Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS atamaları için sesimizi duyurmamız lazım!

Author bölüm nedir? Normal kpssde ki alımlar çok güzel inşallah bizler içinde olur.

Tıbbi Görüntüleme Teknikleri. İnşallah bize de kadro açarlar.

Arkadaşlar,

Bugün 18:00 e kadar Fox Tv ihbar hattına yükleniyoruz.

Fox TV WhatsApp İhbar Hattı Numarası: 0 542 370 45 45

Açıklama;

Merhabalar. Ben ve benim gibi olan arkadaşlarım bu ülkenin engelli vatandaşlarıyız. 2018 Nisan ayında girdiğimiz EKPSS sınavının ardından sadece Aralık ayının ilk haftasında 2500 kişilik atama yapılmış olup, o tarihten bu yana yaklaşık 9 ay geçmesine rağmen atama yapılmamıştır. Onbinlerce engelli olarak bekliyoruz. Beklerken tükeniyoruz, umutlarımız yitiyor, maddi manevi eksiliyoruz. Umursayın, önemseyin bizi.
EKPSS atamasının bir an önce yapılmasını istiyoruz. Kadro sayısının yüksek olmasını ve kılavuzun bir an önce açıklanmasını istiyoruz. Sabrımız kalmadı.

Tamamdır 18:00'da hazır olun arkadaşlar!

Author 18 de değil 18:00'e kadar yüklenelim. 18:30-19:00 gibi haberler başlıyor diye biliyorum. O saate kadar yaparsak bu işi haberlere çıkma ihtilamiz yüksek, ondan dedim 18:00 e kadar diye :)

Uzun süredir bu tür konuları okuyorum. Hep organize olma çabası peşindesiniz ama bir türlü olmuyor. Katılan kişi sayısı parmakla sayılacak kadar. Bu tür organizasyonlar yapılırken bir baş gerekir. Sen baş olamazsın kimsin? Kim sözünü dinleyecek! Ben olamam ben kimim ki insanlar peşimden gelsin.
Bu sitenin kurucusu her kimse tek başlık açıp organizasyonu şahsen yapsa binlerce kişi katılır. Site yöneticisinin sağlam organizasyon yapması ve bu taşın altına elini koyması gerekir. Yoksa senin benim sözümle kimse harekete geçmez.

Site yöneticisi sağlam plan yapıp uygulamaya koysa grevde diğer aktiviteler de başarıya kavuşur. Hemde engelli derneklerinden daha güçlü olur. Çünkü biz dernekte değiliz ve derneğe üye olanlardan daha fazla sayımız var bu forumda. Şimdi bu mesaja forum yöneticisi kimse ekleyin bakalım adam ne diyecek. Hepinize saygılar sevgiler.

Marze

Benim baş olma gibi bir çabam yok zaten, konuyu açmamdaki amaç belli; sesimizi yetkılı organlara duyurmaya vesile olmak, bu biir

İkincisi; Sözlerine dikkat et saygısızlığın gereği yok. "sen kimsin?" tarzı konuşamazsın benimle.

Üçüncüsü;"Benim senin sözünle kimse harekete geçmez kimse" yazmışsın dün yaptığımız organizasyonla telefonları kilitledik haberin var mı senin?

Dördüncüsü de ; Lütfen bu tarz konuşacaksan hiç yazma, milletin umudunu kırmaya, ortamı germeye hakkın yok.

dreamer1

Yazdıklarımı bir daha oku istersen. Bu sadece yol gösterici bir yazıydı yanlış anladıysan da özür diliyorum.

Türkiye Engelliler Platformu
Atanamayan engellilerin 'kota ve 10 bin atama' sorununa kulak tıkayan yetkililere cevabımızı bayramda yapacağımız açlık grevinde vereceğiz. 8 aydır verdiğimiz mücadelede çoğu arkadaşımız hastalandı, sinir hastası oldu. @kacsaatolduson
Arkadaşlar Engelliler Platformu açıklama yapmış

Birbirinizi yanlış anlamayın arkadaşlar. Marzeyi yanlış anladın sen.bu arada şimdi tekrar aradım bakanlığı. Ocak ayında açıklanması gereken kılavuzu yasal olarak açıklamadınız. İnsanlar örgütlenip bayramda greve gidecekler dedim özel kalemdeki sekreter şookk oldu. Ben grev hoş karşılanmaz ve kimse kolay kolay greve gitmek istemez dedim.sekreter Nerde grev yapılacak dedi ben de çalışma bakanlığının önünde dedim. Ne zaman dedi. Bayrama kadar kılavuz açıklanmasa bayramdan sonraki ilk iş günü dedim. Bana ekpss adayı mısın dedi evet dedim. Sabahtandır akın akın ekpss adayı aramakta. Bununla ilgili açıklamayı bakan yapacaktır dedi. Grev olacağını bilmiyorlardı. Galiba bu çok etkili oldu ve geleceğini düşünen arasın

Sabotaj

Arkadaşlar,

Hem FOX TV whatsapp ihbar hattına hem de dünkü aradığımız numarayı arayıp yükleniyoruz!

0312 296 5841
Bakanlık danışmanı...

Haydi bakanlık numarasını arayalım arkadaşlar grevi bildirelim... lütfen tekrar arayın ve sonuçları yazın

Aradım ama yine aynı kişi çıktı, tanıdı beni :) Hak da verdi açıkçası bu kadar aramamıza. Bir sürü insan daha da hastalandı, aramızda kanser hastası olanlar da var dedim. En azından siz de iletin her gün danışmanlara, yetkililere dedim. İletirim dedi.

Bakanligi aradim arkadaslar bende aclik grevi yapacagimizi soyledim haberleri varmis zaten telefona cikan iyi bir bayandi siz de arayin arkadaslar durumu yyukariya bildirecem dedi.

Alpxx

Arkadaşlar harikayız, harikasınız :)

Grev yapmayı planladığımızı söyleyelim telefonda.

FOX haber ihbar hattı'nı da unutmayalım.

Haberleri var dostum çünkü ben söyledim😂

Başka arayan var mı

Arayanların cvplarını bekliyoruz

Valla ben de söyledim :D Hatta sonunda öleceksek bile bunu yapacağız dedim :D

Arkadaşlar,

Aradım konuştum az önce,

Tatlı bir bayan çıktı sağolsun :) İlettim böyle böyle olmazsa grev yapıcaz falan diye. "Evet çoğu kişi bu yüzden aradı, notlarınızı iletiyor olacağım, basın ve medyayı takipte kalın şu an için" dedi.

Demek ki dünki yaptığımız telefon organizasyonunu üye veya üye olmayan herkes ciddiye alıp aramış ve görüşmüş, bu kadarını beklemiyordum açıkçası, teşekkürler hepinize :)

Yüklenmeye devam :)

Yarın tekrardan yüklenelim evet bu sefer baskı oluşuyor. Twitter dan da yüklenmeyi unutmayalım şimdilik

Hız kesmeden devam arkadaşlar :) Yarın da yükleniyoruz. Mutlaka sonuç alacağız!

Author
Kısa süreliğine bir WhatsApp grubu kurar mısınız bu hafta için. Amaç daha hızlı irtibat kurmak

Twitter İn bir etkisi yok şuan için telefon ve grev etkili

Memnuniyetle. Herkes numarasını özelden göndersin arkadaşlar, WhatsApp grubu kuracağız.

Benim açmama gerek var mı? Kardeşimiz açmış zaten?

Arkadaşlar merhaba,

Aşağıda bazı kanalların Whatsapp ihbar hatlarını yazdım.

Grev yapacağımız konusu hakkında yazıp yüklenelim arkadaşlar.

Durmak yok, eninde sonunda kazanacağız! :)

Show Tv WhatsApp İhbar Hattı Numarası: 0 533 701 91 61

Kanal D WhatsApp İhbar Hattı Numarası: 0 530 930 04 91

NTV WhatsApp Haber Hattı İhbar Numarası:0 532 306 30 30

Habertürk Tv WhatsApp Haber Hattı İhbar Numarası: 0 532 165 01 15

TRT WhatsApp Haber Hattı İhbar Numarası: 0 530 662 05 62

Star TV WhatsApp İhbar Hattı Numarası: 0 542 800 80 80

Üst Alt