Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2. atama kontenjan belli oldu: 2392 kişi

CgrFb

Atanma ihtimalin var ama kadro sayısı en fazla 500 küsür olur. Daha fazlasını bekleme. Branş bazında sıralamanın ortaöğretimde pek bir etkisi olduğunu düşünmüyorum.

Evet, bugün de açıklanmadı. Bakalım akşama kabine toplantısı var, belki açıklarlar diyeceğim de o saatte neyi açıklayacaklar? Bir de zaten kadro sayısı da belli, müjde olarak onu da veremezler. Geriye bir şey kalmadı.

Ne tarih açıklandı ne de kabine toplantısı yapıldı,
Ölüm gibi bir şey oldu ama kimse ölmedi.

Ne tercihmiş arkadaş devlet sırrı gibi hiçbir açıklama yok

2024 yılı 2 bin 392 engelli alımı olacak

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, 2 bin 392 engellinin kamu kurumlarına atanacağını açıkladı.
Bakanlıktan yapılan açıklamada, 2024 yılında yapılması planlanan EKPSS ile engelli kamu personeli atama takviminde tercih aşamasının başladığı belirtildi.
Yerleştirme işlemi için hazırlanan tercih kılavuzunun 10-19 Ocak tarihlerinde ÖSYM tarafından yayımlanacağı bildirilen açıklamada, adayların tercihlerini ÖSYM'nin internet sitesi üzerinden yapabileceği kaydedildi.
Atamaların EKPSS puanı ve kura yöntemiyle gerçekleştirileceği belirtilen açıklamada, tercih işlemlerinin https://ais.osym.gov.tr adresinden yapılabileceği bildirildi.
Açıklamada ayrıca son 21 yılda kamuda engelli memur sayısının 12 kat artırıldığı, 68 bin 108 engellinin kendileri için uygun kadrolara atandığı, geçen sene şubat ayında da 2 bin 323 engelli vatandaşın atamasının yapıldığı hatırlatıldı.

Gün içerisinde açıklama yapılacakmış, ara ara takip edin dendi.

Ekpss 2024 tercih

Merhaba,
ben bi devlet hastanesinde 3+1 sözleşmeli tıbbi sekreter olarak normal kadroda çalışıyorum. Şimdi 82 puanım var ve güzel yerler tercih için açılmış. Siz benim yerimde olsaydınız tekrar tercih yapar mıydınız? burdan istifa süreci nasıl ilerliyor bilen var mı?

arkadaşlar başvurular var ama puanla mı yapılıyor kura ile mi tam olarak anlamadım, ayrıca sadece Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na mı yapalım orası mı alıyor?

Hemşirelik bölümü mezunu olanlar sağlık memuru bölümü tercih edebilir mi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

aosmnn
Yardımcı olursanız çok sevinirim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Lise önlisans lisans tan kaçar adet alıyor toplam

Merhaba, lisans fizyoterapistim. ekpssde branşımda 23.yüm fakat fizyoterapist 4 kişi alıyor. fizyoterapi harici memurlık yazsam (puanım 78 ) sizce memurluk olur mu? yanıtlarsanız çok sevinirim. teşekkürler

Şamil676767

Teşekkür ederim. peki memur olarak atandığımda fizyoterapist olarak atanabilir miyim tekrar, bu konuyla bildikleriniz varsa paylaşır mısınız

2022 EKPSS Önlisans
Sıralama : 1.122

Hava Kuvvetleri Ankara gelme ihtimali var mı arkadaşlar ?

Kafam çorba oldu iyice. Bu tercih süreci de sıkıntılıymış, acaba neresi olur bir türlü karar veremiyorum?

gizemlii1

Hava kuvvetlerinde özel şart var dikkat edin.
Engelli raporu ruhsal duygusal olmamalı diyor.

Üst Alt