Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS geçerlilik süresi 2 yıldan 4 yıla çıkarıyor. 2018'de 5000 personel alınacakmış.

Bu sene ekpss ye girmek istiyorum ama acik lisede okuyorum 1 yil icinde mezun olucam 4 yil gecerli derken aldigim puanla 1 yil sonra mezun olunca tercih yapabilecekmiyim bilgisi olan varmi bu konuyla alakali

Rabbim den başka sahibimiz yok inşallah puanlar düşer bu sınavda herkes atanır

Birde şu var memur olanlar var onlarda tekrar yükselmek için giriyorlar ve önümüzu kapatıyorlar bizlerin mağdur olmaması için onların bu durumdan vazife geçmeleri gerekli bir umidle çalışıyoruz Rabbim büyük
Atanamayan kişiler içinde iş imkanlarını cogaltsalar devlet kurumunda ve dayısı olan değil herkese imkan tanisalar bizlerin onu acilirda isteee diyecek söz cümle yok Rabbim en doğrusunu bilir ümidimiz Onadir nasibi olan bir şekilde yer ekmeğini hayırlı cumalar

E-KPSS 2018/2 Daha sonra ayrıca duyurulacaktır.

Yılda 2 defa mı yapılıyor EKPSS yardımcı olursanız sevinirim.

EKPSS sonuçları kaç yıl geçerli?

Arkadaşlar bu puanlarin 4 yıl geçerli olma durumu hangi sınavla başlıyor ben 2016 da girmiştim şimdi 2020 ye kadar devam edecek mi yoksa bu sınavla mı başlıyor.

Merhaba

KKELEBEKK

2016 da Sınava girdim fakat 2018 de Girmedim Raporum zaten ''Hayatı boyunca süresiz,'' Puanım Geçerli mi Bilginiz var mı Kelebek Hanım.?

2018 de 5 bin atama olacağı söylendiyse 2.500 2.500 olmak üzere ilk atama ve ikinci atamalar arasında ne kadar süre farkı olur acaba? Lisans düzeyinden girdim sınava son senem bitecek okul, mezun olduktan hemen sonra bir atama yapılırsa lisanstan direk girebilirim değil mi arkadaşlar? Yardımcı olursanız sevinirim

EKPSS geçerlilik süresi ne kadar?

Arkadaşlar merhabalar aklıma takılan bir şey var ve bu konuda net bir bilgi bulamadım. Artık EKPSS geçerlilik süresi 2 yıldan 4 yıla çıkarıldı biliyorsunuz. Bu geçerlilik süresi 2018’den itibaren mi başlıyor yoksa 2016’dan itibaren mi? Mesela işkur ilanlarında sürekli 2016 ve 2018 EKPSS puanlarını baz almaya başladı. Aynı şekilde merkezi atamalarda 2016 yılında girenler 2016 puanıyla 2018’deki atamalara dahil olabiliyor mu? Bilgisi olan arkadaşlar cevap verebilirse sevinirim.

Evet 2016 yılından itibaren geçerli, yeni EKPSS yönetmeliğinde 2 Şubat 2018 tarihi itibariyle değişiklik yapıldı. Daha önce yapılan açıklamanın gereğini yapmak üzere,

1- EKPSS sonuçlarının ve kura kayıtlarının geçerlilik süresi 2 yıldan 4 yıla çıkarıldı.

2- Her iki yılda bir EKPSS yapılmaya devam edilecek. Ancak aynı dönemde sadece bir EKPSS sonucu geçerli olacak ve öğrenim durumu farklı ise sadece üst öğrenim sonucuna ait yılın EKPSS'si geçerli olacak.

Life
Teşekkür ederim gerçekten. Ancak 2016'da girenler bizim önümüze geçecekler bu sistemle. Branş sıralamaları nasıl ve neye göre yapılacak? Sonuçta 2016'daki sınavla 2018'deki sınav bir değil. 86 puan (lisans-işletme) aldım ve şu dakikadan itibaren atanamama korkusu sardı beni

Herkes aldığı puan ile atandığı için korkmanıza gerek yok, 2016 yılında sınava girenler de sizden daha avantajlı değil onlarda aldığı puana göre atanacaklar. Atanmanız için en büyük etken puanınız ve kadro sayısıdır, puanınız ne kadar çok yüksek olursa kadro sayısı da ne kadar yüksek olursa o kadar kolay atanırsınız, sizin de puanınız gayet güzel yapılacak ilk tercihlerde gelmezse ikinci tercihlerde kesin gelecektir.

2016 da yüksek puan alanlar 3 atamada çoktan yerleştiği için 2016 nın en düşük puanlıları kaldı tercih yapacaklar arasında

Şimdi mesala 2016 da girdik 90 aldık 2018 de girdik 80 aldık yüksek olan puan üzerinden mi tercih yapıyoruz ?

Arkadaşlar emin misiniz puanımızn yanmayacgna. 2018 de girdim. 2020 de tekrar girmeyi düşünüyorum da. Hangisi yüksekse onu mu kullanacağız. Pek bilgi de bulamadım da

4 yıl nasıl oluyor ? sınav zaten 2 yılda bir olmuyor mu ?

2020 ekpss puanı geçerlilik süresi kaç yıl?

sanırım 4 yıl geçerlilik süresi olacak alınacak puanın bu sene. hemen tercih yapmayacaklar için sonraki yıllarda tercihler nasıl yapılıyor bilgisi olan var mı?

Alim yapılacağı zaman tercih yapacaksın işte. 4 yil geçerli bu.

her yıl alım zamanı mı tercihler yapılıyor? ben bu sene gireceğim inşallah sınava. atıyorum 3 yıl sonra da tercih yapabilecek miyim bu puanımla?

Ekpss kotası artar mi

Arkadaşlar bu yıl kamuda engelli kotasının artması konusunda çalışma yapılır mı acaba

Bende 2 sene önce girdim 74 kusur puan aldım bir yere atanamadim. Bu sene girmeyeceğim kaldiki konterjanlari düşük tutuyorlar alımlar az onca başvuruya rağmen

lacivert21
Yok abi parasını odedigim halde girmeyi düşünmüyorum 2 kez ÖSYM tarafından kura tercihi 5 6 kez işkur aracılığıyla kamu kurum kura alımları oldu başvurdum çıkmadı. Dedik bundan bir şey çıkmaz.

Umut fakirin ekmeği tabi 2018 de lise duzeyi 84 kusur aldim bu senede girsem daha yükseltemem buyuk ihtimal 2016 da olsa o puana memur bile atanmis ama hizmeti dahi gelmedi 2016 da girmeyi cok istedim ama mezuniyet durumum yoktu gec başlayınca okula kısmetimde yokmus Allah hayırlısını versin kısaca 2020 yede başvurdum bakalim ne olacak hayırlısı olsun inşallah hakkımızda

Kevser er

Atama sayıları diğer seneler gibi normal olsaydı çoğumuz atanırdık. Hangi bölümden girdin sen?

lacivert21
Hangi bölümden derken düzey olarakmı lise duzeyi girdim ama lise duzeyide olsa gordum cok atanan var lise duzeyi olupta 84 85le hatta puanımı ilk öğrendiğim zaman dedim tamam kurtuldum oturup ağladım mutluluktan ama Allah dedi ki dur daha çok uğraşçan sen dedi heralde neyse vardır onda bir hayır

Lisedede ilk girdigim senede ayrım vardı meslek lisesi olanlar daha kolay atanıyordu tekniker falan atanayım diye web proğram okudum ama olmadı iste hayırlısı olsun inşallah

Üst Alt