Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2. atama kontenjan belli oldu: 2392 kişi

Ukican06

Evet, memurluk düşünüyorum ama durum çok karışık. Ucu ucuna yerleşeceğim ya da açıkta kalacağım. O yüzden çok iyi karar vermem lazım tercihler konusunda.

gizemlii1

Ben engeliniz nedir bilmiyorum genel olarak bilgilendirmek istedim.
Ama ruhsal ve duygusal bölümü işaretli olduktan sonra hangi sınıftan olduğu veya sınaflanmayan olmasının bir önemi yok.

önlisans 80 puanla acaba ankara gelir mi ? ne kadar gerieyecek puanlar merak konusu

Arkadaşlar, Sağlık Bakanlığı Psikolog olarak atanacağım. Ama göreve başlamadan tayin almam gerek bulunduğum şehre çünkü şehir dışına çıkamıyorum. Bilgisi olan var mı bu konuda yardımcı olabilir mi?

serkan arslan

Atanacağın kurumun personel şubesi ne ulaş durumunu bildir onlar sana yardımcı olabilir

Ben olsam şöle yaparım bulunduğum ilin ak parti milletvekili ne gider yardım isterim yardım etme olasılığı %90 hangi görüşten olduğunun Bi önemi yok ama bu gibi durumlarda yardımcı oluyorlar

Tekrar mı tercih yapıcaz anlamadım ben konuyu

Tercih kılavuzunu nerden bulabilirim acaba

@(Gölge)

Bana dua ettiğin için sana çok teşekkür ederim RABBİM senin yar ve yardımcın olsun iyi ki varsın.

Merhaba 78 puanım var Elektrik Teknikeriyim ancak Hataya gitmek istiyorum. Kültür ve Turizm düz memur yazan var mı ? 79-82 lere inmişti puan atanma durumum olur mu

2024 ekpss tercihleri yapan kaç inşaat mühendisiyiz ve puanlarımız kaç

Lisans kaç puana kadar düşer acaba? 77 ile atanma şansım var mı?

2024 EKPSS atamasında ortaöğretim zihinsel 88.85854 puanla atanma şansım nedir? 139.sıradayım ve branş bazında da 3.sıradayım. Tercihimi yaptım ve hizmetli- memur yazdım. Ama 12-22 ve 30.tercihimde Adalet ve Ticaret Bakanlığı,Adli Tıp Kurumu Başkanlığı ile Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi hizmetli, geri kalanını Sağlık Bakanlığı, İçişleri ve Kültür ve Turizm Bakanlığı, 100. Yıl Üniversitesi, Süleyman Demirel Üniversitesi gibi v.b üniversiteleri memur yazmıştım. Sizce bana hangi şehir ve hangi kurum gelir? Cevabınızı bekliyorum.

Son düzenleme:
@CgrFb

Atanabileceğinizi %96 olarak buraya yazıyorum.
HAKKINIZDA HAYIRLISI OLSUN. 😁😁

Ben 2019 yılının NİSAN ayında HİZMETLİ olarak atanmıştımdı.

Önlisans ekpss 79 puana düşer 12 şubatta ekpss 2024 başvuruları var 12 şubattan önce açıklanabilir kesin Bi tarih ve saat yok

@fztyener, 73 garanti düz memurluk

Veri hazırlama ve kontrol işletmeni bir de memurluk. Şehir olarak doğu batı kuzey güney her yerden yazdım

Üst Alt