Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS coronavirus nedeniyle iptali edilir mi? [ERTELENDİ]

Ertelenmesi gerekiyordu ama 5 ay ertelemek nedir ya oldu olacak 2021 de yapsaydilar sinavi. Sinava çalışacağız diye ise girmedik zaten hic bir isyeride kabul etmiyor o ayri mesele

Öyle valla ya 5 ay ertelenmiş eylülde,normal kpss ertelenmemiş ndense bizimki erteleniyor

Sevgili arkadaşım raporunda zihinsel yazıyorsa kimse birşey diemez diye düşünüyorum. Bende aldım okbden ruhsal ve duygusal yazıyor. Zihinselden girme ihtimalimiz yok. Eğer arkadaşta zihinsel ibaresi varsa olay bitmiştir. Geçen gittim ekpss başvurusuna raporda inceliyorlar neyse onu yazıyorlar. Eski yönetmeliğe vs göre mi almış acaba raporu ?

6 ay yuh yani...İnsaf...Diğer sınavlar 1-2 ay erteleniyor?Bizim sınav 2 yılda bir yapılıyorken 6 ay ertelenmiş.

Arkadaşlar merhaba , Ekpss sınavının 6 ay gibi uzun bir süre ile ertelenmesi gerçekten üzdü beni. Emeklerimiz çöpe gitti gibi geldi bana . Ekpss gözümde değer kaybetmişti artık tam soğudum . Saygılar

Arkadaşlar senenin basında beridir çalışıp emek harcıyoruz, sınav temmuz veya ağustos gibi makul bir tarihte yapılabilirken neden 6 ay erteleniyor. Sınavın öne çekilmesini isteyen arkadslar lütfen 2 dk nizi ayırıp cimere yazın, eli kolu boş durmaktan ıyidir. Sinav tarihini talep edersek öne çekebilirler

Hocam buraya yaşamı bir şey değiştirmez lütfen cimere yazin

6 ay haksızca bir ertelemedir. Lütfen cimere yazın hocam bir şey yapmamaktan iyidir

Sınavın ona çekilmesini istiyorsak cimere yazın lütfen. Burdan kimse bizi duymaz

6 ay haksızca bir ertelemedir. Lütfen cimere yazın hocam bir şey yapmamaktan iyidir

ertelenir de 6 ay ne demek ya çalıştıklarımızı unuturuz o zamana kadar

Hiçbir şey belli değil ki ne 6 ayı
Belki de hiç yapılmaz.
Coronaya çare bulunmadıkça....

Belirsiz diye 6 ay, koronaya çare bulunmazsa o da ertelenebilir.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

_Kuzey
hocam siz hangi bölümden gireceksiniz sınava

Skolyoz23
hocam Allah razı olsun şikayet ettiğiniz için çünkü o insan denilen şey binlerce insanın hakkı boğazından geçiyor, ve ileride belkide çocuklarına da bu haramı yedirecek yazık ayrıca o veren doktoruda şikayet etmek lazım bence bu rapor olayına bi hal çaresi bulunması lazım

Konulara tamamen hakim olmak için işten çıkıp ders çalışmaya başladım, tam hazır hale geldim derken 5 ay ileriye attılar. Benim içim çok kötü oldu. Her şeyin fazlası zarar, ders çalışmanın bile. Umarım hayat normal akışına döner de, biz de erkene alınması için gerekli baskıyı yaparız.

sabah saatlerinde öğrenir öğrenmez cimere yazdim yine karsimda ypay zeka varmis gibi cevap verilmis pek ise yaramiyor ama deneyin sizlerde

6 ay çok kötü. Gece gündüz sinava çalıştım. Şu anda çok kötü durumdayım. Bu nedir ya. Bu gidişle intihardan başka çarem kalmayacak gibi

Arkadaşlar durum gerçekten ciddi. İş yerim normalde yıllık izni bile zor verirdi idari izin verdi kendileri. Bence bunu anlayışla karsilamaliyiz.

kenan91 Hocam o kadar hazırlandım motive oldum.Tam bitti derken bu illet çıktı.Yine sil baştan 6 ay daha.Kısır döngüye girdik.Her şerde bir hayır vardır diyelim .Hakkımızda hayırlısı.Evet durum ciddi ,bu süreçte hepimize bol sabır ve sakinlik diliyorum ...

_Kuzey aynen bol bol konu tekrarı için süre aslında. Bence olumlu düşünüp fırsata çevirmek lazım

Artı_Noksan Ben epilepsiden aldım, zihinsel işaretlemişler raporu başhekim yardımcısına gösterdim gün içinde düzelttiler... Bizzat başıma geldiği için garip gelmedi.

Son düzenleme:
... disiplinli olarak nasıl ders çalışıcaz acaba ...benim psikolojim bozulmaya başladı...her gün evde durmaktan...ara vermicektim derse aniden motivasyonunum bozuldu evde kapalı kalmaktan....🤔...çözüm bulmam lazım derhal...🤔

sınavın ertelenmesi çok kötü oldu eylüle kadar insan bldiğini de unutur... :( :( :(

yarınımız belirsiz ekonomik açıdan ve sağlık açısından.bitek sen ben değil bütün herkes.bence bu kaygı edilmek için daha arka sırada olmalı.

herokobra Bu gidişle giremeyeceğiz galiba hocam.Öyle görünüyor. doğaevrim Biraz ara ver bence bir nevi mola gibi düşün.Ben ara verdim çalışmalara motivasyonum iyice bozulmasın . Malum ,süreç sinirlerimizi iyice yıprattı.1 Nisandan itibaren tekrar devam edeceğim.Bir altı ay daha! Filozof olacağız bu gidişle,yakında atomu parçalarız...

Son düzenleme:
_Kuzey...evet ben de ara vermek zorunda kaldım.. evde kapalı kalmaktan...kendimi robot gibi hissetmeye başladım çünkü...🤔...milletvekillerine ilkokul diplomasını yeterli görüp ...engellilerden atom fizikçisi gibi ders çalışmasına bekleyen sistemden nefret ediyorum bu arada ...🤓

@_Kuzey

hocam neden bölümünü söylemekten çekiniyorsun onu analamdım, sen bana bölümünü söylesen nolur söylemesen ne olur ki. benim sormamdaki amaç hani birbirmize yardımcı olabilmek

@ismira86 @yellowhdred35
siz hangi bölümden giricektiniz sınava

herokobra...gene o soru gene cevap alamadın Kuzey den...en sonunda yeter artık sen bana hangi bolum de okuduğunu söylesen ne olur soylemesen ne olur deyip patladın...😹...kızma lütfen şaka yapiyorum...🤓

herokobra Çekinecek ne var ki hocam ? Neden çekineyim ? İktisat 3 halen devam ediyorum.Bitmediği için ve önemsiz diye yazmadım olay sadece bu.Kusuruma bakma sen ...

Üst Alt