Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

E devlet: SGK emekli maaşları bu aya ait ödeme bilgisi niye görünmüyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
e devlette emeklilik kaydı neden görünmüyor

e devlete bugün girdiğimde 4a emeklilik sisteme kayıtlı görünmüyor yazısı neden var acaba,2014 ten beri emekliyim.

Bendede aynı bi bit yeniği var galiba yılbaşından sonra devlet bize güzel sürpriz yapacak galiba

OturanBoğa acaba sizin bir bilginiz varmı bu sorun hakkında. E-devlet te emeklilik kaydı bulunamamıştır diyor. Bir çok kişide de aynı sorun var herhalde

Panel 76 normaldn emekli olanlarında yaziyor Muş galiba SERO01 diye bi arkadas yazmış 44 de tıklarsanız orda yazıyor birde @ sero01 babanızın hala öle görünüyor mu bir bilgi verir misiniz?ayrica teşekkürler bardakk 👍

Arkadaşlar ben sürekli iş göremezlik Alıyorum bende de aynı yazıyor ama benim için tesadüf olan şey kontrol muayenesine denk gelmesi

Arkadaşlar çevrenizde normalden emekli olan yada babasından ölüm aylığı alan annesi olan falan yok mu 4a ssk varsa bı sorsanız bizide bilgilendirseniz bu yazı tüm sgk dan emekli olanlar için aynı mı yazıyor yani

annemin babamdan aldığı emekli maaşı var orda da aynı hatayı veriyor 4 a emeklilik kaydı bulunmuyor yazıyor ?

Yukarıdaki yazdığınız mesajdan sonra babanızın ve kendinizin emeklilik kaydına baktınız mı?

e devlette emekli kaydı sorunu devam ediyor, şüphe üzerine annemin kaydına baktım oda görünmüyor ?

Bendede aynı arkadaslar hala gözükmüyor turan bey sizin annenizin durumu da mı aynı tekrar kontrol eder misiniz

Bardkk bey sizdede durum hala aynı mı gözükmüyor dimi

Ben normal emekliyim. Benim sayfa da aynı. Ama maaşımı aldım sorun yok ki.

Normal emeklide aynıysa bence sistemsel problem yapmayalım arkadaşlar

arkadaşlar benim annem normal emekli onda da durum aynı kayıt görünmüyor yazıyor

Benim annemdede aynı sorun var 4A emeklılik kaydı bulunamadı dıyor 15 gündür öyle yazıyor

Bnm annemdede aynı sorun var 15 gündür öyle emeklılık kaydı bulunamadı yazıyor

emekli kaydı görünmüyor. o degilde ödeme bilgileri görünüyor mu?

birde emekli ödeme bilgilerinize bakarmısınız orada ne yazıyor

Bende buna anlam veremiyorum..

eyy SGK ülkede yaşayan %90 nını ilgilendiren bir kurumda ve bu kadar emekli insanı neden kaygıya ve düşünceye sevk edecek işler yapıyorsun altyapı ve entegrasyonmuş .
-4A emekli kaydı kısmında: sisteme kayıtlı emekli bilginiz bulunmuyor. yazıyor.
-4A emekli ödeme bilgileri kısmında : Ödeme bilgisi bulunamadı. yazıyor.

Yazık değil mi bize ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt