Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS atamaları için sesimizi duyurmamız lazım!

yalnizadam Aynen,

Bu konuyu üye olmayıp inceleyen arkadaşlara sesleniyorum, arkadaşlar konu önemli 10.000 atamadan bahsediyoruz, herkes elini taşın altına koysun lütfen, öğleden sonra 15:00 gibi yükleniyoruz bu numaraya.

Siteye üye arkadaşlar aradıktan sonra ne konuştuğunu paylaşırsa sevinirim.

Hep beraber baskı kuralım kaybedecek birşey yok kazanmak için fırsatımız var

Evet doğru. İyi niyetli bir sekreter zaten farkedersiniz. Sayın Bakan ile görüşmek istiyoruz şeklinde talepte de bulunabiliriz. Saat 2'de başlayalım, 3 geç görünüyor.

İlk öncelikle atama hakkında bilgi alalım ve sonrasında Bakanla randevu talep edelim ?

Kesinlikle. Randevu da verirse gideriz yanına yani.

İlk önce şu atama bilgisini alalım sonra randevu talebi ve eğer olmazsa grev kararını bildirelim illa ki tutuşup bize ulaşacaklar
dreamer1 yok hocam ÖSYM sadece kılavuzla ilgilenir tarihi sayıyı bilemez o yüzden işimize yaramıyor :)

Destek yok mu arkadaşlar? 4-5 kişi tartışıyoruz konuyu:confused:

Aramak isteyen arkadaşlar için;

444 6796 (ÖSYM) (Çağrı Merkezi)

T.C. Devlet Personel Başkanlığı İzmir Cad. No:41 06800 Kızılay / Ankara
Santral:+90 (312) 408 70 00

Alo 183 - Sosyal Destek Hattı

0312 296 5841
Bakanlık danışmanı...

Aramalara başlandı mı ? Haydi hep beraber...

0312 296 5841
Bakanlık danışmanı...

Bakan Danışmanından Alınan Bilgiye Göre Gündemde Atamalarla İlgili Bir Bilgi Yok.... Buyrun burdan yakalım

Ben 11 dakika konuştum. Detaylarını buradan anlatmak zor olacak arkadaşlar benimle iletişime geçseniz daha kolay olur.

Author Hocam verdiğim bakanlık numarasını aradınız mı. Bana bakan danışmanının atamalarla ilgili gündemde bilgi olmadığını söylediler

183 ' ü aradım ; "Maalesef bilgimiz yok."

ÖSYM: "Bize ulaşan bir bilgi yok."

Devlet Personel Başkanlığı: Telefonu açmadılar

Bakanlık danışmanı: "Bilgimiz yok."

Arkadaşlar;

Sıradaki organizasyon ne olsun?

-CİMER ve BİMER'e yazalım.
-Tüm ajans ve (gazete,tv) kanallarına mail atalım.
-Twitter #hashtag etkinligi yapalım (trendtopic) gündem olalım.
- Facebook,Instagram, Twitter'dan Zehra Zümrüt Selçuk'u mesaj yağmuruna tutalım.
-Yürüyüş veya grev yapalım.

Author burda paylaşırsan memnun olurum, çünkü herkes detay,haber vs.. bekliyor.
yalnizadam Bana da " şu an için bize gelen bir bilgi yok" dedi. Hepsi anlaşmış sanki aynı cevap:confused:

Başka arayan soran var mı?

dreamer1 Bana bakan danışmanıyla görüştük bilgi yok dediler... Niye böyle oluyor anlamadım danışman bile bilmiyor mu ?

3 farklı birimle görüştüm. Bana da aynısını dediler ama biraz üsteledim. Bakalım artık hayırlısı.

Author Detaylarından bahseder misin biraz?
yalnizadam Evet bu konuşmalardan onu anladık.

Pes etmek yok,

Sıradaki organizasyona karar verip ilerleyelim derim.

Twitter hesabı olan, güncel olarak kullanan veya hesap açıp bize destek olmak isteyen özelden bana ulaşsın.

yalnizadam mesela?

Twitter 'da trend olduğumuz an yani hashtag yapıp gündeme oturursak garanti manşet olup haberlere çıkarız ki bu harika olur.

Arkadaşlar 11 dakikalık görüşme oldu. Epey sıkıştırdım ben, aslında aradığım birim sınavın yapılmasıyla ilgilenen bir birim ama mutlaka bilgileri vardır diye biraz sıkıştırdım kendisini. Bakanın programı yoğun olduğu için görüşme sağlanamıyor. İş tamamen DPB-ÖSYM ikilisinin arasında dönüyormuş. Yıllık programda atamanın KESİN olarak yapılacağı bilgisine ulaştım. Ancak sayı konusunda net olan hiçbir şey yokmuş. Zaten kontenjan dolmak üzere, 4-5 bin civarı boş kadro kaldı, %3'ten %5'e çıkarılma durumunun zor olduğunu, devletin atamalar konusunda kısıtlamaya gittiği gibi bilgilere ulaştım. Grev yapmayı düşünüyoruz dedim, siz yine de bayramdan sonraya kadar bekleyin muhakkak bir açıklama yapılacaktır bu konuyla ilgili, çünkü çok yoğun şekilde aramalar alıyoruz, sosyal medyadan yoğun talepler almaktayız şeklinde bilgi verildi. Tekrar ediyorum atama programı, sayısı, tarihi yani bizim şu an için ulaşmaya çalıştığımız tüm bilgileri kapsayan kurumlar DPB ve ÖSYM'dir dediler. 10 bin atamadan bahsettiğimde açık sayısına bakıldığında imkansız denildi. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Fethi Gürer, Hacı Ahmet Özdemir, Semiha Ekinci, Arzu Erdem vs vekillere ulaşalım

Author eline, sesine sağlık, teşekkürler bilgiyi paylaştığın için.

"İş tamamen DPB-ÖSYM ikilisinin arasında dönüyormuş" aynen öyle.

Arkadaşlar o zaman ÖSYM ve Devlet Personel Başkanlığı' na(DPB) Twitter, telefon, mail vs.. yoluyla yükleniyoruz.

Türkiye engelliler platformunun yaptığı açıklamar var adamlar kafadan uydurmadılar ya daha fazla sıkıştırmayalım diye öyle konuşuyorlar bence

Üst Alt