Güncelleme: 01.05.2018
[FONT=sans-serif]arkadaşlar bizim temmuz ayında 10 bin atama talebimiz var bunun için bimere ve cimere şu metni gönderiyoruz:[/FONT]
[FONT=sans-serif]-------[/FONT]
[FONT=sans-serif]Sevgili cumhurbaşkanımız. Biz engelliler 2018 Nisan ayındaki EKPSS sinavina buyuk bir hazinle girmis bulunmaktayiz. 2018 yılında sadece bizlere sunulan 2500 kadro var. Bu kadronun içinde kurayla girecekler, orta öğretim, ön lisans ve lisanstan girecekler var. Son açıklamaya göre 89.000 kişi sınava girdi. Bu da her bir düzeye çok az kadro düşeceği anlamına gelmektedir Bu bizler için son derece üzücüdür. 2012 ilk alımda açılan kadro sayısı 7746, 2014 yılı ilk alımda açılan kadro sayısı 4151, 2016 yılı ilk alım sayısı 7500 kişi iken 2018 yılı puanı ilk alımda 2500 kişi. Yürekten soruyoruz size, bu adaletli midir? 3 olan engelli kontenjanının 5yükseltilmesini ve atamanın Haziran ayinin ilk haftası olmasını istiyoruz Biz 89.000 engelliye 10-16 mayıs engelliler haftasında bu müjdeyi vermeyi siz değerli yetkililerimizden istiyoruz 10.000 kadro talebimizi saygılarımızla arz ederiz.[/FONT]
[FONT=sans-serif]-----[/FONT]
[FONT=sans-serif]bimere başvuru nasıl yapılır: [/FONT]www.youtube.com/watch?v=FlWmXGwEjCA
[FONT=sans-serif]bimer: [/FONT]www.bimer.gov.tr/
[FONT=sans-serif]-------[/FONT]
[FONT=sans-serif]cimere başvuru nasıl yapılır:bununla ilgili video bulamadım adımları takip edin çok kolay zaten[/FONT]
[FONT=sans-serif]cimer: [/FONT]https://basvuru.tccb.gov.tr/Forms/pgDefault.aspx
İmza kampanyası başlatıldı: 2018 EKPSS kadro sayısı artırılsın
arkadaşlar bu sene sınavdan sonraki alım sayısı çok az ben ankaralıyım ankarada sadece 2 tane gih memuru alımı yapılmış(ortaöğretim) 2. atamada çok farklı olmayacak sesizimi duyurmamız lazım sınavdan sonra mail yağmuruna tutalım bir şeyler yapalım sınava 80 bin kişiden fazla insan girecek sadece 2500 kişi atanacak bir şeyler yapmazsak çoğumuz açıkta kalacaz.