Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS ile alım çok az! BİMER ve CİMER'e e-posta kampanyası başlatıyoruz

güncel

kendi geleceğiniz için bir mesaj atın bimere

Arkadaşlar % 3 olan engelli kontenjanın % 5 e yükseltilmesi ve ilk alım 10 bin kadro verilmesi için birşeyler yapalım bir kanuna bakar seçim öncesi bimere cimere yazalım twitter den vs. haber bültenlerine konu yapalım

2018 ilk alım Haziran 2018 de olmalı 2014, 2016 da da bu tarihlerde olmuştu

Sınava çalıştığımız kadar 1 ay boyunca sabah akşam hiç durmadan bıkmadan sesimizi duyuralım zor bir şey değil oturduğumuz yerden bunu yapmak kitlelere ulaşalım twitter den vs. yerlerden ne kadar başvuru talep dilekçe okadar iyi sonuç

Son düzenleme:
Vallahi bende BİMER'e durumu bildirdim. Umarım vicdanlı birileri attığım mesajı okurda ilgili yerlere iletir. Ben elimden geleni yaptım gerisini sabırla bekleyeceğiz...

2018 Ekpss Kadro için Bimer'e ve Cimer'e yazıyoruz.

Merhaba Arkadaşlar,

Biliyorsunuz 2018 ekpss'de 2500 kişi alıncak. Lütfen Bimer ve Cimer'e aşağıdaki yazıyı kopyala-yapıştır yapıp, yollayınız ki sesimizi duyup, kadro sayısını arttırsınlar. Teşekkürler.

2018 yılında ilk kez Ekpss’ye girdik ama şu an büyük bir infial yaşamaktayız. sadece bizlere sunulan 2500 kadro. Bu kadronun içinde kurayla girecekler var, orta öğretimden girecekler, ön lisanstan girecekler ve lisanstan girecekler var. Son açıklamaya göre 88 bin kişi sınava girdi. Bu da her bir düzeye çok az kadro düşeceği anlamına gelir. Bu bizler için son derece üzücüdür.

2012 ilk alımda açılan kadro sayısı 7746,
2014 yılı ilk alımda açılan kadro sayısı 4151,
2016 yılı ilk alım sayısı 6113 kişi iken
2018 yılı puanı ilk alımda 2500 kişi. Yürekten soruyoruz size, bu adaletli midir?
%3 olan engelli kontenjanının yükseltilmesini, 10.000 kadro talebimizi saygılarımızla arz ederiz

İHBAR HATLARI
ATV*********** : 0505 165 88 88
FOX TV**** : 0542 370 45 45
KANAL D* : 0532 349 12 12
A HABER* : 0505 188 10 00
STAR TV** : 0542 800 80 80
TRT1********* : 0530 662 05 62
KANAL 7** : 0552 644 07 07
BEYAZ TV : 0549 366 06 06
Müge Anlı* : 0535 365 52 52
HABERTÜRK : 0538 379 53 06

********* GÖNDERİLECEK METİN
*2018 ilk atama için 2500 kadro Ekpss tarihinde hiç görülmedi Engelliler olarak mağduruz ve İlk atama her sınav dönemi daha erken di Haziranın ilk haftası atama istiyoruz. Engelli ve aileleri olarak sesimizi duyun.*

NOT : Hergün saat 15:00 de Tüm İhbar hatlarına bu metni toplu şekilde aynı anda yollamamız mühimdir arkadaşlar.

kampanya başlatalım başlatalım da erdoğan yeniden başa gelebilecek mi?ya gelemezse.24 haziranda seçim var.

kbenly

gelir gelir ama oy düşüklüğü yaşar çünkü ülke de gerçekten ekonomi çok kötü emekli perişan olmuş durumda emekliler ve ekonominin kötü olması işsizlik oranının yüksek olması oy kaybına yol açar ama yine akp istediğini alır. istediğiniz kadar yazın çizin e-mail yağmuruna tutsanız da %3 oran asla değişmez arkadaşlar ekpss katılım çok fazla ve şuan memur olan arkadaş emekli maaş bağlama oranları %30 kadar düştüğü için hiçbiri emekli olmuyor emekli olsa alacağı maaş 900tl ile 1200 tl arası olacak ama çalışmaya devam ederse bunun 2 yada 3 katı alacak . memur engelli olan kişiler emekli olsa alım daha fazla olur maalesef sıkıntı var.

Arkadaşlar bu konuda organize bir şekilde hareket edilmeli. Temsilciler belirlenip , Ankara’da yapılacak görüşmeler tespit edilmeli. Engelliler haftası bizim için büyük nimet. Bu haftadaki organizasyonların tümünde pankartlarla , birebir görüşmelerle bu istekler iletilmeli. Twitter , bimer, cimer tamam ama yetmez. Sahada görüşmeler lazım diye düşünüyorum. Ve bir an önce de planlama yapılmalı.

Bende Bimer'e yazdım, umarım karşılığı olur.

Arkadaşlar bimere yazmayan varsa yazsın Engelliler haftasında Meclis’e çıkalım

Sınava başvuran kişi sayısı: 88.833
Atanacak kişi sayısı: 2.500
Türkçesi:
Sınava başvuran 36 kişiden yalnızca 1 tanesi ilk atamada atanacak.

Bende yazdım bimere umarım sonuç alırız ama daha çok kişinin yazması gerekir

Yazdığını belli etmeyen de vardır benim gibi :) inşallah herkes yazıyordur tabi

2018 EKPSS kadro artırmak icin toplanalım

Merhabalar arkadaslar malumunuz iyi veya kötü bu yılda EKPSS sınavını atlatık gec olmadan secim arifesinde hazırlıklarımìzı tamamlayıp 2018 icin memnun edici kadro talep edelìm haydi arkadaslar gùn birlik olma günü ... katılmak isteyen tüm arkadaslarım herkes elini taşın altına koymalı ..
WhatsApp grup linki : https://chat.whatsapp.com/ENlTqJiulhCIewUO37Isyz

Arkadaşlar zaman kaybediyoruz.Bimere ben aylar öncesinden yazdım.Sonuç olarak mail adresinize aile bakanının bizden öncekilere verdiği kadro açıklaması gönderiliyor.Bimer cimer hikaye anlıyacağınız.Saha görüşmeleri ve etkinlikler olmadan bu iş olmaz.Burada lafta kalırız.

Bnde yazdim bimere inşaallah sonuç alırız

[FONT='inherit']Bir haber sitesinden alıntı; "[/FONT]2012-ÖMSS'YE 60.367 aday[FONT='inherit'], 2014-EKPSS'ye[/FONT][FONT='inherit'] 65 bin 927 aday[/FONT][FONT='inherit'], 2016-EKPSS'ye ise[/FONT][FONT='inherit'] 74 bin 425[/FONT][FONT='inherit'] aday başvuru yaptı. 22 Nisan 2018 tarihinde yapılacak 2018-EKPSS'ye ise[/FONT][FONT='inherit'] 88 bin 832[/FONT][FONT='inherit'] aday başvurdu."
Arkadaşlar, sınava katılanlar katlanarak artarken açılan kadrolar giderek azalıyor. Çünkü engelli açığı kapanıyor hızla.[/FONT]

Son düzenleme:
Bimere yazdığını belli etmeyenlerden biriyim. Yazıma cevap geldi. (Talebiniz devlet personel başkanlığına iletilmiştir.)
Dpb ne yapar artık bilemem.

Sayın Başbakanım ve Bakanım,

31.10.2017 tarihinde Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'ın Ekpss konusunda yapmış olduğu açıklamadan sonra, 2018 yılında ilk kez Ekpss'ye girecek olan bizler şu an büyük bir infial yaşamaktayız. 2018 yılında 5000 engelli memur alımı olacağını ve bunun yarısı olan 2500 kişinin yılın ilk çeyreğinde alınacağını belirttiniz. Şayet 2018 Ekpss, Nisan ayında yapılacaksa, bu bahsi geçen 2500 kadrodan "2018 yılında ilk kez sınava girecek olan bizler" yararlanamayacağız demektir. Ve nisan ayında sınava girdikten sonra, atanabilmek için yılın son çeyreğini beklemek zorunda kalacağız anlamına gelir, o da sadece bizlere sunulan 2500 kadro. Bu kadronun içinde kurayla girecekler var, orta öğretimden girecekler, ön lisanstan girecekler ve lisanstan girecekler var. Bu da her bir düzeye çok az kadro düşeceği anlamına gelir. Bu bizler için son derece üzücüdür.

Bizler elbette sınava 2016 yılında girmiş olan kardeşlerimizin de 3. atama hakkından faydalanmasını istiyoruz.. Ancak, bizlerin hakkı olan o 2500 kadronun 2016 girişlilere verilmesi ne kadar hakkanidir?

2012 ilk alımda açılan kadro sayısı 7746,
2014 yılı ilk alımda açılan kadro sayısı 4151,
2016 yılı ilk alım sayısı 6113 kişi iken
2018 yılı puanı ilk alımda 2500 kişi. Yürekten soruyoruz size, bu adaletli midir?
Her birimiz zor şartlar altında sınava hazırlanmaya gayret ediyoruz, ancak dünkü açıklamadan sonra hepimizin uykuları kaçtı, sabaha kadar üzüntüden uyuyamadık, tüm engellerimiz yetmezmiş gibi önümüze bir engel daha konmuş gibi oldu. Bu duruma bir an önce, kimseyi mağdur etmeyecek uygun bir formül bulunması isteğimizi saygılarımızla arz ederiz.

Ben de bunu yolladım arkadaşlar. hadi hayırlısı.

o zaman ses getiren etkinlik lazım bimer etkiisiz kopya yapıştır cvplar veriyorlar

bu kpss veya ekpss ile atanmak piyagodan loto dan totodan para çıkması gibi birşeydir...

Üst Alt