Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS coronavirus nedeniyle iptali edilir mi? [ERTELENDİ]

Merhaba aile ve sosyal politikalar bakanlığa atanan oldumu hizmetli olarak arkadaşlar kura ile

11 ekime ertelenmiş sınav tekrardan ais uygulamasınin sınav takviminde öyle yaziyor

EKPSS
Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı
2020-EKPSS 11.10.2020 10:15
24.01.2020 15:30
12.02.2020 23:59
11.03.2020
12.03.2020 23:59

İlk ertelendiği zaman bayram havasi yasayan arkadaslar bu gidişle kimse bayram havasını yazamayacak iptal olur yada ileriki seneye ertelenir bizden öncekilerin sınavını yapmak için

Hocam merhaba
Merhaba aile ve sosyal politikalar bakanlığa atananıpta göreve başlayan oldumu hizmetli olarak arkadaşlar kura ile

Ben bişey sormak istiyorum. Bu sınav olduktan sonra hemen atama olmuyor iki sene bekleniyor yazmış farklı yerde arkadaşlar doğrumu acaba. Öğretmenim.

Ekpss ilk gireceğim fazla bilgim yok o yüzden sordum çok bekleniyor öğretmen ataması için

Sınavı yine ertelediler. 6 ay var. Alımda gecikir zaten çok alım yapmıyorlar. 30 yaşındayım. Iktisat mezunuyum. Bu gidişle intihardan başka çarem kalmayacak gibi. Is bulamadım Yaşım gecti

Ekpss Kura hakkinda bilgi

Bir arkadaşim soruyor; ilk defa ekpss kura için murcaat yapacak. Muracaatlar nisanin son haftasindan itibaren yapilacakti.Corona virüsten dolayi, muracaat tarihi değiştimi?

20 Eylüle alınan sınav son değişiklikle 11 Ekim 2020 tarihinine çekildi. (Güncel değişiklik 28.03.2020 de yapıldı.)

bu ne arkadaş o kadar zaman boşuna mı çalıştık şimdi biz o tarihe kadar insan bildiklerini unutur nalet olsun ne mikrop ne pislik bir hastalıkmış Allah kahretsin... :( :(

Ekpss 2020 kura başvuru tarihi ertelenmiş

Evet Beyler Başlıktada Yazdığı Gibi Ekpss Kura Başvuru Tarihi 28.04.2020 - 12.04.2020 idi
Şuanki Ösym Takvim'indeki Gösterilen Tarih 15.10.2020 :mad:

Ekpssnin 11 ekime ertelenmesinden mutsuz olan var mı benim gibi?

Keşke bu virüs olmasaydı sınav 26 nisanda olsaydı da en azından yüksek puan alırsam bir umut doğardı. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda

Bende aynı fikirdeyim 4 5 ay sınava çalıştım emeklerim ziyan oldu ama yapacak birşey yok hayırlısı ne ise o olsun.

herşeyin hayırlısı virusten korunmaya bakmalıyız

Ertelenen Ekpss ye başvuru tarihi uzatıldı mı bilgisi olan var mı?

atesing

[FONT=sans-serif]Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı ([/FONT][FONT=sans-serif]EKPSS[/FONT][FONT=sans-serif]) 11 Ekim'de yapılacak[/FONT]

Üst Alt