Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

E devlet: SGK emekli maaşları bu aya ait ödeme bilgisi niye görünmüyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emeklilik kaydım tekrar göründü...bir ara ne oluyor dedim..

Turan bey aylık bilgilerine bakabilir misin

Aylık ödeme bilgisi yazanin üstünde yazıyor

E-devlet üzerinden emeki kaydı bulumadi hatası düzelmiş bende sorun yok arkadaşlar kontrol etsin Sibel catlak

Hasan bey o görünüyor bndede artik bn sundn bahsediyorum 4a emekli aylik bilgisinde dönem: Aralık 2021 gösteriyor sizde de öle mi diyorum

Birde o sayfanın sonunda ek ödeme yazıyor orda yeni ek ödeme mi yazıyor

evet yeni ek ödeme yazıyor..çarpı 26 yapınca zaten zamlı maaş ortaya çıkıyor.

Teşekkürler bnim ödeme bilgisinde yeni ek ödeme yaziyor aylik bilgisi olan yerde yani dönem Aralık 2021 yazan yerde eski maas ve ek ödeme yazıyor onu sordm teşekkürler şahin bey

Selam dostlar emekli değilim ama geçen yıl google den ne kadar emekli maaşı alırım yazıyordum sgk sitesinde gösteriyordu bu yıl sıkıntımı var göstermiyor

TBMM plan bütçe komisyonundan geçmiş, bu yasalaştı anlamına mı geliyor bilmiyorum. Meclis genel kurulunda tekrar oylanacak mı ? Hala görünmemesi ilginç. SGK memuru da aynı şeyi söyledi. Bu kadar geç kalmadı diye. Ama burada yazan takip eden arkadaşlar var. İlk maaş gününden önce görünmez diyorlar. Umarım bu sancı biter

2500 tl altında maaş alanların ücretleri 2500 tl ye sabitlendi, arada ki farkı hazine ödeyecek. Uzun vadede yine zararlı çıkacağız bu işten .Temmuz 2022 ve 1 ocak 2023 enflasyon farkları mevcut maaşınız üzerine göre hesaplanacak ( 2500 üzerine değil ) 2022 yılında enflasyon beklentisi yüksek olduğundan zararımıza olduğunu düşünüyorum. Enflasyon +seyyanen zam yapsaydı hükümet bu sorunu yaşamayacaktık.

Arkadaslar emekli aylık bilgisnde dönem yazan yer hani banka adı falan yazıyor oranin altinda ek ödeme ne yazıyor eskisi mi yenisi mi yazıyor cvp verirseniz sevinirim ayrica hala ödeme bilgileri gözükmüyor

Şahin bey e devlette emekli aylik bilgisine bakabilir misin banka adı yazn sayfa oradaki ek ödeme ve maas yazıyor yeni ek ödeme mi yazıyor eskisi mi bakabilir misiniz 4a emekli aylık bilgisi yazan yere tiklayacksiniz

Bilıyorum bendede aynı ocak dönemi için ödeme bilgilerinde zamlı ek ödemeler görünüyor maaş yok daha maaşlar ztn 5 i 6 sı gibi hesaplanmaya başladı Pazartesi gününden önce bile görünmeyebilir edevlette ama yarın yada cuma görünür büyük ihtımal

Şahin bey o yerde banka adı yazan yerdeki sayfada 4a aylık bilgisi yazan yani ek ödeme yenisi yani zamli ek ödeme mi yaziyor yoksa eskisi mi bana onu söyleseniz kafi

Anlatamıyorum yaa 4 a emeklilik aylik yere tiklayinca bi sayfa açılıyor orda banka adı falan yaziyor oradaki ek ödeme yenisi mi yazıyor eskisi mi

Emin misiniz dorlion bey emekli aylık bilgisi yazan yere tıklayın bi tekrar bakar mısınız bu banka adı sube adi yazan sayfada olack bnmki eskisini gösteriyor

Ek ödeme o sayfada eskisi görünüyor

kaderimsee çekerim..

ek ödemesi %5 olan maaşlar için ek ödeme çarpı 21 dir
ek ödemesi %4 olan olan maaşlar için çarpı 26 dır
96.8 çarpı 21 2032 TL
saygılar...

Sibel catlak

4A emekli aylık bilgisinde eski ek ödeme miktarı yazıyor 4A emekli ödeme bilgisinde sadece zamlı ek ödeme yazıyor zamlı maaş daha görünmuyor

Teşekkürler şahin bey

Sahin bey sizn yasiniz 28 sahte hesapsnz siz emekli degilsnz

Kafaniza göre yanlış bilgi vermeyin lütfen karsidaki kişinin hayatı söz konusu

[FONT=&quot]Edevlette
4A Emekli Aylık Bilgisi [/FONT]kısmında son aldığınız maaşın ek ödemesi görülür
[FONT=&quot]4A Emekli Ödeme Bilgileri [/FONT]kısmında zamlı alacağınız maaşın ek ödemesi görülür

Bende de ek ödeme değişmiş. 96.15 olmuş 26 ile çarpınca 2499 tl çıkıyor. Muhtemelen yarın yada pazartesi herkesin yeni aylıkları düşer ekrana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt