Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS atama sonuçları ne zaman açıklanır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2019/1 sonuçları ne zaman açıklanır ?

Sizce ne zaman açıklanır arkadaşlar bir bilgi varmı

Geçen Sene 1 Ay Sonra Açıklamışlardı Onu Biliyorum Bu Senede O Kadar Sürer Zannedersem.

kura sonuçlarıyla beraber açıklanmaz mı?

nerden duydum bilmiyorum ama cuma açıklanacak kuralar diye duydum ...

Bir açıklama yapılmadı. Ösym yi aradım henüz bir bilgi yok takip edin diyorlar

Aralık ayının son haftası kura çekiminin yapılacağı duyuruldu. Kura tercihleriyle sınava girenlerin tercihleri birlikte açıklanıyor. Bu yüzden bugünden baya umutluydum açıklanır diye ama hiç bir hareket yok :) bakalım ne zaman keyifleri gelecek de açıklayacaklar.

Evet arkadaşlar hepimiz sonuçları bekliyoruz. Bakan Aralığın son haftası demişti, sizce pazartesi sonuçlar açıklanır mı ?

Umarım pazartesi yada salı günü açıklanır,beklemek çok yorucu ve yeterince bekledik zaten klavuz çıksın şu bu diye.

bir an önce açıklansada bizde önümüzü görsek bir bu şekilde beklemek çok zor :( :( :(

Salim G.
En Geç Cuma Demişin Hala Açıklanmadı ; Pazartesi veya Salı Açıklanmazsa Ocak Ayı Sonunu Bulur Diyorum.

_DELAL_

cevabını bilmediğim bir soru bu maalesef. şu atamada bile atanamayacağım kaygısı içindeyim.

Biraz karamsar buldum sizi.belki atanırsınız nerden biliyorsunuz:)

ByKeskin
Onu yazarken hata yapmışım ya...Cumayı ayın son günü sandım. Pazartesi ve salıyı atlamışım....Yarın yada yarından sonra....O da değilse bu ülkenin aile bakanı yalan söylüyordur demektir :D

Biraz önce bakanlğı aradım ocak ayına kalacak dedi sonuçların

Ciddi misin ya? E bakanın açıklaması ne olacak?

8000 kusur saglikci alim sonuclarin 5 gunde aciklanabiliyor.Ama 1000 kisilik ekps s alimi bir turlu aciklanamiyor.Ki bakan hanim aralik sonu demesinee ragmen..

Bende aradım arkadaşlar Ocakla alakalı bişey sölemediler takipte kalın diyorlar

Arkadaşlar müsait zamanınızda sizde ararsanız iyi olur 183 ü arayabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt