Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS atama sonuçları ne zaman açıklanır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
89 puan 761 sıralama ile ilk tercihim Mersin 4. Tercihim Ankara. Keşke Ankara’ya atansam. ya da keşke atansam demem daha sahici olur değil mi? uyanılamayan bir uykunun kabusundan devam ediyoruz. Şimdilik böyle.

183 Aradım

183 ü aradım arkadaşlar bakanlıktan 9 Ocak diye bir bilgi gelmedi dediler. Hiç birşey anlamadım.

6-10 Ocak arası açıklanır başka bir ihtimal mümkün değildir.

lisans mezunları niye hiç yazmıyor anlamıyorum :)

Suret
Ilk 10 tercih ankara.sonraki iki tercih istanbul..sonraki iki tercih tokat gop universitesi.sonrasida goc idaresi diye gidiyor..tabi ankara yada tokat gelmesini isterim.gelirmi emin degilim

Sabayrak05 ankara'da nereleri yazdınız? ben de Ankara olmasını istiyorum ama hayırlısı tabiki hudut ve sahiller sağlık gM'yi de yazdım nasıl bir kurum olduğunu bilmesem de :(

Sabayrak05

ümit yoksa hiç birşey olmaz :) nasip bekleyip göreceğiz, ben ilk defa tercih yaptım o yüzden sonucu çok merak ediyorum... zaten sonucu geç beli olan şeyleri her zaman çok merak etmişimdir :) 2020 deki sınava güvenerek tercih yaptım yoksa yapmazdım :)

sonuç açıklama tarihi 9 ocaktaymış. buna dair bir açıklama yapıldı resmi aspb sitesinde.

aynen hayırlısı olsun en çok kimin ihtiyacı varsa ona nasip olsun benim en büyük duam o şekilde...

Link çalışmıyor. Böyle bir duyuru henüz YAPILMADI.
İnsanları yanlış yönlendirmeyin. Buradan herkese şunu söyleyeyeim.
Günlük [FONT=Verdana,Arial,Tahoma,Calibri,Geneva,sans-serif]http://osym.gov.tr/ yi takip edin. Kura sonuçları zaten bu sitede yayınlanacak.[/FONT]

Sabah olmus, namazi da kildik... Eh artik aciklasinlar.
Benim puanim dusuk (75) ama yinede umidim var nedense

Açıklayacak kurum olan ösym sitesinde herhangi bir duyuru yok. Herhalde açıklanacağından haberleri yok.

Genelde önce kura töreni yapılır, öğleden sonra mesai saatin bitimine yakın, tercih sonuçları açıklanır. Ekpss ile duyuru yapmak ÖSYM nin alışkanlığı değil malesef.

ne kurası yaf...kura mı kaldı ,kuraların çekilmiş olması gerekli sadece sonuçları bekliyoruz.
çünkü kura aralığın son haftasıydı

Merak etmeyin arkadaşlar öğleden sonra kuralar çekilir çekilmez ÖSYM'de sonuçları açıklar

Neffe34
eğer bu denilen doğruysa o zaman aspb bakanı zehra zümrüt selçuk YALAN SÖYLEMİŞTİR demekte sakınca yoktur. çünkü öyle haber vermişti
aralığın son gaftası kuralar diye.

muhammed0677

okuduğun şeyi dikkatle oku. bende farklı günde açıklanıyor demedim ki :mad:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt