bende o sorudan umudumu kestim bağlaç diye düşünüyorum artık
coğrafyada bi bağımlı nüfus bide maden net hatırladıklarım diğerleri maalesef yok Türkçede o soruya çoğu kişi çarpık kentleşme demiş bende öyle dedim b.ihtimal o doğru
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
evet arkadaslar cografya sorusunda parca bütün ilişkisinde carpık kentleşme cıkmıyordu türkce sorusundada ise (hangi) sözcügü soru sfatı durumda idi ile veya yahut ki baglaci yoktu cevap baglaç yoktur
evet arkadaslar cografya sorusunda parca bütün ilişkisinde carpık kentleşme cıkmıyordu türkce sorusundada ise (hangi) sözcügü soru sfatı durumda idi ile veya yahut ki baglaci yoktu cevap baglaç yoktur
ben parca bütün ilişkisini cografya sorusu için söyledim cünki yoruma acik bir cografya sorusu idi aleste mantık sorulari vardir içerisinde bir parca türkce matemetik cografya ve mantik icerir onun laytlaşmiş hali idi
Çarpık kentleşme Türkçe sorusuydu. Diğer coğrafya sorusu, artan nüfusa rağmen hayvancılığın gelişmeme sebebi nedir di? Onu ben besi ve ahır hayvancılığı yaptım. Bazı arkadaşlar da meraların azalması, bazıları da köyden kente göç demiş.