Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2026 sonuçları açıklanıyor | 14 Mayıs

@udevecili, lisans 80.66 puanla ne atanması ya? benim branşım falan yok. yalnızca 4001 için başvurabiliyorum. 4001 için 2025 ilk atama taban puan 83.75, 2. tercihlerde taban puan 80. o da en tercih edilmeyen bakanlıklar ve tayinin mümkün olmadığı çakılı kadrolar(belediye-universite gibi). eğer seçimden dolayı ekstra muslukların açıldığı bir kontenjan artırımı falan olmazsa benim ilk tercihte atanmam imkansız, ikinci tercihte de şansa bala belki. ha olur da kontenjanlar %50-100 artırılır, o zaman hepimizin bi şansı olur. Bilmiyorum artık çok da takmıyorum, nasibinde varsa ummadık şeyler oluyor, yoksa da aynı şekilde.

83-84 puan falan almış olsak haklısın da, 80 puan sınırın alt kısmında kalıyor. 78-82 aralığı zaten asıl can pazarının yaşandığı bölge.

Ortaöğretim 94,51 puan 197. Sıralama. Umarım kontenjan artar da atanabilirim.

@yasin2351, hocam neresi olursa artık. Her yeri yazacağım çakılı kadrolar hariç. Daha sonra engel mazereti ile tayin hakkımı kullanmayı düşünüyorum.

arkadaslar bence moral bozmayın ortaögretimde 70 üstü alanların özellikle hizmetli kadrolarında hâlâ sansı var il ve tercih önemli tabii ama sanki herkes kötü gelmiş gibi davranıyo 75 alan da üzülüyo bence gerek yok tercihleri dogru yapınca atanma ihtimali hâlâ var rahat olun biraz

@Staytuned, ekpss de yaş sınırı yok artık 50 yaşına kadar girebilirsin ben 35 yaşında atandım umudunu kaybetme 6 yıl işsiz gezdim şimdi aile bakanlığında 14. yılımdayım

sıralaması iyi olan arkadaşlar tebrikler, sıralaması düşük olan arkadaşlar umudumuzu kaybetmiyoruz,35 yaşında atanan biri olarak söylüyorum bunu sağlıcakla kalın

• Beğen
Reaksiyonlar: Bio
Lisans mezunu olarak 82 kusur puan ve 1340. lisans siralamasiyla 4 yil icerisinde atanma ihtimalim olur mu?

EKPSS 2026 önlisans sınavında 24 yanlış yapmışım. Bu yanlışları yapmasaydım puanım kaç olurdu?

ÖNLİSANS PUANIM: 74

@yasin2351, Merkezi atama ve kurumsal alım arasında ne farklar var?
Engel durumumuz sıkıntı oluyor mu ?

Engellilere memurlukta 35 yaş şartı var mı ? 35 yaşından sonra memur olabiliyor muyuz ?

@Myhres, yok ben 35 yaşında oldum 37 yaşındayım istifa edeceğim yüksek puan alırsam belki başka yere geçmek için

Üst Alt