Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ek ödeme belli, ama ilk maaşım E-Devlet'te görünmüyor. İlk maaşım kaç TL?

Tahsis No için 4A
Aylık Başlangıç Tarihi01.11.2016
Durum Kodu
2000 Öncesi Aylık Bağlama Oranı 60.00
2000 - 2008/10 Arası Aylık Bağlama Oranı 60.00
2008/10 Sonrası Aylık Bağlama Oranı 30.00
İntibak Aylık Bağlama Oranı 0.00
2000 öncesi Gün480
2000 - 2008/10 arası Gün 3006
2008/10 sonrası Gün 780
Toplam Gün4266
Göstergesi9475
Hisse Oranı1/1
Sigortalının En Son Çalıştığı SektörÖzel
Aylık Tutarı
Birikmiş Aylık Tutarı0
Ek Ödeme Tutarı
Kesinti Tutarı

E DEVLET,TE sağlık previzyonu emekli olarak değişmiş böyle olunca ben sağlıktan hemen yararlanabiliyormuyum bide üsteki yazıya göre emekliliğimde her hangi bir sorun varmı @BuTcHeR yardım edermisin

Son düzenleme:
Sağlık hizmetlerinden yararlanmaya devam edersiniz,hiçbir problem olmaz.
Yukarıdaki sonuç emekliliğinizin olumlu sonuçlandığını gösteriyor.
Hayırlı olsun.

emekli olmak için başvuruda bulunduğum bir ay oldu e devlette hiç bir şey çıkmıyor

hacıı

1 ayda birşey çıkacak diye birşey yok.Emeklilik sonuçlanma aşamasına yaklaşınca e-devlette bilgiler görünmeye başlıyor.Net bilgi değil ama son 1-1,5 ayda diyelim.Önce bilgiler eksik olarak çıkıyor 15-25 gün içinde tüm bilgiler beliriyor ve o ay maaşı alabiliyorsunzu gibi bir süreç işliyor.

Sizin öncelikle bakmanız gereken yer e-devlet değil SGK evrak takip sitesi.Oradaki duruma göre ne aşamada olduğunuzu tahmin edebiliyorsunuz.

BuTcHeR Arkadaşım dün maaşı öğrenmek için SGK ya gittim bana şuan görünen 1062+ek ödeme ama hala inceleme yapılıyor bu değişebilir dediler. Şimdi malulen emekli olmuş iki arkadaşımın prim günleri benden düşük ayrıca üçümuzün de primleri asgari ücretden üstelik 2000 öncesi benimki yine onlardan fazla ama bunlara rağmen 2 arkadaşımın maaşı da benden fazla... Bu prim durumlarının dışında maaşı belirleyici başka neler var... Ayrıca ikisinde de ağır özürlü ibaresi yok... Bilgi alabilirsem sevinirim şimdiden teşekkürler

düzelmiş şimdi. mesajı yazdığımda da çalışmıyordu. teşekkürler.

kolay gelsin öncelikle size bir sorum olacak. meslek hastalığından dolayı sürekli iş görmezlik geliri bağlandı. benim anlayamadığım hastalık kaptığım işten ayrıldım sonra 6 ay geçici biyerde çalıştım. hastalık kaptıgım yerdeki maaşım yüksekti snr ki geçici calıştıgım yer de asgari ücretti . hangisine göre baglanması gerekiyor.

bülent bey kolay gelsin. kafama takılan bir soru var şimdi bana sürekliiş görmezlik geliri baglandı meslek hastalığından dolayı. hastalığı kaptıgım işyerinden ayrıldım snr 6 ay geçici bi yerde çalıştım fakat burada asgari ücretti maaşım . hastalık kaptıgım yerde maaşım yüksekti normalde hangisine göre işgörmezlik geliri almam gerekiyor.

Emekli maas com askerligi yatirmadan önce daha yüksek veriyordu şimdi 480 gün askerlik yatırdım daha düşük cıkiyor az kaldı bu hafta belli olur benim maaş daha net yazarım ozaman

kamuda işçi olarak çalışıyordum erken emeklilik için müracaat edicem ancak maaşım nekadar olur bilemedim sgk sitesinden indirdiğim çıktıda 1357tl yazıyor ama farklı bir hesabı varmıdır bilemedim
şu anda sgk ya gidemiyorum sgk sitesinden aldığım çıktıyı paylaşıcam yardımcı olursanız ALLAH razı olsun..
9e5e88663eb93c8c9ffccbba2c699ec7.png

beyazx

SGK sitesinde engelli emekliliği boyutu yok.Yaptırdığın hesap sonucu çıkan rakamla emekli maaşın arasında fark olacağını sanıyorum.

Bu bilgilerle yardımcı olabilmek zor.Sitede engelli emekliliği hesapları yapan sitelerin linkleri var.Oralardaki hesaplamalar daha düzgün sonuçlar veriyor.

masterzek ---
evt yok bu indirdiğim normal emeklilik sayfasıydı ben araştırmaya devam edicem tesekkür ederim yinede

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bağlanan maaşlar,SGK da çıkan maaştan %14 civarı yüksek çıkıyor

Arkadaşlar maaşım bu gün belli oldu Allaha şükür ne kadar alacagımı sgk yı arıyarak ögrendim emekli maası com yaptıgim hesaplamadan 20 tl eksik cıktı çok yakın hesaplama yaptı burdan bana yardım olan herkeze teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun hakkınızı ödeyemem inşallaj Allah hepinizin gönlüne göre verir

BuTcHeR sgk sitesindeki emekli maaşı programında dilekçeyi vermeden önce hesapla dım 878 tl çıktı onda engel bildirimi olmadığı için normal stadüde hesapladı şuan sgk nın bağladığı maaş 878 tl aynı acaba bir yanlışlık var 4045 gün toplam prim 105 bi hepsi asgari ücretten bildiğim kadarıyla vergi indiriminden emekli olurken hesaplaması 5000 gün gibi hesaplanıyor demişlerdi bunun içinde 100 tl seyyanen zam da var üstelik

umut2135

Bir yanlışlık olduğunu düşünüyorsanız itiraz edip yeniden hesaplanmasını isteyin.
4045 günden emekli olsanız bile,engelliler emekli olurken 5400 gün üzerinden hesap yapılır.

BuTcHeR ben geçen yıl vergi indirimi aldığımda emekliliği haketmediğim halde (1 yıl vardı daha) sgk ya e-devlet üzerinden emeklilik başvurusu yapmıştım. vergi dairesi ile yazışmaları yaptılar ve gelen cevap tabi olumsuz oldu. 17 yıl şartı dolmadığı için olumsuz dediler cevapta. şimdi 01.12.2016 da 17 yılım doluyor. nasip olursa 02.12.2016 da tekrar e-devletten aynı şekilde emeklilik başvurumu yapacağım.

sorum şu; sgk vergi dairesi ile geçen yıl yazışma yaptığı için bu yıl yazışma yapar mı yapmaz mı. sonuçta geçen yıl yazıştılar. ben yapmazlar diye düşünüyorum ama seninde fikrini sormak istedim.

Bende yapmayacaklarını düşünüyorum
Emeklilik işlemleriniz daha çabuk bitecektir.

BuTcHeR AdREŞİYDoğum Tarihi11.02.1975Sicil No345Aylık Başlangıç Tarihi01.11.2016Durum Kodu2000 Öncesi Aylık Bağlama Oranı 60.002000 – 2008/10 Arası Aylık Bağlama Oranı 60.002008/10 Sonrası Aylık Bağlama Oranı 30.00İntibak Aylık Bağlama Oranı 0.002000 öncesi Gün4802000 – 2008/10 arası Gün 30062008/10 sonrası Gün 780Toplam Gün4266Göstergesi9475Hisse Oranı1/1Sigortalının En Son Çalıştığı SektörÖzelAylık Tutarı Birikmiş Aylık Tutarı0Ek Ödeme Tutarı208.26 Kesinti Tutarı Banka Banka Şube ayın 20 sinde maaş günü Ufukalp

merhaba arkadaşlar
http://www.emekli-maasi.com adresinde malulen seçerek bir hesaplama yaptım, emekli maaşınız alanında çıkan kısım yaklaşık emekli maaşımızı gösteriyor doğru mudur? Malulen emekliliği araştırıyorum bu rakam yaklaşık doğru ise ona göre hareket edeyim diyorum.

rgunay1

Emekli maaşınız ek ödeme dahil 2.056 TL civarında
20 aralıkta alacağınız toplu para 5.414,76 TL

Hayırlı olsun.

rgunay1 hayırlı olsun ALLAHCC güle güle yemeyi nasip etsin inşaallah..toplam prime esas kazanç miktarı ne kadardı acaba...

Aylık başlangıç tarihi:01.12.2016
2000 öncesi aylık bağlanma oranı:62
2000-2008/10 arası aylık bağlama oranı:60
2008/10 sonrası aylık bağlama oranı:33.54
İntibak aylık bağlama oranı:0.00
2000 öncesi gün:312
2000-2008/10 arası gün:2604
2008/10 sonrası gün:2780
Toplam gün:5696
Göstergesi:9475
Hisse:1/1
Enson çalıştığı özel
Ek ödeme:73.52
Maaş günü ayın 24 nde
Engel oranı %70

Bunlara göre benim emekli maaşım ne kadar olur.teşekkür ederim şimdiden. OturanBoğa

Son düzenleme:
bugün sgk ya başvurumu yaptım. şubat-2016 da vergi dairesinden yazınız gelmiş tekrar yazışma yapılmaz dediler.

29.11.2016 tarihinde %50 rapor ve Vergi İndirim Belgesi İle Engelli Erken Emeklilik için başvurumu yaptım.Sigorta sürem 22 yıl. 5019 gün ve 1107 gün de bağkur olmak üzere toplam 6126 prim günüm bulunmakta.Konu hakkındaki gelişmeleri buradan sizlerle paylaşacağım.Hepiniz Allah Emanet olun

Üst Alt