zaten istemiyorum sabah 8 akşam 8 çalışıyorlar benim ingilizce bilmemin hiç bir etkisi olmaz mı bu sınavda ?

Yani belediyelerin Ki ben konyalıyım MEVLANA KÜLTÜR MERKEZİ gibi yerlerde turistlere yardımcı olabileceğim görevlere girebilirmiyim bunun için sanırım kadrolar özel olarak açılıyor değil mi ?

Ben torpil ile girip hayatımı hak etmediğim bir para ile devam ettirmek istemiyorum. Çok iyi torpillerde bulurum ama hakkım olanı almak istiyorum ben.

Mkocak;

Güzel bir düşünce Allah gönlüne göre versin ozaman şimdiden ömss 2014 iyi çalış ve alnın teriyle atanacağın puanı almaya bak.
Hz.Mevlana'nın komşusu olarak ona layık bir komşu ol.

benim neyi kastettiğim ortada peki siz neyi savunuyorsunuz 11 yıl öncede ötekilere kadrolar az arttırılsın veya şu kadroda açık olduğu halde tekrar önümüze sürdünüz diyebiliyormuydunuz yok çünkü o zaman kafanıza bir dipçik ses soluk yok ha birde o zaman doğru dürüst atama da yoktu çünkü o zaman kimse engelliyi adam yerine koymuyordu patron yok sonra gelin anlayışı vardı şimdi adamlar kadro açmış beğenmiyorsunuz yazıktır
erdem ve ibo
madem siz o kadar akıllısınız bu ülkeyi gelin yönetin o zaman ayrıca kimin kendi iradesi dışında hareket ettiği belli birileri doldurmuş sizi habire atıp tutuyorsunuz adamlar 40 yıldır uygulanmayan yasayı uyguluyor siz hala daha sorguluyorsunuz geçmiş dönemleride böyle sorguladınız mı acaba

Recep sağlam biz araba deposu değiliz dolalım kimin ne hangi ağızla konuştuğu ortada sen daha yazılanları algılama kabiliyetine sahip değilsin idrak edebilmen için hiç bir siyasi partizanlığa bürünmeden düşünmen gerekiyor kimin neyi nasıl yaptığını az çok bu sitede forumdaki arkadaşlar biliyorlar hangi konu olsa millet hak arasa sen hemen bir siyasi şova yalakalığa bürünüyorsun kimsenin senin savunma sistemine ihtiyacı yok burada konuları siyasete çekerek bölmede bölücülük yapmada üstüne yok seni daha öncede uyarmıştım beni bilen bilir bilmiyorsan tanırsın işine gücüne bak milletin eksiklikleri dile getirmesi hususunda karşılaştırma yapmak senin haddine düşmez evet kimse yapmadı bugüne kadar yeni bir sakatlık cetveli ile engelli olan kardeşlerimiz bir gecede kağıt üzerinde engelsiz duruma getirildiler az kaldı şu yeni rapor sistemide düzenleme bitirilip bir gelirse o zaman görürüz burda yalakalık yapanları burada bilgi sahibi olmak isteyen durumlarını dile getirenler bir amaç uğruna eksilerini görmek için üyelik yaparlar senin savunduğun partidede çok şükür üst düzey ağabeylerimiz mevcut bizim ne olduğumuzu bilirler ve severler hadsizlik yapıp aşma kendi bırak insanlar eksiklikler neredeyse vurgulasın ki herkes yanlışı görüp düzeltsin muhalefeti millet yapar bunu asla unutma darbe askerin değil sivil darbe olursa anlam kazanır buda halkın iradesine bağlıdır her konuda bu böyledir burada insanlar birlik olmak ve seslerini duyurmak için teknolojiyi kullanıp ses çıkartabilirler öyle sokaklarda yürüyerek seslerini çıkaramaz bir çok engelli evinden çıkamıyor zaten şimdi sana son kez diyorum işi siyasete dökersen sana destan yazarım burda ama senin gibi konuları bölmek istemiyorum o yüzden bir kez daha söylüyorum işine gücüne bak vatana millete faydalı olmaya bak daha fazla eforunu devletten aldığın maaşı helal ettirme yoluna git bunları düşün ilk etapda adaletsizlik var ise hak sızlık var ise kim üstünü örtme adına ses çıkarmaz dilsiz şeytandır bizim itopyamız budur sanal dedikleri alemde her bilgisayar başında bir insan vardır kimse kimseyi tanımaz ama bir kayaya çarparsın o zaman nerden geldiğini şaşarsın bu yüzden güzel kardeşim dediğim gibi bırak insanlar nerede ne eksiklik var nerede aksaklık var dile getirsinler konuları bölmeyin bir çok siyasi büyüklerimizin bu forumu takip ettiklerini ben bizzaat biliyorum belki onlar eksikliklerini görürler meclisde gündeme taşırlar ki taşıyanlarıda biliyoruz. DUA ve MUHABBETLE kalın....

NOT: Birazdan bir milletvekilimiz gelecek yüz yüze rahat bir şekilde konuşma imkanımızda var benle alakasız ama engelliler bütünsek 2022 aylığını dile getireceğim sıkıntıların oluşacağını dile getireceğim açıp sitedeki sorulan soruları okutacağım inşallah faydası olur....

Çok teşekkür ederim derderbo Evet şimdiden kendime çalışma çizelgesi yapacağım erken kalkan yol alır derler. İnşallah hepiniz gönlünüze göre yerlere atanırsınız.

aranan kriterlerin anlamını nerden bulacagım..

yokmu fikri olan

xcoll kardeşim kılavuz bir yayınlansın daha netleşecektir. Ösym 28 şubattan itibaren açıklayacak o zaman kılavuzda yer alacaktır burdada bilgi sahibi olan arkadaşlarımız kardeşlerimiz paylaşır...

xcoll;

Değerli kardeşim kendine faygdası olacak en öneli bilgiyı ve kadro kodlarını DPB nın ÖMSS için yayınladığı kadro klavuzunda var.oradn bak herşeyi millet bilmez birazda kendiniz araştırın sizin için daha iyi.

Arkadaşlar tercihe 3 gün kaldı tercih kılavuzu yok tercih günümü yayınlanacak bilgisi olan varmı ?

28 şubat perşembe saat 11:00–13:00 arası klavuz ÖSYM sit den tercihlere açılır.

s.a.arkadaşlar tercihlerimizi yaparken diyanetin kadrolarına tercih yapmayalımmı ?neden diye sorarsanız ben orta okul mezunuyum yani yeni müfredat'a göre ilköğretim mezunuyum onun için sordum bana bir engel teşkil edermi acaba....

bakalim diyanetin kadrolari olcakmi ama hic sanmiyorum olacagini

derberbo kardeş

atandıktan sonraki sürek nedir mesela hemen gidip başvurup çalışmaya başlıyor musun yoksa bekletiyorlar mı

Atamalara kayıt olacak arkadaşlara bol şans diliyor, umarım herkesin gönlüne göre olur.

nuwanda;

demekki neymiş engellilerin üniversite bitirerek meslek sahibi olması gereksizmiş, çünkü netice itibari ile herkesi aynı ölçütlerde değerlendiriyorlar. Hoş bu ülke gerçeği, bu durumdan engelliside engelsizide şikayetçi ama ne yapacaksınız devlet memuru olmak böyle birşey

lise terkim gecen sene kuraya girdim ama secilemedim tekrardann başvuru yapmam lazımmı

Atanan adayın tercih ettiği kuruma göre iş başıları 1 ayla 4 ay arasında değişir.Kendi ilin dışınada atanırsan süreç biraz daha uzayabiliyor Seveler Allah yardımcın olsun.

derberbo kardeş peki herhangi bir sorun çıkartırlar mı atandığın kurum birde ortaokul mezunları ilkokul mezunları katagorisinde tercih yapacak demi

sevenler1981 ben atanamadım ama hemen başlanıldığını biliyorum

ya kardeşim sana zahmet şu önlisans hesaplasana editor rica etsek ne kadar düz memur var baksana kardeşim

atandıktan sonraki süreci bilen birileri var mı zaman ve sorun çıkartıyorlar mı lütfen yakın zamanda atanan arkadaşlar varsa cevaplasın

Merhaba

ÖMSS de 55 paun almıştım.Herhangi bir kuruma yerleştirlmem söz konusu mu?

Daha önce TSE puanlara bakmaksızın başvuru almıştı.Bu şekilde başka kurum var mı acaba başvurabileceğim.

Bilgi verirseniz sevinirim:)
Tşk

kale arkadaşım öyle birşey söz konusu olamaz rahat ol yeter ki kurada sen seçil...

Üst Alt