Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
89 puan 761 sıralama ile ilk tercihim Mersin 4. Tercihim Ankara. Keşke Ankaraya atansam. ya da keşke atansam demem daha sahici olur değil mi? uyanılamayan bir uykunun kabusundan devam ediyoruz. Şimdilik böyle.
Suret
Ilk 10 tercih ankara.sonraki iki tercih istanbul..sonraki iki tercih tokat gop universitesi.sonrasida goc idaresi diye gidiyor..tabi ankara yada tokat gelmesini isterim.gelirmi emin degilim
Sabayrak05 ankara'da nereleri yazdınız? ben de Ankara olmasını istiyorum ama hayırlısı tabiki hudut ve sahiller sağlık gM'yi de yazdım nasıl bir kurum olduğunu bilmesem de
ümit yoksa hiç birşey olmaz nasip bekleyip göreceğiz, ben ilk defa tercih yaptım o yüzden sonucu çok merak ediyorum... zaten sonucu geç beli olan şeyleri her zaman çok merak etmişimdir 2020 deki sınava güvenerek tercih yaptım yoksa yapmazdım
Link çalışmıyor. Böyle bir duyuru henüz YAPILMADI.
İnsanları yanlış yönlendirmeyin. Buradan herkese şunu söyleyeyeim.
Günlük [FONT=Verdana,Arial,Tahoma,Calibri,Geneva,sans-serif]http://osym.gov.tr/ yi takip edin. Kura sonuçları zaten bu sitede yayınlanacak.[/FONT]
Genelde önce kura töreni yapılır, öğleden sonra mesai saatin bitimine yakın, tercih sonuçları açıklanır. Ekpss ile duyuru yapmak ÖSYM nin alışkanlığı değil malesef.
Neffe34
eğer bu denilen doğruysa o zaman aspb bakanı zehra zümrüt selçuk YALAN SÖYLEMİŞTİR demekte sakınca yoktur. çünkü öyle haber vermişti
aralığın son gaftası kuralar diye.