Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2026 sonuçları açıklanıyor | 14 Mayıs

Arkadaşlar konu dişı olabilir ama vhki ile düz memurluk arasinda çok fark var mı? Maaş, iş kolaylıği vs.

Puanım 91,01000. Ortaöğretim durumunda aday sayısı 64.245 ve ben 702. oldum. İyi puan alabilen adaylara tebrikler ve başarılar diliyorum.

@Sakar_Şakir_60,
EKPSS’de 24 yanlış demek, doğru götürme sistemiyle yaklaşık 6 net kayıp demek oluyor.
(24 ÷ 4 = 6)
Senin puanın şu an 74 olduğuna göre, o 24 yanlış hiç olmasaydı puanın büyük ihtimalle yaklaşık:
  • 80 – 84 bandına çıkabilirdi.
Çünkü EKPSS’de her 1 net herkese aynı puanı getirmiyor; standart sapma, sınavın zorluğu ve aday ortalaması da etkiliyor. Ama genel hesapla:
  • +6 net ≈ +6 ila +10 puan arası etki edebiliyor.
Yani kabaca:
74 → yaklaşık 82 civarı diyebiliriz.
Bu arada 74 önlisans için kötü bir puan değil. Özellikle tercih stratejisiyle bazı kadrolarda şans oluşturabiliyor.

Merhaba arkadaşlar yeğenim ortaöğretim 88.90 puan aldı. Bu puanla bundan sonra yeğenim neler yapması gerekiyor. Daha önce sınava giren arkadaşlar bilgi verir misiniz?

Ocak ayındaki boş kalan kadrolar için yeni alım olur mu

2024 e göre daha mı zor daha mı kolaydı.Hiç sonuç kağıdı bulamadım karşılaştırmak için.

Lisans

8mebdfn.png

@udevecili, ocak ataması 79 mu atadı neresi tek tük yerler mi öleyse tamam
en kritik alım sayıları aynı ama 204 ocakta 73 leri gördü lisansta
2026 da 80 altına nadir bir kaç yer indi.
Onun için gelen kadronun lisans özelinde 1500 falan oluyor çoğunluğu 4001 tarzı oomalı ki 77 78 ler faydalansın
Geçen sene 78 puan 34 nete gelirken
Bu senr 31 nete 78 falan gelmiş.

Üst Alt