Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2014 Sadece OrtaÖğretim soruları

rap43;

eminsen çok mutlu olurum emredici hukuk konusunda :)

Kişilerin kendisinin seçemediği zorla uyulması gereken kurallar yazıyordu soruda mutlaka emredici hukuk kuralları olması lazım :D

lise mezunlarının ilk basta atanabilmesi için sanırım 90 puan uzeri almasi lazim herhalde yanılgı içersinde olmazsam 80-85 arası alırım.Daha lisans önlisasn var cok zor atanmamız hayırlısı valla hizmetli fln filan işi yadırgamadan yazıcam...

rap43;

Eyvallah :)

rap43 kardes biliyorum çok oluyorum kusuruma bakma :) Türkçeden bi soru vardı hani de eki hangi anlama gelmez o aşama mı olcaktı? :D

Hatırlayan varmı turkceden ilk soru bosluklara hangisi gelecek diye..Olumlu sade fln onu ne yaptiniz?

LUGATEYN;

bende 80-85 arası bekliyorum ama illaki ilk atamayı beklemicem zaten üniversite öğrencisiyim 3. atamaya kadar yolu var kaç net bekliyorsunuz netlerinizi tahmin edebiliyormsunuz?

LUGATEYN;

onunla açık sade arasında gittim geldim acık sadeyi işaretledim.

bende sadeyi işaretledim ama sade olması daha büyük ihtimal gibi geldi bana

estağfurullah ali gs evet aşama olacaktı o sorunun cevabı diğer soruyuda açık sade olarak işaretledim hayırlısı olsun :D

Yağış ve Bakı cevabı varmıydı yoksa o da patladı mı?

Hesabı çıkardım.
GK : 22 D 7 Y 1 Şüpheli
GY : 29 D 1 Y

12 Esaret yılı
Ergenokon
Damat Ferit
Sevr
Mudanya
İtalya
Nil
Yağış-bakı
Atina
Musul
Kanuni
12 devadam
18 yaş
4 yıl
madencilik
AYM
Eşit Oy
Emredici hukuk
Geleneğe bağlı
Astronot
Uygurlar
Şanlıurfa tüneli
Hıfz-Sağlık
Yabancı okullar
Koçgiri
Besi ve hayvancılık
Bağımlı nüfus
Jeoloji yükselme
medeni kanun

mustafa abi 17 tanesi uyusuyor seninle benim :) ilk bölümdede 2 yanlışım var ama sen genel kültürden eminmisin :)

Yağış-bakı
Musul
Besi ve hayvancılık
bu üç tanesi biraz sıkıntılı tartışılmaya devam ediliyor.

benim onlardan bi bes hayvancılık yerine şehirleşme büyüdü ve otlak alanlar azaldı olan şıkkı işaretledim diğer ikisi benim senin cevaplara göre yanlış :)

mssql;

bende koçgiri yaptım ama cevabı şeyh sait isyanıymıs biliyordum bide laiklike karşı olduklarını ama koçgiriyi duymadıgımdan işaretledim yanlışmış.... O coğrafyada bende besi ve hayvancılıgı işaretledim emin olmuyarak tabi.

sizin yine bi fikriniz var ben sırf EFE diye diğer şıkkı işaretledim :D

Koçgiri bende de yanlış.O cevaplar hatırlatma amaçlı doğrusu Şeyh sait doğrusu. Dönem ödemi konum olmasına rağmen beceremedim. Bir soru eksik orada onu hatırlatırsanız tam oluyor

Bende milli dedim.Hiç milliden hain çıkar mı dedim.

karargahx;

Efemiz sağ olsun yinede ne diyelim :) hayırlısı olsun artık oturup beklemekten başka çağremiz yok :)

mssql;

bazı cevaplarım tombalaydı mesela pisa kulesine dedim ki bu olsa olsa pizzadan türmiştir oda italyadadır siyahi köle filminde zaten esareti görür görmez yapıştım gap diyince direk ş.urfaya gitti elim bu tür üfürmelerim oldu sınavda :D

o italyayı işaretliyecektim hala vicdan azabı çekiyorum işaretlemedim diye..

Pisa kulesi kim birmilyon ister sorusudur aynı zamanda.

Arkadaşlar benim çoğu aklımda fakat yanlış bir yönlendir me olmasın ; :Türkçe sorularının bir çoğu Ales formatındaydı ;

carafyadada ales formatlı soru vardı

zaten bildiğim kadarıyla artık sınavlarda bilgiden çok yorum gücü önde tutulacak mesela ben üniversite sınavına girdiğimde Türkçe sorular daha çok bilgi yönündeydi paragraf sorular kısa ve özdü ama şimdi paragraf soruları uzun ve biraz karmaşık bilgi soruları ise az sayıda yani artık bilmek yetmeyecek :)

net

lise düzeyinde 35-37 nete kaç puan gelir tahmini olan var mı ?

arkadaşlar öncelikle geçmiş olsun ortaöğreti sınavında atatürkün millet vekili olduğu şehir dye bir soru var mıydı?

GENEL ORTAOGRETİMDE öle bir soru yoktu muhammed...

Üst Alt