Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2014 Sadece OrtaÖğretim soruları

ya vardı dye gördüm bi sitede bende hatırlamıyorum ömrümgitti kaydırma yaptım diye arkadaş :D eminsin demi LUGATEYN cok sevinecem yoktu dersen kaydırdım varsa öyle bi soru

GENEL orta ögretimden girdin degilmi eğer öyle ise öle bir soru yoktu...

aynen bi üye soruları paylaşmış 29 tane vardı işte o sınava girdim benden 29 soru var 30. neydi hatırlayamadm 5. a da 6. sayfada var 29 cvp o sınava girdim

hiç çalışmasam bundan daha iyi yapardım abi :) :) genel kültüre çalıştım, yetenek daha iyi geçti.

arkadaşlar 2012 sınavımı daha kolaydı bu sınavmı ?

mssql eyw aga doğru öyle bsey de vardı :D ya bi sitede gördüm atatürkün milletvekili olduğu şehirin cvbı neydi demişler içim içimi yedi kaydırdım dye

Arkadaşlar Türkçede herkesin bağlaç yaptığı bir soru var. Orada zaman zarfını bulan bir Allah'ın kulu bana da söyleyebilir mi?

Ali_Gs;

tartışmasız bu sınav lokum du, birde önceki sınava hiç bilgisiz girdik çalışmadan süreyi kullanamadık en az 15 boşla 77 puanda kaldım 2-3 puanda daha alsam 3. atamada atanırdık ama nasip benimde anlamadığım buna daha zor diyen arkadaşlar oluyor ya

hatırladıklarım

12 dev adam
astronot
emiredici hukuk
anayasa
mahkemesieşit oy
4 yıl
18 yaş
damat ferit
şanlı urfa
bakı
yosun
dem ile ilgili türkçe sorusu
öyküleyici
nil nehri
uygurlar
ergenekon
bağımlı nufus
medeni kanun
keskin gaga
kişiye özel
italya
devede kulak

ya bu yaşlı nüfusun artması soruşumu BAĞIMLI NÜFUS, bağımlıdan kasıt ne ona anlam veremedim ben

başkasına bağımlı :/ ne bu ne bu stresle ne işaretledik acaba hayırlısı olsun alicim

Amin cümlemize İnşallah siz ortaöğretimden mi girdiniz?

dil bilgisi sorusunu ve kuzey anadolu sorusunu merak ediyorum bilen varmı ben bağlaç ve bakı işaretledim

spartaküs;

o soruya herkes bağlaç diyor ben soru sıfatı yaptım bakı ise bilmiyorum hatırlamıyorum ama benim merak ettiğim bi soru var hani bi kuşu anlatıyordu o sorunun cevabı gagasının keskin olmasımıydı yoksa yaşam mücadelesimiydi hatırlıyormusunuz?

o bakı dediğiniz soruyu ben coğrafya hocasına sordum Dağların uzanışı dedi..

o sorunun iki cevabımı vardı ben öyle hatırlıyorum sanki?

dağların uzanışı ve bulutluluk .. bakının zaten ana etmeni Dağların olması dağ olmasa orada bakı sorunu olmazki dağlar daha değişik uzansa güneş ışını rahat girer orada ona göre olur iklim ama güneş ışığını kapıyorsa dağlar uzanışı ona göre iç kısımda iklim değişir .

ben o soruyu her ihtimalde yanlış yaptığım için sorun yok benim adıma :D siz bu kuş sorusunu ne yaptınız hatırlıyormusunuz gagasının sivriliğimi hayat mücadelesimi?

genel yetenek kolaydı maalesef :( bence bu yıl katsayılar genel kültürden gelecek daha çok matematikte 90 ın yüzde 20 sinin eksiğini sordular çok kolaydı maalesef bide geçen sene millet yanlış tercih aynı zamanda sınavdan habersizlerdi sanırım bu yıl ortaöğretim atamaları imkansız gibi bişey olcak :( ben şimdiden soğuk suyumu içiyim en iyisi geçmiş olsun :D

dağların uzanışıyla alakası yok çünkü soru şöyleydi
kuzey anadolu dağları ve iç kısımları bitki örtüsünde farklı olması yazıyordu bakı olması gerekir

Üst Alt