Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS atamaları için sesimizi duyurmamız lazım!

Arkadaşlar Whatsapp grubu açıldı oraya katılalım.

Lütfen özel hayatını konuşmayacak, gerginlik yaratmayacak sürekli canı sıkıldıkça yazı yazıp insanları rahatsız etmeyecek kişiler katılsın. Sadece ekpss atama sürecini hızlandırmaya yardımı olacaklar katılsın. Elimizden geleni yapalım hep beraber

merhaba bakanlık önünde bayramda yapılacak bi grevin etkili sonuç vereceyini düşünüyormusunuz

Arkadaşlar boşuna hayal kurup beklemeyin.Sağlam yerden aldığım bilgilerle Kasım da 2160 atama yapıacakmış.Hazırlanıp en az 95 almak lazım 2020 için.

arkadaşlar gelin 13 eylül cuma saat 11 de aile ve sosyal politikalar önünde buluşalım gelim elele verelim kotamız 100 de 5 e çıksın diyelim 10000 kadro diyelim artık atama yapılsın isteyelim.
ankara eylemimize Kesim geleceyim diyenler bana özelden mesaj atsın
eylül bize bahar olsun
507 082 0765

EKPSS için ses yok ama çalışan annelere 650 TL destek !

https://www.ntv.com.tr/turkiye/son-...mali-destek-aciklamasi,4kTqcUGLaUOElrBlMLY3lA

Sigortalı çalışan 10,250 anneye (0-60 ay arası çocuk sahibi ) ayda 650 TL

Ben buna karşı çıkmıyorum ama öncelikle istihdama yönelmek neden bu kadar zor nedendir bu inat ?!?!

Basit bir hesap yapmaya çalışacağım ;

1. Ayda 650 TL x 10,250 anneye = 6,662,500 TL (yazıyla ; altı milyon altı yüz altmış iki bin be yüz )
2. Bir düz memur ortalama 3,500 TL Maaş alıyor. Brütte 4,250 TL olsun 100-200 TL Fazla-Eksik yazmış olabilirim.
3. 6,662,500 TL / 4,250 TL (1aylık memur maaş) = 1567 tane memurun maaşına denk düşüyor.

Bunun makul bir izahını yapacak var mıdır ? 1500'den fazla engellinin istihdamına katkı sağlamak, onların hayatlarını kurtarmak, hayat standartlarını iyileştirip ailesine hatta kendi ailesini kurmasına destek olmak dururken ki mnünemura verilen maaşın vergi olarak geri dönüşünün daha hızlı olacağını da düşünürsek, niye zaten çalışan anneler öne çıkıyor. İlla kadınlar için birşey yapılacaksa ekpss yi geçtim çalışmayan evde çocuğuna bakan annelere verin.
Ama azcık mantıkla hareket edin ya... Bu milletin sağlıklısı da, engellisi de "gerizekalı" değil...

Sosyal yardım alan aile çocuklarına okul servisi ücretsizmiş

Yeni uygulamaymış

Müstehak herkese

(modlar banlar burdanda sesiimizi kesecekler güya)

Üst Alt