Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS atama sonuçları ne zaman açıklanır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dlkcay

Ösym birine bu ay içerisinde demiş facebookta gördüm ama gönderiyi bulamadım

Aile çalışma bakanlığını aradım kura tarihi 9 ocak dendi

inşallah herkes dilediği yere çıkmıştır tercihi.

Kura ve sinav puani ile yerlestirme ayni gunmu oluyor.yoksa tercih yapanlarinki onceden aciklanabilirmi

Beyler %43 Engelliyim İlköğretim Tercih ile Atanırmıyım Ne Diyorsunuz ?

ByKeskin

Büyük ihtimalle hayır. Milli piyangonun sana çıkma ihtimali kura ile atanmadan daha fazla

Crowley07

Neden hemen kötümser düşünüyorsunki allah bilir belkide bi ihtimal atanırım , umut fakirin ekmeğidir sonuçta bizde bi umut bekliyoruz

ByKeskin sınava girseydin eğer senin elinde olurdu herşey ama kura herkesin şansı %1.. Ben 2 kez kuradan atanamadım liseyi bitirdim şimdi iyi puan aldım şansımı yükseltin böyle düşün.. Ama hakkımızda hayırlısı.. ☺️

muhammed0677 Sende haklısın kardeşim sonuçta lise mezunu ile ilköğretim bir değil zaten kontenjan'da az ilköğretim'in ama bi umut işde mevlam ne eylerse güzel eyler'miş herkezin gönlüne göre versin rabbim.

Arkadaşlar Bakanlığı aradım. Tarih henüz belli değil dedi. Bize bilgi gelmedi dedi

Aralıkta yapılacaktı dedim evet haklısınız ama şu an Bi bilgi yok dedi

9 ocak diye bişey yok yani

turan2961
Bende Bakanlığı aradım tarih vermediler 9 ocak mı dedim belli değil dediler

Dlkcay Biri Arıyor 9 Ocak ' da Açıklanıcak Diyor , Sen Arıyorsun Belli Değil Diyorsun Nasıl Bi Belirsizlik Nasıl Bi Girdabın İçine Düştük Kardeş Aramıyorda Aradım Diye Milleti Şüphe'yemi Düşürmeye Çalışıyorsunuz.

bir an önce açıklansada ona göre önümüzü görsek bir ders mi çalışacaz işe mi girecez işten mi çıkacaz herşey netleşse bu belirsizlik çok köt .... :( :( :(

Büro yönetimi 79.5 sıralama 1500 atanır mıyım yaa bıktım gerçekten bitsin bu kaos. Branştan da 11 kişi alıyorlar bizden. Lütfen cvp yazın

Tercih sonuçları ne zaman açıklanacak arkadaşlar bir bilgi var mı?

Sabayrak05

Evet demin bende baktım Türkiye Engelliler Platformu bu iki tarihi yazmış. İnş biran önce açıklanır ya stresten perişan olduk

Neffe34

türkiye engelliler platformu bi sallama daha yapmış belli hani 11 aralıkta kontenjan açıklanıyor 13ündede tercih alınacak diye yayanlarda bunlardır bence dikkate almaya değmez...

Kurtulus1905

Net tarih vermemişler zaten. Bakanlıktaki üst düzey yetkililerden bu tarihleri almışlar ama özellikle belirtmişler resmi açıklamayı bekleyin diye

Önümüzdeki haftaiçi açıklanır büyük ihtimalle önemli olan bu saatten sonra Mart ayında 3. atama yapılması aksi halde 2018’e giren bir çok kişi tekrar 2020 sınavına girecek (daha yüksek alayım diye) ve ilk kez girenlerle yine en az 2 yıl bekleme KAHROLMA süresi başlayacaktır
En azından 70+ üzeri alanlar emekleri, bekleyişleri boşa çıkmasın diye 3.atama için SESİNİ MUTLAKA duyurmalı .

Kota %5’e çıkmadıkça zaten her yıl toplam en fazla 1000 kişi alınıp kapanır durur!
Konuyu sosyal medya, haberler, vekiller vs yaymadıkça ve en az 90-100 almadıkça EKPSS’yi unutun

beklemekten bıktık...kime güveneceğimizi de şaşırmış durumdayız..

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt