Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Düşün ki o burayı okuyacak ne söylemek istersin🤔🫢🫣😒😳

8 tane model yolladım efendim, beğenmezseniz daha da fazla yollayabilirim. Sürüsüne bereket sarı gömlek var. Allah'ın delisi, gömleklerin hepsi bizim bölümden geçiyor. Ne istiyorsan buluruz kanka, bütün mağazalara da baktırırım Türkiye'den. 😁😊

Eğer gittiğin yerlerde seni çok sevmezlerse onlara sevildiğinde çiçekler açtığını anlat.

olduğun yerde bekle beni
sevmedimki senden başka hiç kimseyi

Büyüdüğüne inanmak çok zor geliyor be Cengiz'im, market alışverişi sonrası poşeti kaptın; ben taşırım, dedin. 15 yaşında koca delikanlı olduğuna inanmak zor geliyor. Allah'ım; tüm çocuklarımıza, sağlıklı, uzun, bereketli, çok güzel ömür ihsan eylesin.

İyi ki sizin için uykumdan olmadım, rezil herifler, şut çekmeyi bilmeyen kepazeler... Utanın be Avrupa ülkesi bile yoktu grupta, 2002 takımı olaydı, bunları parçalardı. Rezil Milli takım, saçınız kadar oyununuza da özen gösterseydiniz. 😞⚽🇹🇷😡

Ben seni gökyüzü mavisi kadar seviyorum bir düşün istersen.

O (benim eski hayatım lise sona gelmeden önceki ben) Allah sana bircok bela verdi seni uyardı hayatın mahvaldo imkansız şeyler gerçek oldu ve senin korktuğun şeyler ama sonunda Allah'a tövbe edince büyük ihtimalle seni affetti ona sevgini göster o seni koruyacaktır eskiden koştuğun şirkin bedelini dünyada cezasini cekmis olman ve bitmis olmasi dilegiyle.

Morimbu mezarlığındaki gökyüzünden; " 2 İmola'yı da ardında bıraktın evlat, reflekslerin çok gelişmiş ve soğukkanlılığın çok artmış. Senin lakabın artık "Ice Man" dir. Helal olsun evlat. :D :D :D 🏁🏎️
Ayrton Senna🏆🥇

CPsX3k.jpg

Kupa bardak koleksiyonumda 3. ülkeyi de devirdik. Deniz, Allah ne muradın varsa versin kanka, o kadar mutlu oldum ki... Sırf benim için Londra'dan getirdin, bütün ısrarlarıma rağmen parasını da almadın. Kahveni yarın alacağım inşAllah, dünyadaki en büyük fanının ben olduğum Brezilyalı efsanevi Formula-1 pilotu Ayrton Senna; tövbe estağfurullah, mezarından kalkacak olsa, inan bu kadar sevinirdim, çok ama çok teşekkür ederim. 😊🤲⚽☕️ Beste, sen de İspanya'ya İnşAllah gideceksin. Ne olursun Real Madrid ve Barcelona'yı getir. Kıyamete kadar sana dua ettiririm, delinin işi ne olur? Futbol. 😁🙈☕⚽

@alitzelll🌈, Ne çabuk bitirdin kanka ya. 🥹😞📚🖊 Ama ben sana demiştim, "Onun finali tarihe geçti, öyle bir final yok diye. Bir kitap görseli ve yorumunu bana özelden iletmenizi rica edeceğim kanka, ellerine gözlerine sağlık. 🥹🙂📚🖊

Cengiz'im; o finalde sen de çok yalvardın ama seni bile kırmak zorunda kaldım. :( Geri dönüşleri görüyorsun kuzum, çok büyük bir cesaretle yazdım ve meyvesini aldım. İleride beni anlayacaksın aslanım. :):love:😘📚

Gazabından Yüce Mevla'm korusun. 😁🙈 Aman oğlum Emrah, bu deli kardeşin naza gelmiyor. Sen en iyisi Balık nazını bırak buna. 😁😁🙈

Ayaklarına sağlık Van Basten, efsanevi golün yıldönümüymüş. :) Son zamanını da olsa seyretmek harikaydı. Rahmetli abim nur içinde yatsın, iyi ki seni bana seyrettirdi. :) Yoksa futbola asla âşık olmazdım, dönemin ve dünya tarihinin gelmiş geçmiş en iyi kalecilerinden birisi olan Rinat Dasayev'e attığın muhteşem gol, kimilerine göre dünyanın en güzel golü. :)⚽

Düğüm düğüm de olsan seni çözeceğim...

Bence de haklısın Bahattin hocam, burada herkes ilk turda takardı. Ulan 1 tur, 2 tur olsa neyse arkanda Nigel Mansell gibi aslanı 10 tur nasıl tuttun be usta? Murray Walker'ın kariyerinde bu kadar heyecanlandığı tek yarış, 1992 Monaco Ayrton Senna-Nigel Mansell Formula-1 tarihinin en büyük yarışı, en iyi savunması ve en büyük teke tek tur mücadelesi, Nigel Mansell füze gibi gidip yapışsa da Monaco'nun Prensi geçit yok, dedi. 😁🥹☺️😘🏎🏁🏆💪 #sennasempre

Vay anacığım vay... :D🙈 Teke tek olunca, "Dengesizliğin, çocuksuluğun, ağırbaşlı olmaman, çok hareketli, deli dolu olman beni çok yoruyor ." diyorsun. Başkasıyla telefon konuşması olunca, "Çok zeki, çok bilgili, çok kafası çalışıyor, çok araştırıyor, fırtına gibi." diyorsun. Yüzümü mosmor edene kadar, 15 dakika sırf beni anlattın, cazgır Sadık Usta Kel Aliço'yu bu kadar övmedi, teşekkürler sultanım, akşam enerjisi oldu. :D🥰😘❤️🤲Allah'ım, kulların beni çok övüyor, emanetini aldığında hesabını sorma. 🤲🙈

Zaman sana hiç ummadığını ve beklemediğini getirir...

Mehmet abicim; 1 paket sigara hediye alınır da 1 kartona ne gerek vardı, çok ama çok teşekkür ederim; biraz da Kıbrıs sigarası içelim bari. 😁😊🤲

Allah rahmet eylesin; mekânın cennet olsun, çok büyük oyuncu Kadir İnanır Berzâh âlemine göç etmiş. Unutulmayacaksın Tatar Ramazan. 😞🤲

@OturanBoğa Bülent abi çok teşekkür ederim, çok sağ ol, çok mutlu oldum. Bütün dileklerin ve hayallerin gerçek olsun. 🥹🥰😊🤲

Mka Mustafa da vefat etmiş, ayrı kaldığım dönemde olduğu için yeni öğreniyorum. Mekânın cennet olsun be hacım, çok takılırdık birbirimize 10.5 sene olunca insan herkesi hatırlayamıyor. 😞😭🤲

Üst Alt