Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS ile alım çok az! BİMER ve CİMER'e e-posta kampanyası başlatıyoruz

Arkadaşlar merhaba

Aşağıdaki yazıyı Cimere göndermeyi düşünüyorum... Fikirleriniz nelerdir.. Skolyoz23

Sayın Cumhurbaşkanım,

Biz engelliler olarak 24.Nisan.2018 tarihinden yapılan EKPSS ( Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı ) sınavına büyük bir hazin ile girmiş bulunmaktayız. 2018’de 5.000 atama müjdesi verildi ancak bu 5.000 atamanın 2.500’lük kısmını sınavdan önce mart ayında yapıldı. Son açıklamalara göre sınava 89 bin kişi başvurmuş. Bizlere sunulan bu 2.500 kadronun içinde kurayla girecekler, orta öğretim, ön lisans ve lisanstan girecekler var. Bu da her bir düzeye çok az kadro düşeceği anlamına gelmektedir Bu bizler için son derece üzücüdür. Devlet Personel Başkanlığı verilerine göre;
2012 yılında ilan edilen kadro sayısı toplam 7,746
2013 yılında ilan edilen kadro sayısı toplam 6,121
2014 yılında ilan edilen kadro sayısı toplam 5,771
2015 yılında ilan edilen kadro sayısı toplam 6,632
2016 yılında ilan edilen kadro sayısı toplam 6,113
2017 yılında ilan edilen kadro sayısı toplam 2,545
2018 yılında ilan edilen kadro sayısı toplam 2,500
Yürekten soruyoruz size, bu adaletli midir? 3 olan engelli kontenjanının 5yükseltilmesini ve atamanın Haziran ayinin ilk haftası olmasını istiyoruz Biz 89 bin engelliye bu müjdeyi vermeyi sizden ve değerli yetkililerimizden istiyoruz… 10.000 kadro talebimizi saygılarımızla arz ederiz.

Bir çok kişi gönderdi zaten bu metni tabiki sizde gönderin geç bile kalmışsınız..

cimerden gönderdim arkadaslar katılım çok olsun herkes yazsın..

bimer ve cimerden boş yere medete ummayın....
ben bugüne kadar 100 defa yazı yazdım oralara hiç bir sonuç elde edemedim sırf adet yerini bulsun laf olsun diye cevap veriyorlar ortada elle tutulur gözle görülür hiçbirşey yoktur....

abi bimer'e cimer'e cimere yazın bunları. biri yazmış dikkate almazlar diye. arkadaşlar herkes üzerine düşeni bir yapsın.

ben bimere de cimere de gönderdim

ne yapalım. gazetelerde yayınlaması için bişey yapalım. ama nasıl yapalım bilmiyorum. akşam haberlerinde yayınlaması için bişey yapın

cimere üstte yazan metni aynen atmıştım,cevap geldi cevapta görüşülmek üzere maliye bakanlığına iletilmiştir deniyor

Denemeye değer, en azından bizden talepleri olmadı diye yalan uyduramazlar.Ama ne var ki sonuç gene değişmez. Hep duyuyoruz devlette şu kadar açık var diye, yani bu kadar açık varsa dışar da boş engelli kalmaz. Minareyi çalan kılıfına uydurur.

Al benden de o kadar

merhaba arkadaşlar,
Çalışma bakanımıza ve Aile sos.politikalar bakanımıza ve de milletvekili Bennur hn ma defalarca twitter üzerinden 2018 Ekpss ile ilgili alımların ne zaman yapılacağını ve kadroların yetersiz olduğunu ,dilim döndüğünce yazdııım durdum fakat nedense bizden gelen seslere kulaklarını kapatmışlar gibi :( Bu belirsizliğe karşı nasıl hareket etmeliyiz ? arkadaşlar rica etsem ortaoğretim Watsapp gruplarına beni ekler misiniz ?

Eski adı Bimer şimdiki Adı Cimer den kadro arttırımı isteği talebime gelen cevap:

Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezine göndermiş olduğunuz mesajınız değerlendirilmiş ve bilgi edinilmiştir.

Belirtilmiş olan konularla ilgili sorunların çözümüne ilişkin görüş ve önerileriniz ile duyarlı yaklaşımınız için teşekkür eder, esenlikler dileriz.

Bimer, Artık yok; cimer var... sesimizi duyan var mı bilmiyorum, inşallah vardır inancım o yönde.

Bir mesaj yolladım, metni altta;aslında mesajdan öte umutsuzca bir serzeniş.

Başvuru Zamanı16/07/2018 14:23:34

Başvuru Tipiİ stek

Başvuru Durumu Başvuru Yapıldı

Başvuru Metni

Sn. Milli Eğitim Bakanlığımıza, 'Zannımca Bir Profesörün, Hocaların Hocasının Milli Eğitim Bakanı oluşu, onurlandırıcı... görünen o ki MEB' de hiç bir şey eskisi gibi olmayacak,'

Allah Makamını ve Görevini Hayırlara Vesile Kılsın. Hayırlı uğurlu etsin...

Sayın Bakanım ve S. Bakanlık Bakanlık bürokratları, sesimizi duyun, sesimizi duymalısınız; Gelecek Engelli Öğretmen Atamaların da, Biz Konaklama ve Seyahat Hizmetleri, Öğretmen Adaylarını da lütfen unutmayın... Son engelli öğretmen atama ve kontenjan dağılımlarında, 'Konaklama ve Seyahat Hizmetleri' branşına vb. branşlara tek bir kadro bile tahsis edilmesi, bizleri ve ailelerimizi haylice üzdü ve kırdı... Ve dahası sanki bir daha bu kadrolara öğretmelik kontenjanı tahsis edilmeyeceği düşüncesi , bizleri kaygılandırdı. Ve öğretmen olma sürecinde, bir engeli olarak onca acıya zorluğa göğüs gerip de, emeğin zayi mi oldu kaygısı; bizleri kahretti. Saygılarımla bu durumu Arz ederim

Başvuru Yolu BİMER Sayfası

Şunu biliyorum her engelli ve bir engelli yakını aile ve çalışma sosyal güvenlik bakanligina 2 dilekçe yazsa bunu sürekli gündemde tutsak senede 3000 kişiden iki atamayla 2 senelik dönemlerle 12 bin kişi atanır. Bu ülkemizin ekonomisine çok zarar vermez ama birçok engelli ve ailesine yarar sağlar engellileri çalışma hayatına sokar uzun vadede sosyal devlet algısını geliştirip ekonomiye katkı sağlar lütfen kayıtsız kalmayalım cimere ve bulduğumuz her merciye sesimizi duyuralım.

Bimer ve cimer her neyse hiçbir yeri rahatsız etmeyin. İşleri zaten yoğun. Orayı burayı rahatsız etme kampanyası da nedir? Allah akıl fikir versin.

genelinsan

Zaten bunların yüzünden engellileri adam yerine koymuyorlar
Aklı başında değil biliyorlar
Onun için hiçbir soruna cevap vermezler

Öncelikle cimerin ve eskiden bimerin görevi halkın ve çeşitli grupların istek ve önerilerini almaktır. Uygun çerçevelerde ve imkanlar dahilinde bunu çözmektir cevaplamaktir. Lütfen akli selim olun zaten boyle bir görevi olan mercinin rahatsızlığı nedir anlamak güç görev tanımlarını okuyun,devletin ve milletin birbirine karşı görevleri nedir bir araştırın sosyal hukuk devletinin nitelikleri nelerdir bir okuyun araştırın tartışın sonra bilahare tekrar yazarsanız sevgiler

Dipnot;madem atama yapılmayacak yada hangi koşullarda yapilacak bilmiyorum bunu aciklamamalilar ve sınavın bir daha yapılmayacağını deklere etmeliller eğer sınav yapılmışsa merkeze atama yapılması lazım bu kanunda yazar

Cimere mesajiniza olumlu yanıtlar vermiyorlarsa DPB ( devlet personel başkanlığı) mail adresi var oraya yazmanızı önerebilirim. info@dpb.gov.tr adresine atama ve kadrolar ile ilgili sorularınızı sorabilirsiniz

Üst Alt