Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS katılım koşulları nedir, kaç yılda bir yapılır?

Öncelikle hemen geri dönüşünüz için teşekkür ederimLisans İşletme mezunuyum yani başvuru yapıp sınava girebilir miyim

Tabikide hem meslektaşımsın teşekkür ederim ama defpim gibi raporunu işlet önce ve ösym takip et ek başvuru ve geç başvuru içşn☺️🙏

aysen_eris Tabii şansınız var. Ama bu bir süreç ne kadar iyi hazırlanırsanız o kadar çabuk atanırsınız. Bende işletme mezunuyum 2012'de sınava girip 2014 te atanmıştım. O dönem yani 2010-2016 arası epeyce alım oldu. Geçmişe göre şuan alım sayısı daha az onun için çıkmış soruları inceleyip 90 üstü puan almak için bir hedef koyun kendinize ve sınava iyi hazırlanın. O düzeyde bir puan sınavın akabinde atanma şansınızı çok yükseltir. Çok geçmiş olsun ve allah şifa versin. Hakkınızda hayırlısı olması dileğiyle...

Merhaba yeni engelli raporu aldım. Ekpss ye girebilir miyim ? girebilirsem şu an başvurabilir miyim yoksa geçti mi ? teşekkürler

lm_lm

eğer raporunuz çıktıysa ösym 6-7 ekim için geç başvuru açtı sınav da 15 kasımda olacak. eğer raporunuz %40 ve üstündeyse başvuru yapıp girebilirsiniz.

Engellilere yönelik 2 yılda bir yapılan EKPSS sınavı her yıl yapılsa iyi olmazmıydı?

Engellilere yönelik 2 yılda bir yapılan EKPSS sınavı her yıl yapılsa iyi olmazmıydı?

Olmazdı zaten az atama oluyor birde her yıl yapılsa daha fazla bekleyen olurdu ve bence atamalar gene böyle az olurdu bilemiyorum tabi bu benim görüşüm

Sınav yapılalı neredeyse 1 sene olacak atama yapılmadı daha. Her yıl olsa belki de bazı yılların sınavı ile hiç atama yapılmayacak.

Üst Alt