Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS engel grubu değişikliği için dilekçe verip sonuç alan var mı?

ridos;
sorun ne?

volkan26;
hallederler benimde umudum yoktu bizzat aradı kadın :D telefonda dzeltti

abi ben okul öncesi engelliyim fakat daha yeni rapor çıkardım. işitm cihazıda doktor kullanma dedi rıhatsızlıgın daha çok hızlı ilerler ve bu nedenle eliimde belge yok belge olmadıgı icin de bunu kanıtlıyamıyorum . Acaba doktor dogustan engelli olduguna dair rapor yazabilir mi... lütfen yardımcı olun bana iyi çalışmalar

ridos;

sanmıyorumki öyle birsey olsun yapacağı şu olur ilk okulda hiç işitme testi yaptırdınmı? yaptırdıysan o hastanenin arşivinden istemek

işitme testi yaptırmıştım fakat özel hastane idi devlet hastanesinde yooktu bizi oraya göndermişlerdi. Şimdi o bina bile yıkıldı :D

okul öncesi işitme engelli olanlar sınav giriş belgesin işitme mi yazıyor yoksa işitme -1 mi yazıyor

biraz önce bi arkadaşın belgesine baktım ilkokul öncesi işitme yazıyor

OZAMAN BENİM İŞİTME Yazdıgına göre genel girecem ... çünkü ogun gittim aile sosyal politikaya dedi okul öncesi kaydetmişolmam lazımdı... demekki öyle yapmamış ben şimdi 95li yıllardaki işitme testini nerden bulacam yaw

Üst Alt