Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kaldıramıyorum artık 89 puan ile tercih yaptım ortaöğretim. gerçekten kaldıramıyorum artık bu hayatı. ben yapamadım ama siz yapın, devam edin dostlar. devam edin.
benim puanım 78 ve ben de TİKA yazdım, size gelme ihtimali daha yüksek ama yine de belli olmaz belki daha önceki tercihlere yerleşirsiniz, ben Ankara dışında iller de yazdım, sahil ve hudutlar vs... ama çok fazla tercih yapmadım, istemediğim yerde çalışmak istemem...
ben işletmeciyim, benim de ortopedik engelim var ... Sabayrak05
yalnız seyahat engeliniz var ise TİKA çok mantıklı olmayabilir, çünkü iş seyahatleri olan bir kurumumuz, benim yok, iş seyahati istediğim için tercih ettim... ama taibki ki kim hakediyorsa o alsın, benim bir işim var zaten, ihtiyacı olan varsa ona da olsun gönlümüz bundan yana...
Sabayrak05 herkeste bir karamsarlık var ama hadi hayırlısı bakalım...
oldu bittiye geldi baya, eminimki tercihleri yetişteremeyen, karar veremeyen çok kişi oldu, ayrıca önceki tercihlerde gitmeyeceği yerleri yazarak kazanıp puanını yakan yüksek puanlı arkadaşlar da oldu... zaten lisans mezunu on bin arkadaş yarışıyoruz, bunların da en az beş bin tanesi kararsız ve bilgisiz... ben biraz olasılıklarla değerlendiriyorum sanırım ... umetinn siz hangi yerleri tercih ettiniz acaba? bir de yanlış hatırlamıyorsam işinizden çok memnundunuz, tercihlerinizi neden verdiniz acaba? yani ben özel ve kamu arasında kıyaslama yapıyorum da o yüzden soruyorum.
Nurtan yurtta kalanlarla bizim alanımız çok farklı, yani o konu buranın konusu değil bizim tercihler çok kısa tutuldu, gitmek istediğimiz kurumlar hakkında bilgi sahibi olmamıza fırsat bile yoktu...
Suret ben İstanbul - Ordu - Balıkesir şehirlerinde tercihler yaptım. tek bir neden devlet garantisi. Kıyaslamada yardımcı olayım çoğu işletmeler yan hak pek vermiyor verenler ise kurumsal veya çok kurumsal prim vs. gibi ödemeler zam günleri vs. yani kıyaslanacak çok başlık var ve hepsinde de memur olmak daha avantajlıya geliyor. Tabi özel sektörde yönetici olarak çalışıyorsanız o ayrı bir konudur
Nurtan kusura bakma arkadaşım bu süreçler beni biraz gerdi, herkesi yanlış anlıyorum sanırım... özür dilerim... beinm öğrenmek istediğim bilgiler işe geliş gdiş saatleri değil ki ben kurumsallığı orda çalışan insan profilinin ne kadar yüksek olduğunu anlamaya çalışıyorum, kurumları arayınca cevap veremiyorlar bu sorulara umetinn özel sektörde de yıllarıdr belli bir kariyere sahip olmuşsunuz, aslında kendi garantiniz mevcut, kamuda çalışan biri olarak kamuyu size asla önermiyorum. Az çok yazdıklarınızdan size dair biz izlenim oluştu, kamuya girince kendi profilizin altında yığınla insan olduğunu göreceksiniz... sen neden kamuda kalmaya devam ediyorsun derseniz kalıcı değilm altyapısını hazırlıyorum, ikinci üniversitemi özel sektöre yönelik okuyorum, o fırsatı yakalayınca dakka durmayacağım... gerçekten çok sevşyesz insanlar var. ilkokul seviyesinde konular konuşuyorlar çalıştığımdan beri beni bile aşağı çektiler ... devlet garantisine sırtını dayamış insanlar kendilerine verilen masalara asla bir artı katmayı düşünmüyorlar, evlenemeynler sevgilisi olanları kıskanıyor, hem üstleirne başlrına dikket etmiyorrlar hem de güzel giyinen insanlara nazar ediyorlar çok seviyesiz gerçekten, her akşam eve gidince farklı saçma bi olay anlatıyorum şaka gibi... bana bıraksalar bi tanesini tutmam o masalarda...
Suret bakınız ben kişilerle çalışmıyorum kurumla çalışıyorum bu kişiler heryerde varlar bunlardan kurtulmak istiyorsanız kendi işinizi kurmanızı gerekiyor engel durumu vs. gibi konular var benim kafamda rahat bir hayat yaşama planı var evet kariyer yaptım işimden de gayet memnunum ben yarınımı düşünmek zorundayım hem kendi yarınımı hem ailemin yarınlarını ülkede bir bomba patlıyor tüm sektörler etkileniyor keza bizim ülkemizde olan hadiseler bunlar turizm sektöründe çalışıyorum etkilenmemesi imkansız ben sadece yan haklar ve rahat bir yaşam tarzı taraftarıyım ben işimi yapıy evime geliyorsam işimden sonra kişilerle görüşmüyorsam benim için konu kapanmıştır. tavsiyemdir memuriyetiniz var ise eğer pireye kızıp yorgan yakmayın
Alım sayıları bayağı düşüyor bizim tercihlerde çoğu bölümde yeterince kontenjan vardı. Şimdilerde atanmak için kadro açılsa bile puan çok çok iyi olmalı. Sonuç kura ne zaman çekilirse o gün açıklanır. Hepinizin hakkında hayırlısı olsun.
umetinn benim için de bitiyır akşam eve geçince ama Allah insanı kuru iftiralardan saklasın... çok pislik insanlar var gerçekten... siz işinize baksanız da size bakan bi ton insan var, sizi sizn kontrolünüz dışında o seviyesizliğin içine çekiyorlar ... yapılacak en seviyeli hareket susmak ama sussanız bile konuşuyorlar ))) çok seviyesizler