Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS ile alım çok az! BİMER ve CİMER'e e-posta kampanyası başlatıyoruz

Arkadaşlar Vekilin numarası aşağıda lütfen sizde arayın not alıp Başbakan’a iletiliyor
Ahmet Bey
0543 234 0242

Arkadaşlar merhaba bence memurlar.netteki watsap ihbar hattına bu durumu paylaşalım onlar sitede paylaşınca emin olun sonuç alınıyor ben daha önce bir kaç defa yazdım ve paylaştılar bunun sonucunu aldık. tel: 0 532 540 0 590 E-mail: memurlar@gmail.com

Arkadaşlar bu akşam yine saat 21.00 da
#Engellilertemmuzda10binkadroistiyor
Tagıyla başlayacağız.
Lütfen tagın yanına siyasi kişileri etiketleyin.
Siyasilerin Profillerine girip son paylaşımlarında bu tagı kullanıp sesimizi duymayanlarını isteyin.

Atanan arkadaslar ve yuksek puan alan arkadaslar kenara cekilmeyin destek olun lutfen #Engellilertemmuzda10binkadroistiyor tag iyla her aksam saat 9 da sizde bir twit atarak destek olun

Bende bugünden itibaren katılacağım.

İmzaladım.

Emeklerinize sağlık arkadaşlar

tam olarak kim yani hangi ilden hangi prtiden bizde yazsak sonuc alır mıyız @yanlizadam

Arkadaslarim bende imzaladim telefonum da olanlaraf watsap ile linki gönderip ne amaç ile imza kampanyasi baslattigimizi da yazdim destek olacaklar insAllah hakkimizda hayirlisi olsun.

Ne yapmam gerekiyorsa bana bildirin hangi adrese ne gönderirsek onemli bir adim atmis oluruz birlik olalim arkadaşlar

EKPSS İLGİLİ HABER YOK.KPSS İLGİLİ
2018 yılının ilk KPSS yerleştirmelerinde tercihte bulunacak adaylar, atama izinlerinin dağılımının yapılmasını bekliyor

2018 yılı Bütçe*Kanunuyla*genel bütçeli kurumlara 5 bin ve üniversitelere ise 4 bin olmak üzere toplam 9 bin atama izni tahsis edilmişti.

İlgili Kanun hükmü şu şekildedir:

"Açıktan veya nakil suretiyle; 78 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 5 inci maddesinin birinci fıkrası kapsamında öğretim üyeleri hariç olmak üzere*boş öğretim elemanı kadrolarına 4.000,*190 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin ek 7 nci maddesinin birinci fıkrası kapsamında*serbest memur kadrolarına 5.000 olmak üzere,*yapılabilecek toplam atama sayısı sınırı 9.000 adettir. Milli Eğitim Bakanlığının örgün ve yaygın eğitim kurumlarında görev yapan öğretmenler arasından, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının taşra teşkilatı öğretmen kadrolarına yapılacak naklen atamaların en fazla 500 adedi bu sayı sınırlarına tabi tutulmaz. Ayrıca, yükseköğretim kurumlarının boş öğretim elemanı kadrolarına 2017 yılında emeklilik, ölüm, istifa, nakil, eğitimin tamamlanması veya başarısızlık sonucu kurumlarından ayrılan araştırma görevlisi sayısı kadar daha açıktan veya nakil suretiyle atama yapılabilir."

Bu hüküm doğrultusuda, ilk bölümde, 650 adet atama izninin dağılımı 20 Şubat 2018'de yapılmıştı.*Tıklayınız.

Diğer taraftan, 2018 yılının ilk KPSS tercih işlemleri 26 Haziran ile 5 Temmuz arasında yapılacak olup, kamu kurumlarından talep toplama işlemleri ise 12 Mart ila 11 Mayıs tarihleri arasında yapılacaktır.*Tıklayınız.

Kamu kurumlarının KPSS yerleştirme işlemlerine kadro bildirebilmesi için kendilerine atama izni verilmesi gerekmektedir. Bu nedenle kalan atama izinlerinin dağılımı için ivedi olarak Çalışma ve Maliye Bakanlıklarının gerekli onayları almaları gerekmektedir. Aksi halde seçim dönemine gelen KPSS tercih işlemlerinde çok çok az kadro yer alacaktır.

Haberin detayı
https://www.memurlar.net/haber/7439...iyor-ama-atama-izinleri-hala-dagitilmadi.html

Normal kpss de zaten umutsuz vakayiz ekpss oniki bin 300 kişi sinava girmiş burdan atanamiyorsak 1milyon 400 bin kisinin sinava girdigi normal kpss de nasil atanalim?

Hak verilmez alınır. Bugün mücadele etmeseniz yarın bu kadrolara bile muhtaç olursunuz.

Son düzenleme:
hızlı hızlı artıyor :) 20000 olur bugun iyi reklam dönerse

Sadece bu sitede binlerce engelli üye arkadasimiz var niye kampanyaya destek verilmiyor anlamiyorum. Ben çevremdeki insanlara anlattim bu konunun biz engelliler için önemli olduğunu kac kisiye imzalarını rica edip imzalattim.

engelli memur adaylarına destek lazım

arkadaşlar malumunuz bu sene ilk alım için çok az kontenjan açıldı bizde bimere ve cimere aşağıda paylaşacağım metni gönderiyoruz rica ediyorum sizde destek olun. talebiniz fazla diye düşünmeyin 5000 olsun razıyız biz sadece istedik

[FONT=sans-serif]arkadaşlar bizim temmuz ayında 10 bin atama talebimiz var bunun için bimere ve cimere şu metni gönderiyoruz:[/FONT]
[FONT=sans-serif]-------[/FONT]
[FONT=sans-serif]Sevgili cumhurbaşkanımız. Biz engelliler 2018 Nisan ayındaki EKPSS sinavina buyuk bir hazinle girmis bulunmaktayiz. 2018 yılında sadece bizlere sunulan 2500 kadro var. Bu kadronun içinde kurayla girecekler, orta öğretim, ön lisans ve lisanstan girecekler var. Son açıklamaya göre 89.000 kişi sınava girdi. Bu da her bir düzeye çok az kadro düşeceği anlamına gelmektedir Bu bizler için son derece üzücüdür. 2012 ilk alımda açılan kadro sayısı 7746, 2014 yılı ilk alımda açılan kadro sayısı 4151, 2016 yılı ilk alım sayısı 7500 kişi iken 2018 yılı puanı ilk alımda 2500 kişi. Yürekten soruyoruz size, bu adaletli midir? 3 olan engelli kontenjanının 5yükseltilmesini ve atamanın Haziran ayinin ilk haftası olmasını istiyoruz Biz 89.000 engelliye 10-16 mayıs engelliler haftasında bu müjdeyi vermeyi siz değerli yetkililerimizden istiyoruz 10.000 kadro talebimizi saygılarımızla arz ederiz.[/FONT]

[FONT=sans-serif]-----[/FONT]
[FONT=sans-serif]bimere başvuru nasıl yapılır: [/FONT]www.youtube.com/watch?v=FlWmXGwEjCA

[FONT=sans-serif]bimer: [/FONT]www.bimer.gov.tr/
[FONT=sans-serif]-------[/FONT]
[FONT=sans-serif]cimere başvuru nasıl yapılır:bununla ilgili video bulamadım adımları takip edin çok kolay zaten[/FONT]

[FONT=sans-serif]cimer: [/FONT]https://basvuru.tccb.gov.tr/Forms/pgDefault.aspx

engelli olup devlet memuru olan ve emekliliği gelen engelli memurlar emekli olmadıkça işiniz zor alımlar düşük olur. emekli maaşları düştüğü için engelli memur neden emekli olup sürünsün durumu var yani istediğiniz kadar yazın bir şey değişmez . engelli memurlar emekli olmadıkça alım hep az olur mantık bu sistem bu

Elimizden gelen ne varsa yapacagiz arkadaalar bende cumhurbaskanligi ve tbmm mesaj gönderdim hepimiz gönderelim ve sesimizi duyuralim bu olayin büyük bir çoğunluğun sıkıntısı olduğunu bilsinler ve bizleri göz ardı etmesinler

evet arkaşlar desteklerinizi bekliyoruz lütfen konu başlığınıda değiştirin yöneticiler kampanya başladı çünkü.

Tmm arkadaşlar bende cimere yazdım az önce..

İmza kampanyasında 2500 kişiyi bile yakalayamadık sanırım yeterli ilgiyi göstermiyoruz herhalde şimdilik hayatımızdan memnun olduğumuz anlaşılıyor.

Ya gercekten anlamis değilim bu siteye binlerce kişi üye iken hal 2500 kisilik bi imza kampanyasını bile yakalamis değiliz yazik ya.

Cimer'den mail geldi şimdi bana. Yaptığınız başvuru Devlet Planlama Başkanlığı'na gönderilmiştir diye. Hadi hayırlısı.

anrlka0101

Valla bende dün bimere, cimere ve tbmm sekreterligine mail attim. Hayirlisiyla basvurumuzu yaptik gerisi onlara kalmış ama su var arkadaslar herkes bu yerlere mail atmali ki kalabalik ve birlik olduğumuzu anlasinlar ki sesimizi duyuralim.

Bakın bakan aciklama yapmis dün emeklilere verileceği aciklanan 1000 lira para için memurlarda istekte bulunmuş bakan memurlarin bu istegini degerlendirecegiz diyor biz sesimizi cikaralim ki bizim de istegimiz degerlendirilsin.

İmza sayısı 2006 olmuş biraz daha destek olun arkadaşlar sayıyı en azından 2500 yapalım.

Benim baya bı kafam karıştı bi yere imza attım meclis dilekçe komisyonunada imza verdim cimere yazdım bu bahsettiğiniz imza hangisiydi

Tmm imzalamıştım evet hatırladım..

Arkadaşlar size şunu söylim cimer veya bimer e yazmış olduğunuz talep ve şikayetler kesinlikle ulaşmasını istediğiniz kişi yani cumhurbaşkanı ve başbakana ulaşmıyor ilgili kurum görevelilerince değerlendirmeye alınıp baştan savma bi cevap veriliyor eğer gerçekten hakk peşinde koşuyorsak örgütlenmemiz gerekli sesimizi ancak bu şekilde duyurabiliriz .

Üst Alt