Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS katılım koşulları nedir, kaç yılda bir yapılır?

Betül Aras
Bu ay sonunda geç başvuru yapılacağı söyleniyordu fakat herhangi bir gelişme olmadı. Büyük ihtimal Eylülde geç başvuru sistemi açılacaktır. Eğer açıldığında gerekli evraklarla gidip başvurunu yaparsan Ekimdeki sınava girebilirsin.

Hiç heyecan yapma cnm bak daha geç başvuru alınmadı zaten seni biz yönlendirme yaparız yardımcı oluruz lütfen şuan biraz konu çalış ekpss soruları çöz heyecanını bastırmalısın ☺️🙏🙏 Betül Aras

Orta öğretim ve ilk okul ve orta okul mezunları kura ile atama oluyor llse mezunları ekpss sınavına gircek ve böyle bir durumda zaten geç başvuruda lise mezunlarınada hak tanınır ayrım olmaz diye düşünüyorum ☺️&#128591 asiman1905
asiman1905

Ve ekpss 2 yılda bir yapılır arkadaşlar önlisans mezunları gibi normal kpss gibi☺️🙏

tapasya biliyorum 2 yılda olduğunu ekpss başvurusu açılacak diyenler olduda

Ben açık liseden yeni mezun oldum yoksa kayıt olacaktım diploma olmadan kabul etmediler

Kpss kayıt olsam sorun olur mu isitme sorunum var sadece

15 eylülde başvuru olacak mis

lacivert21 onu biliyorum mezun olmamıştım aile sosyal merkezine gitmiştim diploma seneye getirsem olmaz mi hayır dedi şimdi olması lazım bizde kayıt yapacağız dedi

asiman1905 peki 15 eylüle kadar temin edemiyorlar mı diplomanızı başvuru yapıcm deseniz

E devlet kullanıyorsanız eper birde e devletten mezun belgesi alın o geldi aklıma

asiman1905

Bende mezun olmamıştım ama sınavdan sonra mezun olacağım için transkript alıp götürmüştüm. Bir sorun çıkmadı. Sizde konuşun bakalım.

Geç başvuruyu beklemlisin ösym bigi vermişti kaçıranlar için..

Şimdi EKPSS 2020 tekrar ertelendi mi? Tam sınav tarihi 20 ekim 2020 mi olacak? Bilgisi olan paylaşsın lütfen.

geç başvuru tarihi geçtimi geçmedimi :) tam bilgisi olan varmi tarih ile ilgili

tapasya şubata mart da mi o zaman ekpss başvurusu vardi ozaman söylemiştim diploma olmadan olma, dedi bende birşey bilmediğim için birşey demedim engelliler kpss kayıt olsa sorun olur mu
lacivert21 şimdi diplomam var zaten sorun yok başvuru olduğu zaman demek heryer aynı degil

Anladım teşekkür ederim

Peki ösym ye katılmak istiyorum. Hangi kitapları alabilirim?

Yok normal kpss yede girebilirsin asiman1905 sorun olmaz dedğim gibi geç başvuru yapılacak dedi ösym ama bir bilgi yok henüz Betül Aras ekpss kitap olarak yediiklim benim hocam kitaplarını inceleyebilirsin bu arada normal kpss önlisans yarın başvurusu son arkadaşlar bilginize

Evt ama açıklama gelmeden bişey yapamayız arkadaşlar çünkü dün hastaneye gittim doktorum bana taa yıl sonuna kadar paket pakt ilaç yazmış neden diye sordum tıbbı sekretere virüs yayılıyor hızla dedi o yüzden yinede beklemekten başka bişey gelmez elden asiman1905

Ama normal önlisans kpss sınavına gircek arkadaşlar varsa bugün son başvuru bilginiz olsun arkadaşlar Betül Aras cnm sende hemen irtibata geç diploman yoksa bile e devletten mezun belgesi alıp ösym bürosundan bilgi al

Demek istediğim şu yani hastane normalde ilaçlarımı doktor aylık olarak yazıyordu bu sefer uzun süreli yazdı tabikide 15 Eylül inşallah başvuru yapabilirz bunu ösym bilir biz dine desek boş

tapasya ama engelliler için değil benim kulağımda isitme sorunu var ben girsem engeli raporum var diye sorun yapmazlar değil mi
tarboy paylaşanlar vardi açık lise gruplarında ben kayıt olsam kazansam atanabilir miyim engeli raporum olduğu için dedim

Hayır hayır olmaz ama bu gece 12 kadar başvur bugün son normal kpss için ama önlisans bu asiman1905 yarında başvuru ücreti yatır oda son yada ösym den kredi kartıyla ödeme yapabilirsin

Üst Alt