Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS coronavirus nedeniyle iptali edilir mi? [ERTELENDİ]

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün 26 Nisan 2020'de yapılacak olan EKPSS'nin erteleneceğini Twitterdan duyurdu arkadaşlar. Resmi açıklamanın ise gün içerisinde yapılacağını belirtti. Hepimizin hakkında hayırlısı ne ise o olsun.

Arkadaşlar ekpss sınavı ertelendi

[SIZE=4] arkadaşlar nisanda yapılacak olan ekpss sınavı iptal oldu bakan son dakika açıklama yaptı çok üzgünüm koranavirüs nedeniyle 😭[/SIZE]

Geç olsun güç olmasın. Önce sağlık arkadaşlar.

Ertelenebilir demedi "ertelenecek" dedi

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İnşallah çok uzatmazlar akışa göre bir tarih belirleyip bize bildirirler.Tercih işine dönmez...

Sınav ücreti 35 TL
Kayıt ücreti 10 TL
Gitti 45 TL Pluvia
Ben başvurmadım iyide olmuş ☺

Zorro

Niye gitsin tek benmi başvurdum başka ay olcak

Dua edinde virüs azalsın sonumuz geliyo

Kıyamet geliyo

sınav ertelendi diye derslere ara vermeyin sakin...krizi fırsata çevircem..daha fazla soru cozcem ...🤓...umarım şu virüsten en kısa zamanda kurtuluruz...

ertelenmesi kötü oldu bence olsaydık da kurtulsaydık

İptal değil erteleme olur.

ertelenir iptal olmaz bence virus nedeniyle ertlenmeli biraz daha calisiriz zaten sinava girince tercihleri 2 sene sonra yapiyoruz ha once girmisiz ha sonra tercih atama zor oluyor atananlar bile ise baslayamadi

busbus

Aynen sağlığınızı koruyun ertelensin durum kritik ben ve benim gibi bi çok arkadaşım başlamadı hala sınav girsenizde sonuç değişmeyecek

Hayırlısı ne ise o olsun. Umarım bayram sonrası hemen sınavımızı oluruz. Bu erteleme süreci içerisinde de bol bol soru çözüp daha iyi bir sonuç hedeflemesi yapabiliriz.

şimdiye kadar çalışmamış yada çalışıp da yetiştiremeyeceğim diğen kişiler için sınavın ertelenmesi resmen mükafat oldu
iyice odaklanıp dersleri iyi çalışın
sınavı hafife almayın
zira rakipleriniz çok çalışıyor

hele ki zihinsel olmadığı halde zihinselden sınava giren ve helalini haram edenler oldukça daha çok çalışmalısınız

bizim kuruma da ekpss den zihinsel olmadığı halde zihinsel işaretlenmiş diye atanmış biri
bipolar hastası
hemen kuruma şikayet ettim bu zihinsel değil diye
çünkü sınav çok kolaydı salak insan bile yapar diye ortalıkta dolaşıyordu sonra ağzından kaçırdı zihinselden girdim dedi
yönetime şikayet ettim hakkında işlem başlatılacak

siz siz olun helalinizi haram etmeyin zihinsel olmadığınız halde zihinselden sınava girdim banane ösym dekiler işaretledi derseniz hem haram maaş alacaksınız her ay hem de ilerde çıkarsa bu
maaşlarınız faizi ile geri alınacak

Zihinsel olmayıp zihinselden nasıl giriyorlar?

''26 Nisan 2020 tarihinde yapılması planlanan 2020 Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavının (2020-EKPSS) 20 Eylül 2020 tarihinde''

ertelendi

20 Eylül nedir arkadaş. bu erteleme değil, iptal olmuş resmen. erteleme beklenen bir durumdu fakat bu kadar uzun süreli ertelemeye şaşırdım doğrusu. bu birçok kişiyi mağdur edecek.

Herkes için hayırlısı sınavın kaderi değişti resmen ama herseyde bir hayır vardır engelli grubunda kronik rahatsızlığı olanlar diyabeti olanlar 1. Risk grubunda olduğu düşünülerek bence taa 20 eylüle attılar sınavı inşallah ozamana kadar virüs tamamiyle kontrol altına alınır hep birlikte atlatiriz

Doğru karar verildi arkadaşlar. Korona virüsü ciddiye alınması gereken bir virüs. Kronik hastalığı olanlar risk grubunda, ayrıca sadece engelliler değil herkes düşünülüyor görüldüğü gibi, 9 sınav ertelendi. Hayırlısı olsun. Umarım 2018'de sınava giren bizlerin mağduriyeti de giderilip hassas davranılıp 3. atama da yapılır bu süreçte. Herkes için hayırlı olsun. Çalışamayanlara mükafat oldu bu erteleme.

Arkadaşlar ertelenmesi doğru karar oldu. Çünkü birçok kronik rahatsızlığı bireyler varken bu sınavın ertelenmesi sağlıklı oldu. Geç olsun güç olmasın. Hayırlı olsun.

Ertelenmesi iyi oldu. Çalışma yönünden eksiği olan herkes için bir avantaj oldu ben dahil. Çalışıp eksiklikleri kapatmak gerek.
Sınavdan daha önemlisi olan sağlık var unutmayın.

Üst Alt