Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS coronavirus nedeniyle iptali edilir mi? [ERTELENDİ]

busbus1

Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
[SIZE=5][FONT=sans-serif]GÜNCELLEME: 28 MART 2020[/FONT][/SIZE][FONT=sans-serif]

Ösym sınav takvimi yeniden güncellendi [/FONT]
[FONT=sans-serif]Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı ([/FONT][FONT=sans-serif]EKPSS[/FONT][FONT=sans-serif]) 11 Ekim'de yapılacak.

[/FONT]
[SIZE=3]Ayrıntılar şuradaki bağlantıda[/SIZE]

arkadaslar ekpss coronavirus nedeniyle ertelenir mi iptal olur mu?

Nısanın sonunda olacağı için iptal edilme ihtimali düşük bence. Sınav salonlarını arttırıp kalabalığı azaltmaya gidebilirler belki. Bu ihtimale sığınarak ders çalışma temponuzu sakın düşürmeyin zararlı çıkarsınız derim şahsi düşüncem bu.

iptal olmalı bence ...virüs tehlikesi var çünkü

busbus

Sınavıbilmiyorum ama 9 ocakta bizler atandık ama hala iş başı yapmadık bekliyoruz artık sizlerin nasıl olur bilmiyorum

bende iptal olmali diye dusunuyorum ertelenmeli bana gorede bakalim hayirlisi

Sınavı atama olacağı tarihten önce yapsınlar olsak bile yine atamayı bekleyeceğiz ne farkeder.

Sınavın ileri bir tarihe erteleneceğine inanıyorum. Ayrıca büyük ihtimal Avrupa Şampiyonasıda önümüzdeki yıla ertelenme ihtimali yüksek.

Edilir, bence edilsinde hazirana ertelensin yksyede gircem iki sınavada haziranda girelim

Edilince değişen ne olacak ki virüs tamamen geçince mı yapacaklar ? ve vuruş hiç gececege benzemiyor Önümüzde osym 'nin msu sınavı var 29 martda o ertelenmez ise Ekpssnin de ertelenecegini sanmam

virüs sayısı artıyo...bu şartlar da sınav olması tehlikeli...psikolojimiz bozulcak yani ...😌

Bence ertelenmemeli.Sınava bir aydan fazla zaman var.Zaten alım sayısı düşük vs. vs...Tedbir alınarak girilirse bir sorun olacağını sanmıyorum.

Inşallah ertelenemez. Bu yıl çok çalıştım eğer atanamazsam gidip intihar edeceğim zaten. Issizlikten zor durumdayim.

hakanyildiz İnş. hocam.Zaten sınav iki yılda bir,tercih süreleri dersen onuda uzattıkça uzatıyorlar.Bari sınav ertelenmesin ki çalışan insanların emeği boşa gitmesin.

ve dediğim gibi Avrupa şampiyonası ertelendi. sıra bizim sınavda.

Arkadaşlar tedbirle sınava alınsın diyorsunuz ama immunsupresif insanlar var peki onlar ne yapsın

...virüs sayısı artıyo Turkiye de ...cok hizli bi sekilde yayiliyilo...aayyy psikolojimiz bozulcak...😌

Ben erteleyeceklerini düşünmüyorum ancak erteleseler bile 1-2 ay ileriye atarlar. Dolasıyla çalışanların emeğinin boşa gitmesini sağlayacak bir durum söz konusu olmaz.

19 Nisan 2020 tarihli Sağlık bakanlığı görevde yükselme sınavı iptal edilmiştir. 1 hafta sonrasındaki EKPSS sınavı da büyük ihtimal iptal edilir.

Okullar tatil ama dönem bitti sanırım. Bir çok yer kapatılıyor ya da kısıtlama getiriliyor.
Virüs olayı kontrol altına alınırsa okullardaki dersler yaza sarkabilir. Ertelenen sınavlar ve diğer şeylerde yaz aylarına sarkar.
Yani ertelenecek diye üzülmeyin. Sonuçta birkaç ay sarkacak siz de daha iyi çalışma imkanı bulursunuz.

EKPSS 2020 Sınavı İleri Bir Tarihe Ertelendi

EKPSS 2020 Sınavı İleri Bir Tarihe Ertelendi arkadaşlar

Hayırlısı olsun herkes için Rabbim bu salgın hastalığı tez zamanda ülkemizden ve dünyadan yok etsin
kurtarsın bizi

moralinizi bozmayın mayıs haziran gibi yapılır büyük ihtimal çalışmaya devam edin

Evet dediğim oldu. Evdeyiz madem bize düşen çalışmak çalışmak çalışmak. O değil sınav olana kadar salgın olayı olmaz bu durum biter de 2018'de sınava giren bizlere insanca bir atama verirler.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ramazan bayramı sonrası olur herhalde sınav yada kurbana yakın

3. Atamayı iyi bir sayıyla versinler sınav öncesi

ÖSYM başkanı atılan bir tweete ertelenecek dedi

Üst Alt