Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS atamaları için sesimizi duyurmamız lazım!

dreamer1

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar,

Bildiğiniz üzere EKPSS - 2019/1 atamaları daha gerçekleşmedi, ses soluk yok daha doğrusu hiçbir yetkili ve kurumdan.

Konu önemli arkadaşlar, hayatımız söz konusu, birşeyler yapmamız lazım 10.000 atama için.

Birkaç önerim var;

-Twitter'da hashtag(başlık) yapıp gündeme oturmak(gündeme oturursak twitter'da, haberlere çıkma ihtimalimiz yüksek ve Bakan Zehra Zümrüt Selçuk'un görmemesinin imkanı yok bu başlığı) Örn;#EKPSSicinatamabekliyoruz gibi vs..

-Toplu olarak CİMER'e veya BİMER'e yazalım?

-Zehra Zümrüt Selçuk'a twitter'dan, instagram'dan veya facebook'tan direkt mesaj yazalım?

-Yürüyüş organizasyonu olabilir.

-Tüm ajanslara, gazetelere bizi haber yapmaları için mail gönderelim;

Örn; info@hurriyet.com.tr gibi vs.. Google'a "tüm gazete mailleri" yazın ilk başlığa tıklayın, orda tüm mailler mevcut, yazabildiğiniz kadar yazın lütfen.

Aklıma gelenler bunlar.

Desteğinizi, görüşlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.

Rica ediyorum bu başlığın altına;

"Atamalar olmayacak boşuna uğraşmayın","Devlet şöyle devlet böyle" vs..gibi tarzında cümleler kurmayın lütfen.

Başlığı açmamın amacı, tüm yetkili kişi ve kurumlara sesimizi duyurmak. Rica ediyorum konu dışı yazmayınız.

Twitter, Instagram, Facebook kullanımı için özelden yazabilirsiniz. Seve seve yardımcı olurum.

Haydi o zaman! Sesimizi duyuralım!.. :)

Arkadaşlar yok mu konu ile ilgili destek olacak veya önerisi, görüşü olan?:confused:

2019 EKPSS Yerleştirme takvimi belli olmalı konu başlığında bunları konuşuyoruz

dreamer1

Aramızda para toplayıp trend topic hizmeti satın alalım, böyle tweet atacak birilerini beklersek işimiz zor

Engelliler konfederasyonunu aradım atama ile ilgili hiç bir bilgileri yok

dreamer1 haklısın tabi. Öyleyse süreç içerisinde olduğum için bir kaç önerim var. Bimer ve cimer atama konusunda hiçbir etkisi yok yüzlerce kez yazdık ve hepimize aynı cevaplarla dönüş yapıldı.. Twitter da Zehra Zümrüt’e sürekli yazılıyor ki bence kendisi okumuyor bu da avantaj sağlamıyor en azından vekillere yazılırsa görülüyor cevap veriliyor.. Ajanslara mail atabiliriz topluca bu ses getirebilir, Twitter trend topic işimize yarar ve en son olarak yürüyüş tarzında bir eylem planlamak gerekiyor

yalnizadam

-Ajanslara mail
-Trend Topic
-Yürüyüş

Bu 3 ünü sağlam bir şekilde yaparsak inanın manşet oluruz.:cool:

Engelliler konfederasyonunu aradım atama ile ilgili hiç bir bilgileri yok

Konfederasyon bakmaz bu tarz işlere.

İlgili kurumlar;

-Devlet Personel Başkanlığı
-ÖSYM
-Aile Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanlığı
-İŞKUR

dreamer1

Trend Topic için belirli bir firma bulup fiyat üzerine anlaşmamız lazım, tahmini 150 lira ve üzeri bir fiyatı vardır, bu parayı bir dernek aracılığı ile toplayabiliriz.

dreamer1 trend topic bi seferlik olmaz bir kaç defa üst üste yapmamız lazım. Ajanslara mail için bir metin hazırlayabilirsen topluca atabiliriz. Yürüyüş tarzında eylemi ilk öncelikle gelecek kişileri kesinleştirmek gerekecek

Crowley07 dernek aracılığıyla olmasa bile herkes kişi başı 10 tl gönderebilirse 100 kişiden 1000 tl yapar ?

dreamer1

Parayı şahsi bir hesapta bağış adı altında toplayamayız, mali bir suç oluşturabilir. Bize bu parayı yasal bir şekilde bağış olarak hesabında toplayabilecek bir dernek lazım.

Crowley07

Haklısın,

Araştıralım olmazsa.

Hangi dernek böyle bir imkan sağlar gerçi merak konusu. :confused:

dreamer1

Engelliler platformu ile konuşalım, onların bu bağışları toplaması kanunen bir sıkıntı çıkartmayacaktır.

Arkadaşlar,

Twitter hesabı olan şarkıcı Haluk Levent'e yazsın :D

Şaka bir yana adam neredeyse her yazılan tweet ile ilgileniyor. Örn; geçen ay " haluk abi mezuniyetime gel "diye bir tweet atmış takipçisi, Haluk Levent takipçisinin mezuniyetine gitti :) 50 kişi falan yazarsak Haluk Levent'e twitter da paylaşır diye tahmın ediyorum bu durumu :)

@Crowley07
Lafta kalmasın, ne yapılması gerekiyorsa yapalım.

Platformla bağlantısı olan biri varsa konuşsun, bağışı başka birinin toplaması sıkıntı olur, çiftlikbank gibi paraları alıp gidebilir :D

Aynen :D

2.Tosun Paşa vakası yaşanmasın :)

Arkadaşlar yok mu önerisi olan? Nasıl ilerleyelim? Neler yapalım?

Benim düşüncem ve bakanlık içerisinden aldığım tavsiyeye dayanarak şunları söylemek istiyorum, kesinlikle Aile ve Sosyal Politikalar Bakanına, özel kalemine, danışmanına yani çevresinde bulunan insanlara baskı yaparak bu süreci hızlandırabiliriz. Maalesef ne başkan, ne engelliler platformu ne de diğer yetkililerimiz bu iş için yeterli çaba göstermiyor. Bu dediğim kişilere yapacağımız çalışmalar süreç için sağlıklı olacaktır diye düşünüyorum.

Author yorumun için teşekkürler,

Twitter aracılığı ile yapabiliriz böyle birşey. Gündeme oturursak şayet #hashtag yöntemiyle manşet oluruz.

Ösym'ye yazalım birazda ya da arayalım Ösym ne takvimle ilgili nede klavuzla ilgili Anasayfasında bişey paylaşmadı. Ösym'nin pasifliği bizi belirsizlik içine koydu. Kpss gibi bize de bilgi vermek zorunda olan Ösym Klavuz belki hazır önlerinde bekliyordur.

Nurtan teşekkürler.

Bugün saat 15:00 'te EKPSS ile ilgili ÖSYM yi arayıp telefonları kilitliyoruz :)

Var mı katılmak isteyen?

Sesimizi duyurma zamanı! ;)

Benim aldığım cevap: atama ne zaman belli değil biz sadece sınav takvimi yayınlıyoruz. oda Aralık gibi oluyor.:D

Nurtan

Telefonda "Tarihi ne zaman?" değil de güzel bir dille "10.000 atama bekliyoruz. yetkililere iletin." tarzı konuşursak sesimizi duyurabiliriz diye umuyorum.

Son düzenleme:
Bakanlığın özel kalem müdürü sekreterlik numarasına yüklenelim
+90 (312) 296 60 69

yalnizadam teşekkürler, süper.

O zaman saat 15:00' te bu numaraya yükleniyoruz, hazır olun arkadaşlar.

Özel kalemi aradım bilgi sahibi değillermiş. Onlar da 296 58 41'li numara verdiler. Bakan hanımın danışmanına ulaşmak için. Ama orada da bir sekreter var, o da öğleden sonra arayın dedi. Bilginiz olsun. Saat 2-3 gibi arayabiliriz. Sitemkar değil de daha uzlaşmacı ve tatlı dil kullanmamız sağlıklı olacaktır. En azından benim tavsiyem.

Üst Alt