Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2014 Sadece OrtaÖğretim soruları

SerkanA

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Lütfen arkadaşlar lisans önlisans tarzı soruları bu konuda tartışmayalım. Herkes hatırladığı ve cevabını netten bulup emin olduğu soruları tartışsın , bu sayede kesin olmasa bile kesine en yakın sonuca ulaşırız. Hepinize bol şanslar.

arkadaşlar soruları paylaşıyorsunuz iyi güzel de, ösym üniversite sınav sorularını nette payalşana dava açtı diye biliyorum. bu paylaşımları özelden yapın derim. hepimize geçmiş olsun

Herkes bir konu açıyor nedense diğer başlıklar varken konu açmaya gerek niye ?

o kadar çok baskı yaptınız ki soruları ve cevapları sildim mesajlarımdan... Kına yakmak isteyene de ücretsiz gönderirim..

Son düzenleme:
tamamlayıcı hukuk değil emredici hukuk ve demirci mehmet efe değil şeyh sait

bu sınavda sorular falan değilde en zor olan zamandı bence

guldenyoruk;

onlar benim verdiğim cevaplar.. bu saatten sonra imkan yok değişmez.. :)

Nagihan07;

Fransa okullar sorunu olucaktı.

karadeniz de bitki örtüsünü etkiyen sorusu dağların uzanış yönü yaptımda yanlış heralde hayırlısı.

ingilizlerin işgal ettiği musul doğru.

arkadaşlar ortaöğretim analitik sorusunu kaç buldunuz 7 mi?

dağ sorusunun cevabını kime sorduysam herkes farklı bir cevap verdi. bende enlem ve sıcaklık yaptım ama doğru diyen çıkmadı :) :) :)

dağ sorusu büyük ihtimal enlem-sıcaklık olacak..arkadaşlar türkçede tekir kedi sorusu vardı cevap tanımlayacı değil mi ?

sorular ilköğretim 3 - 4 düzeyindeydi. zor geçti diyenler normal kpss sorularını görse intihar ederler herhalde.

magus2120;
tamam sorular kolay olabilir ama senin bu yaptığın insanları aşağılmaktır 3 4 ne demek ya biraz düzgün üslup kullanın tamam kolaydı ama söyleme tarzınız hiç hoş değil.:mad:

sorular kolay gerçekten kolay ama ben bu sınavdan bir puan beklemiyorum sebeb yetiştiremedim hala inanamıyorum banko bana Türkçeden net gelecek soruları yetiştiremedim ben ölsem bundan daha iyi olacak şey deilya yetiştiremedm,sınavın bi amacıda bu kısa sürede net yapanlar..hayırlı olsun herkes için ben kesin 60 gelir yapack bişe yok napalım allah büyük nasip kısmet..

karargahx;

Dağların uzanış yönü olmalı bencede Mesele Ege bölgesinde bitki örtüsü iç bölgelerde değişiklik göstermez çünkü dağlar denize diktir , Ama Karadeniz ve Akdeniz de farklılık gösterir Kaçkar ve Toros dağları denize paraleldir. Herşey gönlünüzce olsun

magus2120;

Yaşadığım elim kazadan önce KPSS den 90 puan almıştım. Bu sınavdada o kadar puan alacağım . Yaşadığım beyin kanaması etkiledi bayağı bir de bunu doğuştan yaşayanlar var. Siz o tarz insanların yazılarını kaale almayın sıkmayın canınızı .

beyler bu soruları hemen silir aksi taktirde ösym tarafından infaz kararı cıkar... sınav soruları ösym de yayınlanmadan böyle bişi yapmayın...

bi sitemiz var onuda kapatırlar valla,Bülent bey hakkında soruşturma açılır site Bülent beyin

türkiyede dağların bir tarafının farklı olması bakıyla ve cephesel yağışlarla ilgilidir...enlem ve sıcaklık olamaz...daha bir gün önce hoca derste bu konuyu işledi...hatta sunu söyledi....dağlar doğu batı yönünde olduğundan bir taraf orman bir taraf daha seyrek...bir tarafta nufus fazla bir tarafta değil....bu yagış-bakı ile ilgilidir....enlem sıcaklık olamaz...

ana sebebi dağlar işte dağlar olmasa bakı olurmu orada? düz olur bakıyada gerek duymaz.

türkiyede dağların bir tarafının farklı olması bakıyla ve cephesel yağışlarla ilgilidir...enlem ve sıcaklık olamaz...daha bir gün önce hoca derste bu konuyu işledi...hatta sunu söyledi....dağlar doğu batı yönünde olduğundan bir taraf orman bir taraf daha seyrek...bir tarafta nufus fazla bir tarafta değil....bu yagış-bakı ile ilgilidir....enlem sıcaklık olamaz...[/QUOTE

Yağış Baki olduğunu düşünen birini daha görmek güzel...

gülden 2 ile 5 nasıl kesişiyor

nagihan bende yağış ve bakı dedim :)

n_akdag;

2 ile 5 kesismesiyle alakalı değil doğru denklemlerinin kesiştiğinden bahsediyor soruda dolayısıyla denklemdeki bilinmeyenlerden yani a ve b değerlerinden bahsediyorum

Kesişme sorusunda değer vererek ortak değerleri aldığımız nokta kesişme olarak alındı.

x=0 y=1
x=2 y=5

Üst Alt