Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS ile alım çok az! BİMER ve CİMER'e e-posta kampanyası başlatıyoruz

Konular
4
Reaksiyonlar
0
Güncelleme: 01.05.2018

[FONT=sans-serif]arkadaşlar bizim temmuz ayında 10 bin atama talebimiz var bunun için bimere ve cimere şu metni gönderiyoruz:[/FONT]
[FONT=sans-serif]-------[/FONT]
[FONT=sans-serif]Sevgili cumhurbaşkanımız. Biz engelliler 2018 Nisan ayındaki EKPSS sinavina buyuk bir hazinle girmis bulunmaktayiz. 2018 yılında sadece bizlere sunulan 2500 kadro var. Bu kadronun içinde kurayla girecekler, orta öğretim, ön lisans ve lisanstan girecekler var. Son açıklamaya göre 89.000 kişi sınava girdi. Bu da her bir düzeye çok az kadro düşeceği anlamına gelmektedir Bu bizler için son derece üzücüdür. 2012 ilk alımda açılan kadro sayısı 7746, 2014 yılı ilk alımda açılan kadro sayısı 4151, 2016 yılı ilk alım sayısı 7500 kişi iken 2018 yılı puanı ilk alımda 2500 kişi. Yürekten soruyoruz size, bu adaletli midir? 3 olan engelli kontenjanının 5yükseltilmesini ve atamanın Haziran ayinin ilk haftası olmasını istiyoruz Biz 89.000 engelliye 10-16 mayıs engelliler haftasında bu müjdeyi vermeyi siz değerli yetkililerimizden istiyoruz 10.000 kadro talebimizi saygılarımızla arz ederiz.[/FONT]

[FONT=sans-serif]-----[/FONT]
[FONT=sans-serif]bimere başvuru nasıl yapılır: [/FONT]www.youtube.com/watch?v=FlWmXGwEjCA

[FONT=sans-serif]bimer: [/FONT]www.bimer.gov.tr/
[FONT=sans-serif]-------[/FONT]
[FONT=sans-serif]cimere başvuru nasıl yapılır:bununla ilgili video bulamadım adımları takip edin çok kolay zaten[/FONT]

[FONT=sans-serif]cimer: [/FONT]https://basvuru.tccb.gov.tr/Forms/pgDefault.aspx

İmza kampanyası başlatıldı: 2018 EKPSS kadro sayısı artırılsın

arkadaşlar bu sene sınavdan sonraki alım sayısı çok az ben ankaralıyım ankarada sadece 2 tane gih memuru alımı yapılmış(ortaöğretim) 2. atamada çok farklı olmayacak sesizimi duyurmamız lazım sınavdan sonra mail yağmuruna tutalım bir şeyler yapalım sınava 80 bin kişiden fazla insan girecek sadece 2500 kişi atanacak bir şeyler yapmazsak çoğumuz açıkta kalacaz.

mosnter0606

Zaten öyle bu arada sesimizi çıkarmalıyız derken hiç inanmıyorum bu şeylere ne yapabiliriz ki?Hiçbir şeyi dikkate almazlar.

biz elimizden geleni yapalım örgütlenelim takdir allahın o "ol" derse olur kardeşim.

bimere yazdım atama artsın diye, seçim de var bir şeyler yaptık yaptık yoksa 2500 ü 4 e böl yine 500 kişi ancak düşecek önlisans ortaöğretim lisans kura vs bölüm başına

o nedenle sınavdan önce bimerden vs sınavdan sonra organize olup ankarada devlet personel başkanlığında ve tbmm civarlarında yada buna benzer yerlerde sesimizi duyurmalıyız
seçimde var illaki dikkate alırlar
emin olun medyaya kötü görünmek istemez kimse bu zamanda

ama gitmezsek oturup birileri yapar nasılsa dersek, kaybeden hepimiz oluruz

Skolyoz23

bende aynı fikirdeyim kimsenin aklına bile gelmez hazır seçim öncesi belki olur biz şansızmı deneyelim.

Arkadaşlar kampanyayı başlatalım. Bennur karaburuna ulaşabilecek birisi varsa ulaşsın isteklerimizi dile getirsin

ben haftaya ankaraya gideceğim bir iki günlüğüne tbmm ye gidip bir kaç vekil ile görüşmeye çalışacağım
ve bu durumu dile getireceğim yakında açlık grevi için toplanacağımızı bu duruma bir çözüm bulunmasını isteyeceğim

inşallah bulabilirim aklı selim bir milletvekili hatta bulabilirsem Bennur HAnımı süper olur

Forumda Bennur hanıma ulaşabilecek olanlar vardır hocam. Onlar konuşup meclise geleceğimizi hatta grev yapacağımızı dile getirsinler.

Yıllara Göre Ayrılan Toplam Kontenjanlar;
2014'de 3917
2015'de 5952
2016'da 4893
2017'de 2299
2018'in ilk alımında 2171

Hani 2018'de ilk alım 2500 Sonraki alım 2500 Toplam 5000 olacaktı ? ÖSYM'nin resmi verilerine bakarsak en fazla kontenjan ayrılan yıl 2015 sonrası da giderek düşmüş. Burada iyileştirmeden ziyade kontenjan azaltılması gibi bir durum mevcut.

Müjde aslında bize verilmedi. 2016 puanı olanlara verildi bizi 2500 sayısıyla kandırdılar sesimizi çıkarmazsak 2.atamayıda zor buluruz

Seçimin erkene alınmasıyla bütün hayallerimiz suya düştü.Belki seçim zamanı kadro sayısı yükselir derken erken seçim bize yaramadı.2016 da sınava girenlere bize verilen kadronun da yarısını verdiler.Onlar düşük puanla atanırken bizim hakkımız yendi.Kandırıldık.Sesimizi duyurmamız gerekir.Açlık grevi de buna dahil arkadaşlar.90 puanla açıkta kalacak insanlar olacak.Bazı arkadaşlar sanki 3 atama olup ta 60-70 puanla atanacağını sanıyor.

Kesinlikle arkadaşlar bu iş basit değil. Sınavdan hemen sonra herşeyi yapmamız lazım yoksa kadro vermezler !!

Ne yazık ki kadro sayısı giderek düşüyor ve düşecek de. Çünkü engelli kadroları hızla doluyor. Taşeronlara verilen kadrolara eklenseydik 10-15 bin kişi ne olurdu ki?

İmza toplayalım internetten bişeyler bulunur elbet. Seçim öncesi olması bir yandan iyi oldu. En azından biri kulak verir.

taşorene kadro ile bize biraz daha kontenjan açılır ama 2500 bu sene için gerçekten az

Skolyoz23

hocam elimden ne geliyorsa yanındayım sadece kendimiz için değil bizden sonraki engelliler içinde mücade etmeliyiz engelli olduğumdan beri gördüğüm en iyi şey bize üvey evlat muamelesi yapıyorlar biz birlik olalım birbirimizn arkasın da duralım bende ankaradayım istersen görüşebiliriz.

mosnter0606 sana zahmet özelden telefon numaranı yaz ankaraya gelince işim biter bitmez buluşup beraber gidelim hatta, diyelim yakında açlık grevi için toplanacağız lütfen sesimizi duyun, seçime yakın böyle tatsız bir şekilde kameralar karşına çıkıp devletimizi zor durumda bırakmak istemeyiz gibisinden şeyler söyleriz, emin olun TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN en önemli seçimi var 2 ay sonra, yaptılar yaptılar sonra ikinci atamaya hiç bir şey yapmazlar artık

2018 sınavında ösym kaç atama yapacak yada kaç atama yapılıyor bir sınavla ekpss de ben ilk defa bugün girdim pek bilmiyorumda

Türkiye de devlete memur alımı yada vatandaşların daha iyi yaşaması için yapılacaklar siyasi çıkar ile uyuşursa hayata geçer ancak o yüzden bimere 70 milyon mailde atsanız bir şey ifade etmez siyasi iktidarın engelli vatandaşları işlerine yarayacak bir araç olarak görmesi gerekir ancak o zaman durum değişir

Arkadaşlar şu mesajı bimere yolladım en azından 5 dakikanızı ayırıp sizde gönderin

2018 yılında ilk kez Ekpss’ye girdik ama şu an büyük bir infial yaşamaktayız. sadece bizlere sunulan 2500 kadro. Bu kadronun içinde kurayla girecekler var, orta öğretimden girecekler, ön lisanstan girecekler ve lisanstan girecekler var. Son açıklamaya göre 88 bin kişi sınava girdi. Bu da her bir düzeye çok az kadro düşeceği anlamına gelir. Bu bizler için son derece üzücüdür.
2012 ilk alımda açılan kadro sayısı 7746,
2014 yılı ilk alımda açılan kadro sayısı 4151,
2016 yılı ilk alım sayısı 6113 kişi iken
2018 yılı puanı ilk alımda 2500 kişi. Yürekten soruyoruz size, bu adaletli midir?
%3 olan engelli kontenjanının yükseltilmesini, 10.000 kadro talebimizi saygılarımızla arz ederiz

Twitter #engelliye10000kadro

Bu sayfadan destek geleceğini sanmıyorum ama yine de paylaşmak istedim. Yarın sabah çalar saat İsmail Küçükkaya 07.00 da bu sloganla eylem başlatıyoruz.

[FONT=sans-serif]Twitter #engelliye10000kadro[/FONT]

Devlet dairelerinde okadar yaşli yaşlanmiş moruklar varki bilerek emekli olmuyorlar niye olsunki adamin keyfi yerinde neden düsünsunki engelli kardeslerimi Allah o yaşli memurlarin gozlerini doyursun. sirada bekleyen o kadar engelli kardesimiz var emekli olunda sira bize gelsin yeter yaaa gercekten yeter

Hasta52 gercekten haklisin kardesim yaslari gelenler emekli olsa biz engellilerin ve genc kardeslerimiizin önleri acilir ama düşünen kim???

Adı engelli aldık oluyor 2500 kadro nedir alla sen

Benim bugünkü sınavda 55 yaşında teyze vardı

2018 ilk atamaya 2500 kadro büyük haksızlık Bimer ve Cimer e vekillere mail adreslerine bakanlıklara her uere yazalım arkadaş lar zor bir şey değil lütfen üşenmeyelim

**2500 Kadro 2018 ilk atama için haksızlık!!!**

2018 ilk atamaya 2500 kadro büyük haksızlık Bimer ve Cimere vekillerin mail adreslerine bakanlıklara her yere yazalım en az 5 bin kadro vermeleri lazın arkadaşlar zor bir şey değil lütfen üşenmeyelim

Şuan seçim öncesi olmamızı avantaja çevirelim bence de herkes ulaşabildiği kadar çok yere yazsın. 2500 kadro 2016ekpss için tamam da 2018ekpss için trajikomedi. Bir kişi bile olsa kimse ne yapabilirim dememeli ve atanması garantiyse bile hatta engelli değilse bile yardım amaçlı destek olmalı!!!

seçimlerin öne alınması hiç iyi olmadı yinede sesimiz duyulsun isterseniz ilgili bakanlıklara bakanlara yazmakta fayda var onlarda amirlerine iletecektir.

Arkadaşlar geleceğimiz için beş dakikanızı almaz şu yazıyı bimere gönderin

2018 yılında ilk kez Ekpss'ye girdik ama şu an büyük bir infial yaşamaktayız. sadece bizlere sunulan 2500 kadro. Bu kadronun içinde kurayla girecekler var, orta öğretimden girecekler, ön lisanstan girecekler ve lisanstan girecekler var. Son açıklamaya göre 88 bin kişi sınava girdi. Bu da her bir düzeye çok az kadro düşeceği anlamına gelir. Bu bizler için son derece üzücüdür.
2012 ilk alımda açılan kadro sayısı 7746,
2014 yılı ilk alımda açılan kadro sayısı 4151,
2016 yılı ilk alım sayısı 6113 kişi iken
2018 yılı puanı ilk alımda 2500 kişi. Yürekten soruyoruz size, bu adaletli midir?
%3 olan engelli kontenjanının yükseltilmesini, 10.000 kadro talebimizi saygılarımızla arz ederiz

Üst Alt