Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

DPB'de 2013 ÖMSS Kadroları Yeni Şekliyle Tekrar Yayınladı

önceden kuraya girmemiş birisi bu kadrolara başvuralabilir mı kuralı olanlara ?

sekobaba;

Kılavuzda yer alan kadrolardan tercih yapabilmek için, 29 Nisan 2012 tarihinde yapılmış olan 2012-ÖMSS’ye girilmiş ve ortaöğretim mezunları için ÖMSSP1, ön lisans mezunları için ÖMSSP2, lisans mezunları için ÖMSSP3 puanının alınmış olması ve Kura Usulü Yapılacak Yerleştirme için başvuru yapılmış olması gerekmektedir.
Sanırım ilk alımlarda başvurmuş olmanız gerekiyordu.

Diyanet, Engelli personel çalıştırma konusunda açıklama yaptı Diyanetin açıklamasına bak arkadaş komedi bu adamlar ya sanki engelli müezzin kayyum engelli dolu ortalık bir çok imam hatip mezunu olan arkadaşın zaten yeterliliği yok ilk atamadan kalan boş kadrolar hadi diyelim ilk atamadan sonrada 50 kişi var yine hepsi dolmayacak neymişde işler aksarmış:D Allahım seni bizi yöneten üst kadrolara akıl fikir ver...

arkadaşlar herkes tercihini dikkatli yapsın sonra yüksek aldık atanamadık durumları olmasın ya da kadro beğenmeyip tercih yapmamazlık yapmayın açıkta kalırsınız dikkatli olun:)

Bio;

DİB.lığı bu açıklamasıyla suç işlemektedir.DPB Yaklaşık bir ay önce ÖMSS le memur alacak kurumlar için yayınladığı bilgilendirme klavuzunda"Kurumlar açtıkları engelli kadroların karşılığı yoksa(o kadroya düz memurluk)yeniden düzenlenip engelli adayların başvurabileceği kardrolara döndürülecektir.Bunu açıklayan dpb lığı neden bu yanlış boş kalınması için önümüze sürülen kadrolara müdahale etmiyor anlamış değilim.Bukadar işgüzarlık bukadar haksızlık niye yada amaçları ne?soru işaretleri cok birileri dur demeli

1064271

ben ön lisans muhasebe ve vergi uygulamaları mezunuyum ve 2.alım olucak daha benim bölümden alım cıkmadı
2.si ortada herhangi bir değişiklik yok yine diyanet yine saglık bakanliği bos alımlar...

Erdem DP bu hakka sahip kadroların dolmadığını ösymden bilgi olarak neden doldurulmadığını bildiği halde pastayı pişirip yine önümüze koydular bu tip haksızlıkların giderilmesi için gerekli yasalar mevcut ancak işin bu noktasından ziyade siyasi şov ve bilgisiz bir kaç kişinin yaptığı siyasi yalakalıkla kalıyor Allah yardımcısı olsun herkesin yakın zamanda yeni rapor sistemi başlanacak ben o zaman görecem bu sesini çıkarmayıp bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyenleri Haksızlık karşısında susmanın dilsiz şeytanlık olduğunu bilmeyenlere hatırlatıyorum. SAYGILAR kardeşim umarım herkesin gönlündeki kendini bulur umutlar kırılmaz...

BASIN DUYURUSU
(18 Şubat 2013)2013-ÖMSS/KURA İle Özürlü Memur Yerleştirme:
Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Kadrolarına
Yerleştirme Yapmak İçin Adaylardan Tercih Alınması
“Özürlülerin Devlet Memurluğuna Alınma Şartları ile Yapılacak Merkezi Sınav ve Kura Usulü Hakkında Yönetmelik" hükümleri uyarınca yapılan 2013 Özürlü Memur Seçme Sınavı (ÖMSS) sonuçları ve kura usulü ile kamu kurum ve kuruluşlarının boş kadrolarına ÖSYM tarafından yerleştirme yapılacaktır.

Bu amaçla hazırlanan 2013-ÖMSS/KURA İle Özürlü Memur Yerleştirme Tercih Kılavuzunda, İlköğretim/ortaokul/ilkokul, ortaöğretim, ön lisans ve lisans düzeyleri ayrı olmak üzere tercih yapılabilecek kadrolar yer almaktadır.

Tercih Kılavuzu, 28 Şubat-8 Mart 2013 tarihleri arasında ÖSYM’nin ÖSYM:::T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi internet adresinden yayımlanacaktır.

Kılavuzda yer alan kadrolardan tercih yapabilmek için, 29 Nisan 2012 tarihinde yapılmış olan 2012-ÖMSS’ye girilmiş ve ortaöğretim mezunları için ÖMSSP1, ön lisans mezunları için ÖMSSP2, lisans mezunları için ÖMSSP3 puanının alınmış olması ve Kura Usulü Yapılacak Yerleştirmede tercih yapılabilmesi için 14-25 Mayıs 2012 tarihlerinde Merkezimize başvuru yapılmış olması gerekmektedir.

2013-ÖMSS/KURA İle Özürlü Memur Yerleştirme Tercih Kılavuzunda yer alan kadroları, 2012-ÖMSS/KURA İle Özürlü Memur Yerleştirme Tercih Kılavuzunda yer alan herhangi bir kadroya Merkezimiz tarafından yerleştirilen adaylar tercih edemeyeceklerdir.

Adaylar tercihlerini, 28 Şubat-8 Mart 2013 tarihleri arasında, kılavuzda yer alan kurallara göre, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden TC Kimlik Numaraları ve şifrelerini kullanarak kendileri yapacaklardır. İsteyen adaylar, kılavuzda yer alan ”TERCİH LİSTESİ”ni doldurup bir ÖSYM Sınav Koordinatörlüğüne giderek de, yapmış oldukları tercihlerinin 3,00 TL ücret karşılığında ÖSYM Sınav Koordinatörlükleri tarafından sisteme kaydedilmesini sağlayabileceklerdir. ÖSYM Sınav Koordinatörlüklerine tercih işlemi için gitmeden önce adayların TERCİH LİSTESİ’ni doldurmuş olmaları gerekmektedir. TERCİH LİSTESİ”ni doldurmayan adayların, ÖSYM Sınav Koordinatörlükleri tarafından tercihleri alınmayacaktır. ÖSYM’ye posta yoluyla gönderilen veya elden teslim edilen tercih listeleri geçerli olmayacaktır.

2013-ÖMSS/KURA İle Özürlü Memur Yerleştirme Tercih Kılavuzuna göre yapılacak yerleştirmeye başvuracak adayların kılavuzu dikkatle incelemeleri gerekmektedir.

Adaylara ve kamuoyuna duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI

hayırlı olsun arkadaşlar

Koskoca İstanbul'da kamu hastanelerine 4 tane memur alınıyor bu nasıl iş anlamadım.

veri hazırlama, bildiğimiz, bilgisayar bilgisiyle alakalı.sertifika kodu eklenmeliydi ki, bizler de diğerlerinden ayrılalım. zaten bu nedir arkadaş yaa. Lisans mezunları yine yarı yolda bırakılmış. adamların bu okuyan tayfayla ne alıp veremediği var anlamış değilim. 799 neyin rakamıdır. ben de 1000 i geçer sanmıştım. yazıklar olsun.

arkadaşım, neyin mücadelesini vereceğiz. Lisans mezunuyum, işte burdayım. çoğunluk var burada ama hükümet bu çoğunluğu sen ne yaparsan yap görmeyecek. diyanetle ilgili sorunumuzu görüyorsun. geçen ne olup bittiğini gördüler, yine dalga geçermiş gibi aynı şeyi yaptılar. ısıtıp ısıtıp önümüze koymaktan başka birşey yaptıkları yok. neyin mücadelesini vereceksin?? verdik de ne oldu??

ahmedd29;

veri hazırlama memuru olarak da lise duzeyinden 36 kişi alacak hocam;kurum bazında bence azımsanacak bir rakam degil.

sıhhi tesisat dalından tercih yapacak arkadaslar varmı varsa lütfen bana msj ile ulassınlar.tşk ederim allah herkezin gönlüne göre versin...

Bende bir soru sormak istiyorum. Benim rapor 2002 yılına ait %40 sürekli yazmaktadır. Ankara'dan 2005 yılında %46 ile döndü. Sizce atamlarda yeni rapor isterlermi? veya atananlardan istedilermi?

arkadaslar makıne teknirkerliği kodunu ve alım yapılan kurum goremedim bende mi yanlışlık var arkadaslar luyfen yardımcı olun

deepfreeze;
Haklısın kardeşim asıl haksızlık lise mezunlarına yapılıyor. inşallah atanırsın

arkadaşlar kendi aramızda ayrılmayalım bunun hiçbirimize faydası yok çünkü hepimiz biliyoruz ki hepimize toplu bi haksızlık söz konusu.bazımız özründen okuyamadı kuraya katılacak,lise okuyanlarımızın sayısı fazla istedikleri kadar kadro yok ön lisans ve lisansın da okudukları bölüme uygun kadro yok ve yine kadro sayısı yeterli değil.
şimdi keşke deme zamanı değil değiştirebileceğimiz birşey varsa topluca hareket edelim,yoksa keşke deme zamanı değil.İNŞA ALLAH hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olur.

arkadaslar makıne teknıkerlıgı alımı goren varmıııııııı yada kodu kac bılen varmı

etkili tercih yapmak isteyen puanları az olan tek bir kuruma tercih yapsın puanı cok olan büyük sayılan şehirlere tercih yapsın .
Birinci atamalarda atamalar yapıldıktan sonra atama puanları yayınlanmıştı kurum kurum onları bulup onlara göre tercih yaptın .

Şimdiden Hayırlı Olsun :)

Bu kadrolar sadece dpb de mi var yoksa ösym de de yayınlanacak mı ?

Sametmenc05;

Aynı kadroları daha detaylı şekliyle ÖSYM tercih klavuzunda yayınlayacak.

Şükür ya bişeylerin farkında olup genel haksızlık yapıldığının farkında olan bir arkadaşımız daha varmış olay budur sözlerine noktasına virgülüne katılıyorum amaç zaten burada insanları birbiri ile muhatap edip bir kısır döngü küçük kaoslar yaratmak bunuda gördüğümüz gibi başarıyorlar maalesef durum bu....

selam arkadaslar, bazı net olmayan durumlar var; sertıfıka ve guvenlık tahkıkatı olumlu sonuclananlar durumu var. bu yerlere bu sartları tasımayan kısıler tercıh yapabılır. (bılgısı olmadan yada ıstem dısı) ve puanı bu sartları tasıyan kısıden yuksek yada esıt olursa, bu kısı bu kadroya atanamayacagına gore o kadrolar bosmu kalır? ılk atamada benzer durumlar olmusmudur?

yaaa ben demişdim 28 şubatta olacak diye kimse inanmadı

bio kardeş ben ortaokul mezunuyum 28 şubattaki tercihimde ortaöğretim olarak tercih yapacam demi

Sevenler 1981 hayır kardeşim orta öğretim değil ortaöğretim lise tercihleridir, sen kuraya göre ayrılan kadrolara tercih yapacaksın aman dikkat et diyorum...

Üst Alt