Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2020 yine ertelendi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hes kodunla girilcekti zaten ayrımcılık ediyolar resmen dışlıyolar kpss niye yaptolarda bu iptal😏😏😏

Alım yapmamak için bahane uyduruyorlar. Alım yapacak olsalar YKS de yaptıkları gibi hemen 1 ay erkene alırlar temmuzda yaparlardı. Atarlar Ocak Şubata sonra vaka düşmedi hopp 2021 Haziran ayına atarlar. Sınavdı sonuçtu tercihti derken 2022 olur.

weirder

1- anlamak isteyip istememe durumu değil bu konu.
2-pişmanlığı düşünen zaten girmesin beklesin sonraki sınavı diyorum.
3-evet bile isteye girmeyi göze alıyorum çünkü bu benim hayatım. ama böyle söyleyince siz anlıyorsunuz ki ben sınava girip bir sürü kişiye hastalık bulaştıracağım. halbuki ben bir yerden olurda bulaşır sınava giremem diye tam 4.5 aydır evden dışarıya çıkmıyorum.
4- tabiiki de iyileşme garantim yok fakat ben sınava giderken gereken bütün önlemleri kendim alabileciğimi, ösym'den devletten önce kendim kendimi koruyabileceğime inanıyorum.
5-herkesin hayatını askıya alma gibi şansı olmayabilir bir de böyle düşünün.
Özet olarak herkes kendi kararını kendi alması hakkıdır başkalarının haklarına taciz etmediği sürece bu sebeple ben de herkesin sınava girip girmeme hakkını kendisi alması gerektiğini düşünüyorum.

Tahmini ne kadar süre ertelenir ona göre bi çalışmalara ara vereceğim dostlar

tahminim en erken gelecek sene nisan ayı, ekimde sınav yapılmıyorsa kışın hiç yapılmaz tabi bu tarih daha da geç olabilir veya ilk başta formalite icabı aralığa ertelerler sonra tekrar bahar aylarına yine erteleyebilirler.

weirder

Sabır sabır diyerek buraya kadar geldik. Yaşım 28 oluyor ve benim sevdiğim kızla evlenmem için en büyük şansım bu 1 yıla yakın bu sınava hazırlandım. Son kalan paramla kitaplar aldım artık alacak durumumda kalmadı. Benim için bu sınav hayat meselesi. Sağlığını düşünen girmesin zorlama varmı? Ben ve diğer arkadaşlardan varsa riski alıp girer yoksa bekler 2sene. Biz 1 yıldır bu sınavı bekledik. Millet yaz tatilini yaparken sıcağın altında soru çözmeye çalıştık. Buna en cok şüphesiz o dışarıda gezenler sevindi yaz ayında.

bu sınav daha önce etelendiğinde, geçen sürede ösym bir sistem geliştirebilirdi. elbette kimse riske atılmasın ama önümüz grip mevsimi, önümüzdeki aylar şimdikinden daha iyi olmayacak. ortada henüz bir ilaç da yok. sınav için insanlar risk grubuna ayrılabilir, her grup için ayrı koşullar uygulanabilirdi. seyrek sınıflar oluşturulabilir, hatta riski yüksek olanlar evlerinde sınava sokulabilirdi. sınav birkaç güne dağıtılıp, yoğunluk düşürülebilirdi ama bunların hepsi para demek, engelliler masraf olarak görüldükçe çözüm üretmek yerine, kolaya kaçılıyor. bu insanların çoğu zaten bir işte çalışıyor. bir şekilde, mecburen hayata dahil olup, hastalık kapma riskini alıyorlar.

memet111

Muhtemelen kış ayında yapılmayacağına göre en erken Nisan ayına ertelenir zaten en kısa sürede ÖSYM tarih konusunda açıklama yapıp bilgi vermeli.

Herkes Cimerden yazsın böyle saçmalık olmaz sürekli oyalama sürekli oyalama bıktık artık twet e etkinlik var #ekpssertelenmesin
Katılım sağlayalım

#ekpssertelenmesin

Twitter etkinliğe herkesi davet edelim yeter artık

#ekpssertelenmesin tweet atın arkadaşlar üşenmeyin lütfen sesimizi duyuralım .şuan çıkışı olmayan tüneldeyiz ne zaman sınav yapılır bilgi yok.Sosyal medyada sesimizi duyurmalıyız

Kışın sınav olmayacağına göre büyük ihtimalle 2021 ilkbaharına (Nisan) gibi ertelenir.
3.Atama da Aralık ayında yapılıacaktır. Boş engelli kadrolarını istemişti bakanlık.

hnr

Aynen haklısınız sonuna kadar katılıyorum zaten geç başvuru hakkı kura için başvuracak adaylar için verilecekti sınava girecek adaylar daha önce söylediğiniz gibi o hakkı kullanmışlardı.

Bu konuyu cimere yazın arkadaşlar bu yapılan haksızlıktır, tekrar tekrar ek başvuru adı altında başvuru almanın hiç bir şekilde açıklaması olamaz.

Pluvia

Normal kpss deki kişiler engelli değil engellilerde kronik hastalığı olanlar halen iş başı yapmamış sınavın ertlenmesi de normal bence.

Ya arkadaş 2018 de sınava girmiş arkadaşlar 3. Atama yapılsın sınava giremeyenlerin hakkı hukuku olmasın diye burda yorum yapmayın herkesin emeğine yazık bir sınav yapacaksınız onu da yapmamak yaptırmamak için her bahaneye hazırlar
Kronik hastalar çalılıyor kamuda tıkır tıkır

Twette ile cimer ile ösym ye herkes mail attım yeter artık yeter sınav biran önce olsun

Sizler de mail atın twet atın cimer den yazın sınav olsun biran önce

https://twitter.com/hashtag/ekpssertelenmesin?s=08

valla sınav ertelene ertelene artık benim şevkim kırıldı çalışacak durumum kalmadı.. olursa olur olmazsa olmaz modundayım artık....
batsın bu dünyaaa batsın bu ekpss......

Alman

Dertleri corona değil bunların

Bulaşsa herkese bulaşır

Risklileri ayrı sınıfta sokucaklardı zaten maksatları engelli almamak zaten atamada etmiyolar doğrudürüst sınavda ypmıyolar

Yakında ulaşımdaki hakta gidiyo yolda

Başlık üste kalsın,gündemden düşürmiyelim.

Arkadaşlar iyi günler.Ben geçen sene özel sektörden emekli oldum.Emekli maaşları malum düşük.Ekpss ye girmeyi düşünüyorum.Sadece Ekpss sınavına girmenin emekliliğime bir zararı olurmu.Atama olursa durumlar tabiki farklı olur.Teşekurler.

Sınavın ertelenmesine Bilim Kurulu karar vermekte. Ösym'nin bununla ilgisi yok. aramızda çoğu arkadaşın kronik rahatsızlığı bulunuyor hem onları hem de bizleri riske atamazlar. diğer sınavlardan tek özelliği bu sınava bütün engelli gruplarının girmesi. sınava girdiniz diyelim; sonuçların açıklanması, atamanın yapılması derken önünüzde uzun bir süreç olacak. 2014'ten bu yana atanamayan yüksek puan almış o kadar engelli kadronun az verilmesinden dolayı atanamamışken, 2020 sınavına girecekler hemen atanacağınımı düşünüyor. Vakalar gün geçtikçe artmakta kronik rahatsızlığı olanların çoğu sokağa bile çıkamıyor. sınav olmayacak demediler, sadece ileri bir tarihe ertelenecek dediler.sınava gireceklerin 100'de kaçının taşıyıcı olduğunu bilemeyiz. virüsün vereceği zarardan, sınavın ertelenmesi daha mantıklı.

tweetir etkinliğine katılın sınav daha da uzağa ertelenmesin ? hepi topu 100 bin kişinin gireceği sınavda haylı haylı önlemler alınarak bu sınav yapılablir.

Blacsea biz sağlıkçılar 3 yıla yakındır atamayı bekliyoruz. sınav olursa yine gireceğiz değişen bişey yok.

Nurtan

Katılmıyorum.Kronik rahatsızlığı olanlar zaten özel sektörde çalışıyor.Yani mecburiyetten herkes dışarda 60 dk lık sınavın sağlık açısından çok büyük etkisi olmaz.EKPSS ERTELENMESİN

EKPSS Ertelenmesin diyenlerin çoğu SAĞLAM ENGELLİ.nasıl bu raporları aldınız hayretler içerisindeyim.sınava giremeyen 2022 de girsin diyor adam.nede olsa kendisi uyduruk raporu almış sağlığı iyi.gerçek engellide sınava girsin GEBERSİN dimi.başkada sözüm yok size.sınava girinde atama bekleyip sürünmek neymiş görün.İnşallah sınav olurda görürsünüz atanamayacağınızı bu kotalarla

sınava gireceklerden çok 2018 sınavına girip, hala atama bekleyenler sınavın ertelenmesini olumlu karşılıyor. kardeşim size atama yapsalar yeni yapılacak sınavı kazananlar için kontenjan düşürmek zorunda kalacaklar. bu nedenle atama yapılacaksa da göstermelik olacaktır. gelip burada konuyla ilgisiz insanlara çemkirmenizin kimseye bir faydası yok. herkes durumun farkında, sizin mağduriyetiniz de ortada. ama gelip burada kendi bencilliği yüzünden, engellileri düşünüyormuş rolü kesenler komik oluyorsunuz. sınava bile girmeyecek adam, sırf kendi çıkarı için gelmiş burada ahkam kesiyor.

Atanıp atanmamız sorun değil zaten öyle büyük bir alımda beklemiyoruz. 1 senedir zamanımızı bu sınava ayırdık kimisi işini bıraktı kimisi işsizdi. Siz ertelensin diyorsunuz tamam haklısınız peki özeldeki kronik rahatsızlığı olanlar tehlikede değil mi? Bu ayrımcılık olmuyor mu? Bugün kız arkadaşımın çalıştığı yerdeki bir arkadaşının ablasının testi pozitif çıktı şimdi arkadaşıda test yaptırıyor pozitif çıkarsa kız arkadaşımda test yaptıracak ve kronik rahatsızlığı var eee hani engellileri çok düşünenler nerede? Burada masal okumayın gidin atamanızı isteyin bende 2018 te sınava girdim. O dün eylem yapanlar kendileri çok mağdur oldu diye yaptılar. Sınavın ertelenmesinde payları büyük aslında işlerine geldi ertelemek zaten alım olmayacaktı. Dün gidenler havasını alır artık atama atama diye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt