Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2. atama kontenjan belli oldu: 2392 kişi

İyi akşamlar,
2392 EKPSS atamasında ortaöğretimde kadro sayısı kaç olur? 2024 EKPSS atamasında ortaöğretim zihinsel 88.85854 puanla atanabilir miyim? Sıralamam 631, branş bazında sıralamam 3'tür.
Bir yardımcı olur musunuz?

İyi akşamlar,
2392 EKPSS atamasında ortaöğretimde kadro sayısı kaç olur? 2024 EKPSS atamasında ortaöğretim zihinsel 88.85854 puanla atanabilir miyim? Sıralamam 631, branş bazında sıralamam 3'tür.
Bir yardımcı olur musunuz?

Atanma ihtimalin var

Merhabalar, 2024 EKPSS'ye girecek olanların atamaları ne zamanlar olur?

Rasput

Sınava gireceğiz yok sınav sonuçları açıklanacak DERKEN
GERİSİNİ SEN ANLA İŞTE.
(Ben anlatmaya çalıştımdı)

Şimdiden Kestiremeyiz.
DAHA YENİ BİR YILA GİRECEĞİZ DE. (De de de)

Son düzenleme:
Haftaya tercih kılavuzu yayınlanır ocak ilk hafta heyecanla kılavuzu bekliyorum inşallah atanırız

Anlaşılan gerçekten de yeni yıla kaldı tercihler. Ben en azından tercihleri şimdi alıp atamayı yeni yılda yaparlar diye düşünüyordum.

12000 atama sözü de vardı artık yılda 1 defaya düştü atamalar

Sevsonbahar

12 bin alım kademe kademe alınacak birden toplu olarak almazlar alfa akademi rehber hocası da böle söyledi

2392 EKPSS atamasında ortaöğretimde kadro sayısı kaç olur?

Merhaba,
Yılbaşından sonra Ocak ayının ilk haftasında 2024 EKPSS ataması yapılacak ve tercih kılavuzu yayınlanacaktır. Atama sayısı 2392'dir ancak kadro dağılımı belli değildir.
Ocak'taki 2392 EKPSS atamasında ortaöğretimde kadro sayısı kaç olur?
Ortaöğretimde kadro sayısı 800-1000 arasında olur mu?
Puanlar 88.85854'e düşer mi?
2024 EKPSS atamasında ortaöğretim zihinsel 88.85854 puanla atanabilir miyim?
631.sıradayım ve branş bazında da 3.sıradayım.

Ortaöğretimde kadro sayısı 500 civarı olur en fazla. Memuriyet olmaz belki ama hizmetli kadrosu olabilir.

2392 atama ortaöğretim, lisans, ön lisans için bu engellilere reva mı sizce yurtlarda yetişenlere bile daha fazla sayıda kadro verilip atama yapılıyor yazıklar olsun başka da bir şey demiyorum artım engelliye bunu reva görenlere, yaşattıklarını kendileri de yaşasınlar en kısa zamanda artık YETERRRRR

xkatip74

Herkes kendi çapında artık yeter diyor iş icraata gelince herkes kendi köşesine çekiliyor Bi ara eylem yapalım Ankara da dedik konuyu 15 bin kişi görüntülendi gelen kişi 10 kişi artık yeter demekle bu işler olmuyor benim tuzum kuru olduğu halde taşın altına elimi koydum yani istediğiniz kadar isyan edin eylem yoksa boş engelliler de birlik beraberlik yok ki o nedenle birileri sizi hiçbir zaman görmeyecek istediğiniz kadar isyan edin kendi çapınızda...

Atama hakkında

Herkese merhaba şimdiden mutlu seneler. Önümüzdeki atamada ÖSYM' de bulunan sıralamada ÖSYM tarafından yapılan merkezi yerleştirmelerde kadrolu pozisyonlara yerleştirilen adaylar sıralamaya dahil edilmesin kutusunun işaretli olduğu şekilde mi tercih yapmalıyım? Yardımcı olabilecek var mı?

Evet sıralamaya dahil edilmesin isaretleniyor kaç aldınız düzey nedir

Teşekkür ederim. 69 puan aldım lisans düzeyinde 43. sıradayıım

Bakalım bugün veya yarın açıklanır umarım. Hayır neyi bekliyorlar anlamış değilim, kadro sayısı belli, kadrolar belli muhtemelen.

Bakalım bugün veya yarın açıklanır umarım. Hayır neyi bekliyorlar anlamış değilim, kadro sayısı belli, kadrolar belli muhtemelen.

Bazı durumlar çok saçma mesela tercihlerin tarihini vermemeleri bugün tercih kılavuzu açıklanmadı yarın a kaldı inşallah beklediğimize değecek kadro ve kontenjan olur

Umarım açıklanır yarın. Kadrolar aşağı yukarı belli: Lisans 1100-1300 civarı olur, ön lisans 700-800 bandında, geri kalan ise ortaöğretime ayrılır. Onun da yarısı diyanetin zaten.

Ben de lisans 82. Umarım atanırız hepimiz.

Kadro sayısının artacağını düşünmüştüm ama son yıllarda klasik iki bin civarı tek atamayla geçiştiriyorlar. Belki bakan inisiyatif kullanır falan dedik ama sonuç değişmedi. Önceki bakanlara boşuna kızmışız demek ki bundan sonra böyle olacak. Kadroları daha da kısarlar bu gidişle. Engelli öğretmenlerin hepsi atandı neredeyse. Zaten bu ülkede iyi örgütlenen iki kesim var benim gördüğüm. Biri öğretmenler diğeri de EYT'lilerdi.

2024 EKPSS atamasında ortaöğretimde puanlar 88.85854'e düşer mi? Acaba 2392 EKPSS atama sayı dağılımında ortaöğretimde kadro sayısı 800-1000 arasında olur mu? Atanma ihtimalim nedir? 631.sıradayım ve branş bazında da 3.sıradayım.

2022'de ekpss sınavına girmiştim yerleştirme hakkında

Merhaba arkadaşlar yerleştirme için tarihlere nereden bakabiliriz yen yakın tarih ne zaman bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

Aile ve Sosyal Hizmetler bakanlığını aradım ÖSYM duyurularını takip edin, 4-14 ocak arası bekliyoruz ama net bilgimiz yok bizim de dedi görevli kadın. ÖSYM'nin iş takvimine kaldı gibi o zaman kadının dediğinden yola çıkarsak.

PCKurdu1903
Umarım daha geç olmaz, daha bunun tercihlerin açıklanması süresi var. Bir ay da o sürer şimdi.

2024 EKPSS atamasında ortaöğretimde puanlar 88.85854'e düşer mi? Acaba 2392 EKPSS atama sayı dağılımında ortaöğretimde kadro sayısı 800-1000 arasında olur mu? Atanma ihtimalim nedir? 631.sıradayım ve branş bazında da 3.sıradayım.

Üst Alt