Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS engel grubu değişikliği için dilekçe verip sonuç alan var mı?

muhendis3232

Aktif Üye
Konular
79
Reaksiyonlar
55
ekpss engel grubu değişikliği için dilekçe atan varmı nerdeyse 2 hafta oldu hala sistem aynı? sizde durumlar nasıl aradım işleme aldık diyor ama değişen birsey yok :)

ben varım geçen hafta salı günü ösym burosunda elden verdim dilekçe dün aradım işleme alındı diyor daha öncede aynısını dedi. bende peki son dilekçenin sonucunu nasıl öğreneceğim dedim. öğrenemezsinin ancak aday işlemleri sayfasından bakabilirsiniz dedi. hergün hersaat bakmaktan bıktım o siteye.

evet bende işitme engeli olan rapor var genel yazdı tabi bende bilmiyordum osym kaydolduk yeni taahütü yolladım bakalım hala bekliyoruz. sizdede mi hata oldu?

dün başka konuda anlatmıştım istanbuldayken genel engelliden girdim ilkokul öncesi için raporları hazırlamak için ankaraya gitmem gerekiyordu. neyse bu sınavda evrakları hazırladım osymye verdim cevap bekliyorum.

evet hatırladım ama sizin durum anca sınav zamanı bellli olur gibi sınav giriş kağıdında yazar nette ilk okul öncesi işitmeden girenlerde farklı birsey yazmıyor arkadaştan biliyorum

Bende gönderdim evrak ulaştı gözüküyor, ptt sisteminde fakat engel bilgileirm değişmedi.

Az önce ÖSYM yi aradım evrağımın 03.03.2014 tarihinde büroya ulaştığı konusunu paylaştılar, fakat sistemde herhangi bi değişiklik yok....

o zmaan herkesin böyle başka seyleri değiştirmişler arkadasların mezuniyet tarihi ortalama hangi eğitimden girecrği bi bizimki kaldı

benim mezuniyet tarihimde yanlışlık vardı ösym gönderdiğim dilekçenin 28.02.2014 de ulaştığını söyledi. ama hala düzelmedi

benimde mezuniyet tarihmi yanlış girmişler. geçen perşembe yolladım 6 martta dün aradım işleme alındı dedi ama hala sistemde gözükmüyor bu nasıl iştir ya.. daha önce kpssye girmiştim mezuniyet tarihim dogruyken yeni sisteme geçilirken yanlış geçmişler böyle bişey varmı ya

ben attım aradımda işlemde dedi ben gerekeni yaptım daha bi sıkıntı olmaz demi dedim hayır dedi gerisi önemli değil

Son düzenleme:
ÖSYM Genel Merkezi ' Bilkent ANKARA ya bizzat başvuru yaptım. Sistemde 2012 ÖMSS de kayıtlı eski raporumun yerine yeni raporumu sundum. Bilgilerimin güncellenmesini - hastalık durumu engel durumu engel oranı değişmesini istedim. İşleme aldıklarını iki gün içinde güncelleneceğini belirttiler. Takip edebilmek için de bir barkod verdiler. Bu tür düzeltme işlemleri için 17 Mart tarihine kadar başvurulabileceğini söylediler. Bilgilerinize.

ya 2 dk iş memur zihniyeti işte hemen yapsada aynı maaşı alacak 1 hafta sonrada yapsa aynı maaşı alacak bari biz böyle memur olmayalım arkadaşlar arkamızdan konuşulmasın :) işleminde değişiklik olan burdan bizi habeerdan ederse sevinirm

bu türden başvuruları biriktiriyorlar, son düzeltme müracaat tarihine kadar.. Arşivden evraklar geliyor ve güncelleniyor. bana iki gün içinde ekranda görülebileceği söylendi, zorluk çıkarmadan ve güler yüzle yaklaştılar Bilkent ÖSYM merkezindeki görevliler. hatta dilekçemi kendileri doldurdu. Başka Engelli arkadaşlarımız da farklı talepler ile oradaydılar ve yardımcı oldular, ancak posta ile yapılan müracaatlar da durum nedir kim ilgileniyor bilmiyorum. başvuru var ise elbette düzeltirler.

ilk sınavda tüm kurumlar ve kişiler acemiydi, ne yapacaklarını bilemiyorlardı, şimdi biraz olsun sistem oturdu. Sahte Rapor, diploma vs gibi durumlar kontrol ediliyor. pek çok kişinin mağduriyetinin giderileceğine inanıyorum

Bende rapor yenilemiştim oranım değişmişti aradım ama yollamanıza gerek yok oran değişmesi sorun değil dediler ?

ben dilekçe verdim ama henüz sonuc alamadim değiştirilmedi ama ösym tarafından arandım mart ayı sonuna kadar değişiklk olmazsa bize bildirin dediler

yok ben ilk kez başvurdum ilk başvurum esnasında memur yanlış girmiş cahil ben %80 şizofren hastasıyım engel grubum ruhsal girmesi gerekirken zihinsel girmiş cahil bende onu duzeltmeye calisiyorum

bence ekpss başvurularını alan arkadaşlar eğitimli olmasi lazım çoğu bilmiyor engel grubunu bile girmeyi bilmiyor üstelik aile bakanlıgından gelen yazi oldugu halde yanımızda adamlar engel grubunu girmeyi bilmiyor bu kadar cahillik olmaz ya bu insanlara eğitim verilsin yada sadece eğitim almış kişileri belli yerlere konulsun sadece oralardan başvuru kabul edilsin. sonra adamın yaptıgı yanlışlıgı engelli ugrasiyor düzelttirmeye düzeltme işi tam komedi internete sayfanıza giriyorsunuz referans numarasi aliyorsunuz ösym genel dilekçe örneği çıkartıorsunuz dolduruyorsunuz meramınızı anlatıyorsunuz aile bakanlıgı kagıdı engelli raporu butun evraklartı tekrar ekleyip osym ye göturuyorsunuz ...görme engelli duyma engelli diger engel gruplari veya zihinsel gruplar bu işlemleri nasıl yapsın sayın ösym

evet bende giremiyorum.ais manyağı olduk.artık ezberledik adresi.

yok güncelemden değil büğün ygs sınavların giriş belgeleri veriliyor o yüzden yüklenme var kolay değil 2 milyon kişi giriyor ünüversite sınavına

berussa16;

ne düzeltimiş hocam ne zaman yolladınız onlara ona göre bizde arayalım osym yi?

eğitim bilgilerinde mezuniyet tarihi yanlış girilmişti 6 martta yollamıştım dilekçeyi. sistemde gözükecek dediler bugün baktım düzeltmişler mezuniyet tarihini.

ben 4'ünde yolladım dilekçeyi hatta bizzat osym burosuna elden verdim hala onaylanmamış hani işlem sıralarına göreydi yalancı şerefs.z...

Düzenleme işlermleri için 17 Mart a kadar süre vermişler bu tarihe kadar başvurulabiliyor, o tarihe kadar yapılan başvurular ekrana işlenmeye başlamış, hemen bugün olmayınca seşefs.z.. mi oldu adamlar?

Nagihan07;

bugun yada dunle alakası yok ben ayın 4 martta verdim dilekeçeyi. işlem sırasına göre düzenlenecek demelerine rağmen benden 3 gün sonra verenin dilekçesini işleme sokup bana yalan söyledikleri için dedim onu. ayrıca 17 mart'a kadar değil 14 marta yani yarın son gün. ais sayfasında yazıyor.

bende 28 şubatta yolladım 3 martta teslim almışlar işlem sırasına göre dedi demekki alakası yokmuş..

valla nasıl oldgunu bilemiyorum ben ösymyi aradım sadece sistemde gözükür dediler ama şunuda unutmamak gerek benimkisi sadece ufak bir tarih düzeltmesiydi... dediğim gbi ösymye baglı bir şey.

Üst Alt