Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

E devlet: SGK emekli maaşları bu aya ait ödeme bilgisi niye görünmüyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Barrrdak

Haklısın ama maaş ile ilgili bi problem olsa sms atarlar telefon a yada tebligat gönderirler herkeste aynı sıkıntı varsa sistemseldir

Arkadaşlar sizde durumlar hala aynı mı emekli kaydı ve ödeme bilgisi görünmüyor bnm normalden emekli olanlarında mı durumları aynı bilgi verirseniz çok seviniriz.

Sibel catlak

Aynn durumlar aynı emekli kaydı ve ödeme bilgisi görünmuyor şuan ek ödemeler bugün yarın görünür edevlette

Bu ayki maaslar eger zamli odenecekse bir yasa duzenlemesi şart..mesela emekli ayliklarinin en az 2500 olmasi icin mecliste kanun olmasi lazim.sanirim bugun meclise gelecek ve kanunlastiktan sonra maaslariniz guncellenir

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bi yerde emekli kaydı sistemde kayıtlı değil der bi yerde ödeme bilgisi bulunamadı diyor valla ömür törpüsü bu SGK arkadaslar normalden emekli olanlar sizlerinde aynı mı durumlar yazarsanız seviniriz birbirimize yardımcı olmak için açılmış bi site burası

benim ve kardeşimin ki gözüküyor ek ödeme bilgileri

E devlet 4A Emekli Ödeme Bilgileri sayfasında Ocak 2022 görünüyor.

Bendede ek ödeme çıktı ozaman problem yok emekli kaydı görülmemesinin

Bendede ek ödeme çıktı ozaman problem yok emekli kaydı görülmemesinin

Emekli kaydınız bulunamadı hatası hâlâ duruyor. Ek ödeme görünüyor. %25.47 zamlanmış olarak.

Arkadaşlar, panik yapmaya gerek yok. Ayın 10'dan sonra herkes görür. Güncellemeler vs. sebebiyle hata alıyorsunuz. Bakmayın o ekrana... Dertlenmeyin.

4a emeklili aylık bilgisinde ek ödeme aynı görünüyor değişmemiş daha 4a ödeme bilgilerinde ek ödeme zamlı görünüyor ve sayfa açılmış sizlerinde öle dimi arkadaşlar

Arkadaşlar bende de ek ödeme görünüyor ama emeklilik kaydı hala aynı ve maaş da görünmüyor acaba ek ödemeden maaşı hesaplama gibi bir uygulama var mı

hozgul teşekkür ederim cevabınız için ama bir karışıklık var sanırım sizin dediğiniz işlemi yapınca eski maaşımın 3 katı çıkıyor

Sorunlu41
Şimdi sizin uyarınız üzerine ben de baktım ama ek ödeme tutarı gözüküyor evet, ama bunu 26 ile çarpınca sonuç doğru çıkıyor. Biraz bekleyin isterseniz...

Bir çok kez baktım ek ödeme aynı ama sizin dediğiniz gibi hesaplarsak gerçekten eski maaşımın 2.5 katı çıkıyor bu arada eski ek ödeme mi 26la çarptığım da sonuç yine yanlış bu arada benim maaş normal emekli değil sürekli iş göremezlik

Sorunlu41
tamam şimdi oldu... benim size söylediğim yöntem emekli aylıkları için geçerli olan yöntem. Diğerinin hesaplamayı bilmiyorum

Selamün aleyküm arkadaşlar e devlette ek ödeme vs görünüyor. Lakin emeklilik kaydıma bakınca emeklilik kaydınız yoktur ibaresi görünüyor. Acaba maaşım mı iptal edildi yoksa herkeste mi aynı durum var baya stres yaptım..?

hozgul

Bende sürekli işgöremezlik alıyorum ve ek ödemeyi 26 ile çarptığımda sonuç hep doğru çıktı bu güne kadar.
Arkadaşta başka sorun var sanırım..

Seawolf

hepsi 26 ile çarpılmaz ezbere iş olmaz benimki 21 ile çarpılınca doğru sonucu veriyor..

Aldığınız Yaşlılık maaşı ise "vergi indiriminden emekli olanlar da dahil" 26 gün üzerinden hesaplanır.

Sorunlu41
Benim iş kazası sonucu %32 çıktı süre falan yok 2004 ten bu yana alıyorum ek ödemeyi 26 ile çarpın ca maaş hep doğru çıktı bu ayda ek ödeme 176 TL oldu.
ercan 34
Aydınlat beni ezbere iş yapmayayım ?

Seawolf

Ek ödemesi %4 olanlar için 26 çarpı
Ek ödemesi %5 olanlar için 21 çarpı bilgin olsun
Umarım aydınlan dın
Saygılar..

Maaş 1500 TL altindaysa 21 ile çarpılıyor 1500 TL üzerindeyse 26 ile çarpılıyor
Örnek maaş 1200 TL (hazine yardımı hariç) ek odeme 21 ile çarpılır 1600 TL olsaydi 26 ile çarpılacaktı ben böyle biliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt