Kalem hanım bir yorum,
Dün başvurumu yaptım. Üniversite mezunuyum. Ellerimi yeterinde kullanamadığımdan işaretlyici yardımı talep ettim. Aile ve sosyal politikalar bakanlığı görevlileri ön kabul taahüt belgesinde ortopedik engelli ellerini kullanamaz yazdı. ÖSYM görevlleri, egelli raporumda ortopedi bölümü oran yazmayıp hastalığımdan beyin cerrahi görüşü uygundur yazılı. (Beyin cerrahisi bölümünde üst ekstriemite %40 ve diğer durumlarım yazıyor) olduğundan işlemlerde ortopedik engell yazamayıp tüm vucut kayıp oranınıı yazdı ve cevap kağıdı işaretleyemez yazdı. Bana ÖSYM YE DİLEKÇE yazmam gerektğini söyledi bende bugün durumu anlatarak ve engel durumumun daki belirsizliğin şahsıma sınavda işfetleyici yardımı verilecek şekilde düzeltilmesini istiyorum diye dilekçe yazarak aps ile yolladıım. Ayıca raporumda çalıştırılamayacağı iş niteliği bölümünde iki elini kullanacağı işler yazmakta. dilekçeye ön kabul taahüt belgesini, engell raporumu, ve ÖSYM den verilen kağıdı eledim. Hala çekincem acaba bana işaretleyici yardımı verilecek mi diye? Eğer yardım alamazsam yanarım. ÖSYM görevlisi dilekçe yaz idye net konuştu. dilekçeyi babama yazdırdım.İNŞALLAH işaretleyici yardımı alırım yoksa matemtikçi olmam anlam ifade etmez cevap kağıdını dolduramam. Varsa tebrübeniz,bilginiz, veya izlediğim yolda bir hata var mı?forumda yazdıklarınzı okuyorum, bana beni rahatlatacak, aydınlatacak birşeyler yazabileceğinzi düşündüm, saygı
larımla, cevabnızı bekliyorum