Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS engel grubu değişikliği için dilekçe verip sonuç alan var mı?

bende yazayım bimere ama çok yazdık bu ara :D ciddiye almıcaklar artık bizi :D inş açıklansada rahatlasak

en kısa sürede sizinkiler de değişecektir ;)

inşallah limon.
sen ais sayfasında nerede gördün o yazıyı? engel bilgilerinde ve başvuru görüntüle sayfasında yazıyor mu?

dilekçem kabul edilmiş işaretleyiciyi vermişler keşke sadece işaretleyici alabilseydim ama okuyucuyla birlikte vermişler bunada şükür

28.02.2014 tarihinde mezuniyet tarihindeki yanlışlığın düzeltilmesi için dilekçe göndermiştim. Az ön önce kontrol ettim düzelmiş.

[FONT=Comic Sans MS]alijcihn [/FONT], engel bilgilerime girdiğim zaman sağ üst tarafta özel durum secenegi gelmiş altında da ilköğretime başlama yaşı öncesi işitme özrü edinmiş yazıyodu. başvuru kayıt görüntüle de de değişmiş her ikisinde de değişişyo.

Son düzenleme:
merhaba bende işitme engelli icin ilkogretim baslama yası oncesı icin dilekce gonderdik.bugun aradık.1 ay oldu neden hala işleme almadınız dedik.cevap şu dilekceler o
kadar cok ki oyuzden diyor peki hepsine bakacakmısınız dedik evet bakacagiz dedi bakalım Hayırlısı olur.

bgn de birtti durum negatif :D hala yok çıldırcam

Melek..;
memur zihniyeti işte 17 nisana kadar yapacak acelesi yok. bgn hepsini bitirsede aynı maaş bitirmesede aynı maaş :D

arkadaşlar bende okul öncesi engelliyim bunu nASIL belgeleyebilirim yardım edin lütfen moralim bozuldu ders çalışasım kalmadı

geçti o iş ridos 14 mart son gündü bundan sonra belgelemen işe yaramaz 2016 sınavında yaparsın

Muhendis mecbur yapacak.
Suprizim var bugun bir bakim dedim baktim okul oncesi engelli yaziyor.:))

Melek..;
hadi gözün aydın:) darisi başıma ben sadece ek 20 dk için uğraşıyorum sonradan oldu bizimki :) ne zaman yollamıştın dilkeçeyi melek ya bunlar sıraya göre yapmıyormu 3-4 martta ellerine geçmiş ama hala yok :D

Dilekce 28 subatta yolladim ve 3 martta ellerine gecmis.bugun oldu cok sukur insaallah olur.

Melek..;

bende 28 şubatta yolladım 1-2 gün içinde olur inş..melek ilerde arkadaşlara yardım açısından ilkokul öncesi olduğunu nasıl kanıtladın? özel eğitime mi gittin işitme testinimi yolladın ?

Merhaba okul oncesinden isitme cihazi kullandigima dair raporum vardi benim buludugum ilde ozel egitim veren okul yoktu.

benimkide düzelmedi onda skntı olucagını sanmıyorum dilekcemizi yolladık sorun olsa ararlar zaten görevliyi aradıgımda rahat olabilirsin sorun olmaz demişti.

şu an baktım benim engel durumum değişmiş haberiniz olsun arkadaşlar.

bende kontrol ettim düzeltilmiş, mühendis sende durum nedir?

hala aynı yaw daha bnm dilekçeye bakmadılar heralde:(

alijchan;

senle biz kaldık heralde dostum bi :D bide sen bak snn ne alemde değişmişmi

Dernekte 2 öğrencim başvuruda bulunmuştu ikisi içinde cevap geldi. Birisi işaretletici istemişti işaretletici vermemişler 16 punto cevap anahtarı vereceklerini bildirmişler. Diğer öğrencim ise dil ve konuşma bozukluğu olarak talepte bulunmuştu. Dilekçisi kabul görmüş ve 80 dk yükseltilmiş sınav süresi.

Hoca01;

hoca bende ek süre için başvurdum arkadaşa sorarmısın sayfanın neresinde yazıyor ne olarak yamışlar ek süre mi yazmışlar. bu arada aradım osym yi sıra gelmemiş olabilir dedi bu haftada düzeltme devam ediyor perşembe cumaya kadar düzelmezse arayın tekrar dedi

osym ais' de başvuru bilgileri sayfasında sınav süresi ile ilgili bir bölüm yok, nerede yazıyor bende göremedim

muhendis3232;
tamam Benim gayem düzeltebilmek sınava yetiştirmek degil sadece belgeliyemiyorum nasıl bir yol izliyebilirim raporu veren doktor bunu belgeyebilir mi acaba

arkadaşlar 5 dk önce aradılar osym den ilkokul sonrası işitme olarak sizi yazıyorum dedi bayan. toplam 47, işitme-- olarak sistemde görünüyor. sonunda düzeldi diğer arkadaşlarında düzelir inş

hayırlı olsun abi bide beni aydınlatabilseydiniz çok iyi olurdu

bitek benm düzelmedi hala neyi bekliyolar anlamadım :mad:

Üst Alt