Sevgili Marto1 kardeşim.. Ben yaşadığım süreci anlattım sadece. Haklısınız ortopedik rahatsızlığı olanlara sürücü raporu verecek özel hastane bulabilmek çok zor. Ben de işlere başlamadan önce hem kendi ilçemdeki hem de yakın ilçelerdeki onca özel hastaneyi telefonla aradığımda biri hariç hepsi ağız birliği yapmışcasına ++ortopedik rahatsızlığı bulunanlara rapor vermiyoruz++ dediler. Evime 35 km mesafede bulunan tek bir hastane ++veriyoruz++deyince onlara gittim ve onlardan aldığım rapor ile işlere başladım. Ben kimseyi özel hastaneye yönlendirmiyorum, özel hastanede gidenler olursa sürecin nasıl işlediğini yazıyorum. İsteyen devlet hastanesine de giderek işlere başlayabilir elbette. Tercih kişiye kalmış. Bu arada ben ehliyetimi yeni yeniledim. İşlere 24 haziran 2022 tarihinde başladım, oraya buraya gitmeler gelmeler temmuz ayında da devam etti ve 15 ağustos 2022 tarihinde de şükür ehliyetimi teslim aldım.
Öte yandan hastalığı saklamak veya gizlemek konusunda da haklısınız, bunlar gizlenmemeli zira ileride kişinin başına büyük dert açar.
Selametle.