Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2. atama kontenjan belli oldu: 2392 kişi

Konular
48
Reaksiyonlar
205
Önlisans sıralama 1208 puan 80.39 ilk sıra Zonguldak tercihim

Teşekkürler. Atama Şubat'ta olacak anladığım kadarıyla

Şamil676767
İyi o zaman hayırlı olsun.

ÖNLİSANS
SINAVA GİREN SAYISI=15.978 kişi
BAŞARI SIRALAMASI=1.877 kişi

(Önlisanstan ilk defa sınava katıldımdı ben)

Seçimden önce muhtemelen atama yaparlar Şubat sonu gibi hepinize hayırlı olsun...

hayırlısı olsun umarım herkes mutlu hissedeceği yere atanır

Her şey açıklandı bir tarih açıklanmadı. Madem kadro sayısı belli neden tercih kılavuzu yayınlanmıyor?

Yine kaldik. Artik 2026'ya calisalim.

erola
2024'ten de hic umidim yok, aslinda 2026'dan da yok ya. Artik keske bu kadar yasamasaydim moduna girdim.

ÖNLİSANS TAN GİRMİŞTİM 2022 YILINDA:
SINAVA GİREN SAYISI=15.978 kişi
BAŞARI SIRALAMASI=1.877 kişi

Arkadaşlar merhaba lisans 77,3 puanım var geçen atamada puanlar 78,5 a kadar düşmüştü. Ayrıca bu yıl 4 bin den fazla öğretmen aldılar. Önümüzdeki atamada lisans a yaklaşık 1200 civarı kadro verilecekmiş. Buna göre benim atanma şansım var mı puanlar 75 e kadar düşebilir diyorlar ciddi sayıda lisans öğretmen atanmış ve sıralama boşalmış memur kadrosunda 75-76-77 bu puandakiler atanma şansı arttı diyorlar bu tespitler doğru mu?

@Şamil676767
Şamil ilk atamada ÖNLİSANS GRUBU ndan kaç adet atama olmuştu acaba?
BENİM ÖNLİSANS SIRALAMAM: 1.877
(Belkide bizi TEĞET GEÇEBİLİR BU ATAMA)

Son düzenleme:
Sa arkadaşlar;
2020de 75 puan almıştım 2022de de 68 puan hangisi geçerli oluyor bir ara yüksek puanın baz alınıyor diyorlardı. Onun sistemi nasıl oluyor? Ösym otomatik olarak onu mı baz alıyor?

Koca kafa eğitim gazı dağ engelli birimi kaynak
889 önlisans 1000 lisans kadro dağılımı

Üst Alt