Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2014 Sadece OrtaÖğretim soruları

bende o sorudan umudumu kestim bağlaç diye düşünüyorum artık :) coğrafyada bi bağımlı nüfus bide maden net hatırladıklarım diğerleri maalesef yok Türkçede o soruya çoğu kişi çarpık kentleşme demiş bende öyle dedim b.ihtimal o doğru

bağlacı sadece ''yalnız, fakat'' sananlar var sanırım. O soru zaman zarfı olacaktı. Birçok kişinin yanıldığı tek soru bu olacak diye düşünüyorum.

cennet hanım Türkçede ki paragrafdan hangisi çıkarılamaz sorusunu ne yaptınız çarpık kentleşmemi?

evet arkadaslar cografya sorusunda parca bütün ilişkisinde carpık kentleşme cıkmıyordu türkce sorusundada ise (hangi) sözcügü soru sfatı durumda idi ile veya yahut ki baglaci yoktu cevap baglaç yoktur

evet arkadaslar cografya sorusunda parca bütün ilişkisinde carpık kentleşme cıkmıyordu türkce sorusundada ise (hangi) sözcügü soru sfatı durumda idi ile veya yahut ki baglaci yoktu cevap baglaç yoktur

o çarpık kentleşme Türkçe sorusunda değilmiydi ya bende ki devreler iyice karıştı yandı :D

Daha hangi sorunun hangi bölümde olduğundan emin değilsiniz ama gelip kesin bir yargıya varıyorsunuz. İnsanlar bunu okuyor, tereddüte düşüyor.

ben parca bütün ilişkisini cografya sorusu için söyledim cünki yoruma acik bir cografya sorusu idi aleste mantık sorulari vardir içerisinde bir parca türkce matemetik cografya ve mantik icerir onun laytlaşmiş hali idi

ben parca bütün ilişkisini cografya sorusu için söyledim cünki yoruma acik bir cografya sorusu idi aleste mantık sorulari vardir içerisinde bir parca türkce matemetik cografya ve mantik icerir onun laytlaşmiş hali idi

soru Genel Kültür kısmındamıydı yoksa Genel yetenek kısmındamıydı bi ona karar versek herşey çözülcek :)

Çarpık kentleşme Türkçe sorusuydu. Diğer coğrafya sorusu, artan nüfusa rağmen hayvancılığın gelişmeme sebebi nedir di? Onu ben besi ve ahır hayvancılığı yaptım. Bazı arkadaşlar da meraların azalması, bazıları da köyden kente göç demiş.

Çarpık kentleşme Türkçe sorusuydu. Diğer coğrafya sorusu, artan nüfusa rağmen hayvancılığın gelişmeme sebebi nedir di? Onu ben besi ve ahır hayvancılığı yaptım. Bazı arkadaşlar da meraların azalması, bazıları da köyden kente göç demiş.

Tamam işte ben çarpık kentleşmeli soruyu Türkçede diye hatırlıyorum karıştı sanırım o sorunun cevabı çarpık kentleşmemiydi :S

ayrıca coğrafya sorusunu ben kentlerin büyümesi otlak alanların azalması yaptım

haaa valla devreler yandı bende karıştırdım . diğerine hayvancılığa köyden kente göç dedim doğru olanda oydu . köydeki insanlar tarımla hayvancılıkla uğraşır , şehir insanı ise ticaretle yada düzenli yada taşaron bir işte çalışarak . köyden kente göç oldukca üretici bir durumdan tüketicibir duruma düşülür

Ali_Gs;

bende o soruyu neyden yakınılmaktadır diye hatırlıyorum çarpık kentleşme yaptım türkçedeki soruyu.

Ayrıca o gaga sorusunu yanlış yaptım galiba diğer hayvanlardan ayrılan yönü belirtilmiştir ben onu işaretledim gaga ile o şık arasında kaldım

bende öyle yaptım bakıp görelim ne çıkacak :D

Arkadaslar sanki ben IMF ile ilgili bir soru hatırlıyorum tarih vardı ben 2013 yaptım diye hatırlıyorum yanlışmıyim acaba

arkadaşlar 2014 ekpss de atanacak kişilerden yeniden heyete girerek rapor alması gündemdeymiş . böyle bir kural gündemdeymiş. amaç sahte rapor alanları tespit etmek . Sizce mantıklı mı? 66.000 aday yeniden heyete girecek bu 1 günde olan olay değil . Hastanelerde milletin en az 1 ay süründüğüne şahit oldum. şimdi o kadar uğraşılan heyet raporunu tekrar cıkartmak engelli kardeşlerime eziyettir bence . sınav yapılmadan nerdeydiler ? Şimdi geliyor millletin aklına

cennetgülsevdi;

Orda ( hangi ) diye bir sözcük vardı o soru sıfatıydı

arkadaslar 32 net çıkarırsak orta ögretimden atanabilirmiyiz benim özür oranım 51 gözden aldım sizce atanabilirmiyim tşk

düşüngen;

moralinizi bozmayın bu kesinlikle benim görüşüm İnşallah yanlış çıkar ama bence 40 netten aşağısı atanamaz gibi geliyor bana

Üst Alt