Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2026’ya girenler, sınav nasıldı?

@tirillena, geçen seneki puanlara bakarsan İmam Hatip ve Kur'an ogreticilerinin 60 puanlarda atandığını ve hala kontenjanlarinin ciddi anlamda boş kaldığını görebilirdin.birkac mühendis ve mimar da var bu şekilde. Herkesin branşı farklı, ona göre çok da Umut kırıcı olmamak gerek yorumlarda ... Burda yapılan hiçbir yorum saçma ya da komik değil insanlar sınav stresini atmaya çalışıyor. Az saygı ...

Ön lisans Türkçe sorularında hatalı soru varmı

3 atama olcağı söyleniyor malum seçim arefesine giricez. 2027 ocak 2027 temmuz 2028 ocak atamaları şeklinde. lisans 87 ve üzeri puan 2 sene içersinde atanır deniliyor.

İyi akşamlar,
EKPSS 2026 sınavında sorular bir tık zorlaştırıldi.
Ortaöğretim zihinsel kategorisinde soruların bazıları kolaydı, bazıları zordu.
Yalnız benim Gyde 18 doğrum,4 boşum,7 yanlışım,Gkde 28 doğrum ve 2 yanlışım var. Kaç netim var? Kaç puana gelir?

@udevecili, son atamada 81 le atanılan yerler oldu ikinci atama gene düşecek 3 olursa haydi haydi düşer.
Osym sitesinde taban puanlar var.

@CgrFb, bilemezsin e kpss hesaplama sitesine yaz o senelere göre puan verir.
Ama bu sene kaç alırsın bu bilinmez.

@udevecili, 87 ile ilk atamada bile gidersin...

puan bulunsun diye girdim ama baya kötü geçti
türkçeden başlamak gibi bir hata yapınca süre yetmedi çünkü bazı soruların cevabının doğruluğu o soruyu yazanın insiyatifine bırakılmış

Beyler doğrusunu söylemek gerekirse bence kurtarmaz.35 net değilde 45 net olsa bir olasılık.Benim baya kötü geçti.Zamanı yetiştiremedim.Zamanı yetiştirebilsem matematik çözüp 9 boşu 1 boşa çekerdim.Bir mana normal bir atama umudu olurdu.

Çok detay sorular sorulmuş.Bilgilerim taze olmadığından zaten onları yapamazdım ama yani bu kadar beklemiyordum.Lisans 85 puanla bir umut yaratıyor.Orta öğretim ön lisans gibi 88 taban puan atmıyordu.Bir senem boşa gitti yani.Olasılık vardı olmadı.Belki seçim muhabbetine öğretmen ataması yapılır.Üç dört sene önce 0 puanla 3500 mü 5000 bin engelli öğretmeni atadılar.Sınıf normaldi ulaşım sorun olmadı vesaire ama sonuç sıfır.

@Delorean, bir türlü anlaşılmıyor 😄 ha gayret az kaldı anlaşılcak ndndnnd ne kadar uğraşsan da inatla anlamayanlar çıkıyor.

önlisanstan 39 net yaptım. ilk defa sınava gırdım eskı sınavların zorlugunu bılmıyorum puan hesaplama yaptıgımda 2024 sınavına göre 86 çıkıyor sizce 86dan yukarıda mı aşagıda mı gelir puanım ?

@Fatih4972, bence vatandaslık ve turkce kısmı zordu

@Talh, anlamıyorum yıllarımı verdim normal KPSS a grubu kurum sınavları vb son. 3 5 yıldır e kpss
Matematik soru kalitesi tarih vb
Tarih soruları coğrafya vatandaşlık dahil tarihin en zor ekpss sınavı idi

@Delorean, suan bi hesap yaptım hatırlaadıgım kadarı ile genel kültür 19 dogru 9 yanlıs 2 boş genel yetenek 17 dogru 5 yanlıs totel de 35 36 dogru cıkıyo morel bokgibi oldu aksam aksam

Genel yetenek 24 doğru 5 yanlış 1 boş, genel kültür 15 doğru 12 yanlış 3 boşum var tahmini kaç puan alırım atanabilir miyim ilk kez ekpssye girdim genel kültürden mahvetmişim bilmediklerimi boş bıraksaydım keşke yks'de bu kadar zorlanmıyordum ben

Ortaöğretimden sınava girdim. Genel yetenek 2 yanlış 1 boş. Genel kültür kısmında 4 yanlışım mevcut. Özetle toplamda 1 boş 6 yanlış yapmışım. Ankara'da yaşıyorum. İl dışı tercih etme şansım maalesef yok. Kadro sayıları yüksek gelirse bir ihtimal atanırım gibi. Genel anlamda ortaöğretim sınavı geçmiş yıllara göre sizce zor muydu yoksa kolay mı ? Ben sınava hazırlanırken geçmiş yılların sorularını çözmediğim için emin olamadım.

@akincelik10, dostum bende ilk defa girdim ama
74–78 arası puan alırsan büyük sehirler gelmez sanırım bilmiyorum ama bence öyle

@salvatoredayı, ben cok kararsız kaldım gk de 19 dogru 9 yanlıs yapmısım ah keske yapmasaydım bilmedigimi of of hırs işte

Arkadaşlar geçen senelerde sınava giren lisans arkadaşlarım var mı kaç nete kaç puan gelmişti özellikle 30 net ve yukarısı nasıldı hesaplamalar hatırlamadığım ve sonradan değiştirdiğim çok soru var o yüzden puanlara göre bu yıl sapmalarla aşağı yukarı puan durumuna bakmak istedim

Genel Yetenek: 13,5 net
Genel Kültür: 14,5 net
2024 EKPSSP2: 75,87306
2022 EKPSSP2: 74,02072
2020 EKPSSP2: 74,51217
2018 EKPSSP2: 72,64120
2016 EKPSSP2: 76,62141 çıktılarım bunlar boşa umutlanmayım ben

Üst Alt