Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS engel grubu değişikliği için dilekçe verip sonuç alan var mı?

17 nisana kadar süresi var :D ben artık bakmıyorum derse devam

ÖSS için verdiğim dilekçe ile düzenleme yapılmış ekranda görülüyor - İşaretleme yapamaz diyor ancak İşaretleyici verildiğine dair bilgi yok. ÖMSS için verdiğim dilekçe halen aynı, düzenleme görülmüyor. değişiklik olan var ise bizimle paylaşabilir mi?

benim eğitim bilgilerim güncellenmiş.ösym ekpss başvurumda kendisi eğitim bilgilerimi de kendileri güncellemiş bu sabah.
darısı başınıza :D

hadi gözünaydın darısı bizim başımızaa bende de bir değişiklik yok hala

romulus;

darısı başımıza 28 şubatta yolladık 3 martta teslim almışlar hala aynı :D neye göre bu ya bir sıra yokmu bu işte..dilekçeni ne zmn yollamuştınız

ben 12 mart yada 13 mart perşembe gönderdiğimi , cuma günü teslim aldıklarını hatırlıyorum.

ara ara devamlı aradım telefonda onları ,en son cuma akşamı aradım. galiba benden bıktılar bu sabah 08.00 de baktığımda eğitim bilgilerimin güncellenmiş olduğunu gördüm. :D

Devamlı bence sizde ösym yi sürekli arayın 1 gün aralarla.aramayınca bekletiyorlar.

birde şunu soruyorlar telefonda,tamam teslim aldık ama raporunuzu veya diplomanızı noter tastikli göndermeniz gerekiyor.
kopya diplomaları teslim alsalar dahi işleme almıyorlarmış.
orjinaline yakın ikna edici belge görmek istiyorlar.

oo sana torpil geçmişler o zaman bune hız bizimkilere bakan yok yollayalı 17 gün oldu..şimdi aradım sadece sistemde dilekçeniz geldi olumsuz bir durum yok diyorlar yani hiçbir bilgileri yok onların 100 defada arasak aynı şeyi diyecekler..sadece sayfayı takip edin diyorlar detaya girmiyorlar..

pardon da bu yaptığınız haksızlık değil mi? kendinizi bu kadar rahat ifade edebildiğiniz bir ortamda ilkokul çağı öncesinden sınava girmek neyin nesi. Bahsettiğimiz sınav 2+2nin 4 ettiğini bilmeyenler için, kendini ifade edemeyenler için, konuşamayanlar ve konuştuklarını anlamayanlar içindir. Peki siz 2+2nin 4 ettiğini bildiğiniz halde bu sınava girmeye çabalamanız adil midir? Kaldıki kazansanız dahi bunu bir başarı olarak mı göreceksiniz.

mühendis , banada aynısını diyorlardı.rapor gönderdiysen sanırım incelemeye almışlardır.

romulus;
aldılarda sonucu yazsalar rahat etsem :)

YiRiZMa;
hocam devlet böyle birseyi uygun görmüş insanlarında hakkı doğustan işitme kaybı olan biri ise o sınava işitme engelli olarak girmesi kadar doğal birsey yok ben zaten genelden gireceğim sadece ek süre için dilekçe attım. ilk okul öncesi için atanları bilmem.

YiRiZMa;

bi bitmediniz ya. nerden biliyorsun soruların kolay olduğunu? ayrıca bal gibi hakkımız olmasına rağmen nasıl haksızlık oluyor? aç gir ömss 2012'ye ilkokul öncesi işitme engellilerin sorularına bak. çözebileceğini bile sanmıyorum genel sınav daha kolaymış dersin.sadece ek süre farkı var. ha sahte raporlarla ilkokul öncesi olarak başvurmak isteyenlere sesleniyorsan bişey demiyorum fakat hakkımız olan bişeye haksızmış gibi davranma.

ek süre hakkı genel gruptan girecek işitme engellilere zaten veriliyor. bunun için dilekçeye gerek olduğunu sanmıyorum. ha sen daha önce farklı bir engel gurubundan sınava girmişsen ve şimdi ek süre için onu değiştirmek istiyorsan ona birşey diyemem. bunda yanlış birşey yok.

[FONT=sans-serif]İşitme [/FONT][FONT=sans-serif]engelli[/FONT][FONT=sans-serif]ler[/FONT][FONT=sans-serif]den[/FONT][FONT=sans-serif] ilköğretime başlama yaşı sonrası [/FONT][FONT=sans-serif]işitme [/FONT][FONT=sans-serif]engelli[/FONT][FONT=sans-serif] olanların [/FONT][FONT=sans-serif]aynı [/FONT][FONT=sans-serif]müfredatı okudukları, karmaşık ve uzun paragraflar içermeyen sorular ile hazırlanmış [/FONT][FONT=sans-serif]testlerde [/FONT][FONT=sans-serif]diğer [/FONT][FONT=sans-serif]engel[/FONT][FONT=sans-serif] grupları içinde bulunanlar[/FONT][FONT=sans-serif] ile aynı so[/FONT][FONT=sans-serif]rulara cevap verebileceklerin[/FONT][FONT=sans-serif]e [/FONT][FONT=sans-serif]ancak,[/FONT][FONT=sans-serif]algılamada gecikmeler olacağından [/FONT][FONT=sans-serif]sınav süresinin 1/3’ü kadar ek süre [/FONT][FONT=sans-serif]verilmesine[/FONT]
[FONT=sans-serif],
[/FONT]

YiRiZMa;

evet memurun hatası yüzünden uğraşıyoruz işitme yerine genel yazdı sonrası işte bu durumlar..............

banada zıhınsel yazdı ıtıraz etmeye gerek yok

benımkınde zıhınsel yazdı ıtıraz etmeye gerek yok

:) o yazsada osym düzeltiyor zaten rapora uygun değilse yazılan neyse o yazılıyor.

ösymnın sıtede zıhınsel yazıyor bıde raporda zıhınsel davranıs bozuklugu yazıyor

19 mart oldu, elden verdiğimiz dilekçe halen işleme alınmamış.. durumunda değişme olan var mı? henüz başlanmamış mı ekrana işlenmeye

dün aradım 17 nisana kadar belli olur dedi. niye bu kadar uzun sürüyor anlamış değilim. aynı durum ales sınavı içinde sorun yaşadım. düzeltilirse otomatikman ales başvurusunuda düzeltirler dedi. ama neden bu kadar uzun bekleyiş hala anlamış değilim. 4 martta verdim dilekçeyi aradan tam 15 gün geçti :S

alijchan;

28 şubatta yolladım henüz değişiklik yok..

25 mart oldu hala aynı:) değişen varmı ona göre arayım bir sorun olduysa

28 ŞUBATTA gönderdim değişmemiş hala engel grubu
benım sol kulakta işitme sedef hastalığı ve artrit bana verilen formda ortapedi olarak yazdı bakalım sonuç bekliyoruz

benimde değişmemiş hala. bunlar dilekçeleri nerelerine soktular. hayır daha önce ömssye girmesem şak diye sisteme gireceklerdi. bende kabahat girmeseydim ömss'ye. 1 ay olacak nerdeyse. güya 3-4 günde sonuçlanır dediler.

halen değişmemiş ; değişmeyecek mi kabul mu edilmedi dilekçeler açıklama da yapılmamış daha

Nagihan07;

arıyorum işleme alındı diyor yani bu ülkede o kadar kolayki snn benim dilekçemi adam yırtsa atsa ne yapacan kanıtlayamazsın..5 dk lık şey olumsuzsa olumsuz desinlerde bari rahatlayalım oda yok..

arkadaşlar benim bugün değişti çok şükür ilköğretime başlama yası öncesi oldugu kabul edildi

saol limon demekki artık değişecek bakalım bizimkiler ne zmn değişecek:) en kötü 17 nisanda öğreniriz

ben geçen gün bu konuyla ilgili bimere şikayette bulundum sanırım işlemlere başladılar. çok sevindim limon darısı bizim başımıza :D
sanırım gün içinde bizimkilerde belli olur mühendis kardeş :)

Üst Alt